Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apmezga grazus siulai  :wub:  :wub: esu is ju megztuka ir sau ir katinui numezgus. 

Skamba rimtai :D 

O kur dirbi tai taip ir nesupratau.

O šiaip labai smagu, kad jauna esi, o tiek rankdarbių :wub: Retenybė dabar. Ir sektoje atrodai kaip čia buvus.

Kodėl kai negali, tai būtinai labai nori :B Kiek visko gražus paskutinėm dienom užmatau, o megzt tai negaliu :unsure:​ 

Atsakyti

Tai va va, dėl to žurnalo, kaip tik mūsų metinėj pirty Vincis buvo atsivežęs tų žurnalų, tai buvau užkėlus aukštus lūkesčius. Tai geriausias iš lietuviškų, bet... Tą apžvalgą ir aš temačiau , užteko. Gaila, kad po to, kai nusipirkau. Nors, turbūt vis tiek būčiau pirkus. Iš modelių mane nebent tas rožinis golfukas sudomino, tas žaluas gražus, bet labai iš storų siūlų, nemezgu iš tokių.

Vakar prisižiūrėjau youtube, tai šiąnakt kažką panašaus sapnavau :). Faina, kad parodai ir šiaip savo gyvenimo vaizdelių - ir kačiuką, ir šuniuką  :wub: .

Dar kilo klausimas - o iš kurio krašto LT tu kilus? :ax:  Girdėta tartis, bet neatseku :). Ir UK tai nene Londone gyveni? Ten nuvykai studijuoti ar kokiais keliais?

Ar teisingai supratau, kad ir aprašymų savo jau turi sukūrus? Kaip tave Ravelry rasti?

Sorry, jei perdaug klausimų :D. Mes vienos apie kitas per tiek metų labai daug žinom :D. Jeigu kas įdomu ir tu klausk. 

Pavadinam klausimą KGB ir prašom, kad visos juo pasisakytų, pvz.

Atsakyti

Labas, 

Labai smagiai prie rytinės kavos sužiūrėjau naujokės "sausį" :D 

Fainuolė. Visokių klausimų kilo, bet reik pavirškint ir pasistemint.

Dar pasijaučiau biškį pensininke, nes supratau, kad plę, mano dukrų metų praktiškai, ir taip fainiai ir siuva, ir siuvinėja, ir mezga. Nu biškį net kažkaip susigėdau :D 

Ir užsimaniau virbalų!!! Tų, kur sukasi valas :D 

Ai, ir vakar kažkaip ne taip man tas youtubas parodė, tikrai daug video prifilmuota, bus ką veikt :rolleyes: 

Apie mezgimą. Savo. Vakar dar tris kart paardžiau, kol pataikiau  :oh: kažkokia plę neviltis ima, visai su smegenim netvarka. Jau toks buvo noras jungtis Linukai į draugiją, bet labai neturėjau ką veikt, tai teko narpliotis :D 

Atsakyti

Labas rytas visoms, galetu jau but penktadienis  :unsure: 

as jei galima i visas kreipsiuosi “tu”  :4u: 

Skamba rimtai :D

O kur dirbi tai taip ir nesupratau.

O šiaip labai smagu, kad jauna esi, o tiek rankdarbių :wub: Retenybė dabar. Ir sektoje atrodai kaip čia buvus.

Kodėl kai negali, tai būtinai labai nori :B Kiek visko gražus paskutinėm dienom užmatau, o megzt tai negaliu :unsure:​ 

As nelabai zinau kaip apibudinti savo darba lietviskai. Zodziu BMW Financial Services. Masina kai zmones perka issimoketinai  :rolleyes: dokumentus tvarkom, skaiciuojam kiek sumoket reik jei nori uzdaryt financus. Gal dabar aiskiau bus. 
pastebejau ir as, kad rankdarbiais mazai kas is jaunimo uzsiima. As vis sese bandau prikalbint, bet kratosi ji tos minties  :D 

kodel negali megzt? 

Tai va va, dėl to žurnalo, kaip tik mūsų metinėj pirty Vincis buvo atsivežęs tų žurnalų, tai buvau užkėlus aukštus lūkesčius. Tai geriausias iš lietuviškų, bet... Tą apžvalgą ir aš temačiau , užteko. Gaila, kad po to, kai nusipirkau. Nors, turbūt vis tiek būčiau pirkus. Iš modelių mane nebent tas rožinis golfukas sudomino, tas žaluas gražus, bet labai iš storų siūlų, nemezgu iš tokių.

Vakar prisižiūrėjau youtube, tai šiąnakt kažką panašaus sapnavau :). Faina, kad parodai ir šiaip savo gyvenimo vaizdelių - ir kačiuką, ir šuniuką  :wub: .

Dar kilo klausimas - o iš kurio krašto LT tu kilus? :ax:  Girdėta tartis, bet neatseku :). Ir UK tai nene Londone gyveni? Ten nuvykai studijuoti ar kokiais keliais?

Ar teisingai supratau, kad ir aprašymų savo jau turi sukūrus? Kaip tave Ravelry rasti?

Sorry, jei perdaug klausimų :D. Mes vienos apie kitas per tiek metų labai daug žinom :D. Jeigu kas įdomu ir tu klausk. 

Pavadinam klausimą KGB ir prašom, kad visos juo pasisakytų, pvz.

I ta rozini golfa ir man demesys atsikreipe bet cia manau spalva. Man viskas daug graziau jei roziniai siulai naudoti  :D 

Smagu, kad patinka  :4u: Lietuvoje esu is Kauno  :wub: nors Uk gyvenu jau gal kokie 14 metu, labai didelio sprendimo neturejau as kai vaziavom cia. Vaziavo tevai, tai teko ir man kartu  :D tai ir mokslai ir vos ne daugiau nei puse gyvenimo as cia. Mano cia namai jau  :rolleyes:  

Seip mes visa laika londone pragyvenom. Mano ofisas iki siol londone tai karta per savaite vaziuoju. O i Swindona persikelem tik rugpjuti su vyru. Neipirkom pirmo namo londone, kainos labai sukile… teko siek tiek toliau pirkt. Bet bent jau per valanda susisukam su masina ir jau ten bunam. 

Esu gal 4 kojniu aprasymus padarius, penktas padarytas, istestuotas bet jau virs puse metu laukia kol bus nufotografuotos ir galesiu ikelt ir ta  :D  :rolleyes: 

Labas, 

Labai smagiai prie rytinės kavos sužiūrėjau naujokės "sausį" :D

Fainuolė. Visokių klausimų kilo, bet reik pavirškint ir pasistemint.

Dar pasijaučiau biškį pensininke, nes supratau, kad plę, mano dukrų metų praktiškai, ir taip fainiai ir siuva, ir siuvinėja, ir mezga. Nu biškį net kažkaip susigėdau :D

Ir užsimaniau virbalų!!! Tų, kur sukasi valas :D

Ai, ir vakar kažkaip ne taip man tas youtubas parodė, tikrai daug video prifilmuota, bus ką veikt :rolleyes:

Apie mezgimą. Savo. Vakar dar tris kart paardžiau, kol pataikiau  :oh: kažkokia plę neviltis ima, visai su smegenim netvarka. Jau toks buvo noras jungtis Linukai į draugiją, bet labai neturėjau ką veikt, tai teko narpliotis :D

Aciu uz pagyras  :4u:  Tie virbalai faini tikrai, ir smailumas padorus, ir valas tikrai chiaogoo rimtas konkurentas. Plius kiek supratau tinka visiem knit pro virbalam  :rolleyes: 

as vakar pagaliau gryzau vel i mezgima ratu, tai liko gal 6 eiles ir busiu ten nuo kur ardziau. Baigsis tas ardytas siulas  :B 

Atsakyti

Merginasumezginiu, man rankos naktimis pradėjo tirpti, diagnozavo riešo kanalo sindromą, galimai nuo mezgimo. Tai bent jau kol gydausi neleido mėgsta.

Atsakyti

Labas rytas

Kojinės nepaleidžia ką daryt? Jau sąžinė graužia dėl nebaigtukų ir pažadėtukų bet vis galvoju nu dar vienas kojines

Merginasumezginiu esu vienas tavo kojines testavusi  :wub:  tokias su kiauraraščiais lapukais trumpas. Vakar kaip tik prisiminiau kad jas turiu tai užsimoviau miegui :)

Atsakyti

Šiandien sapnavau kad pas Liniuką buvau. Mezgiau,virbalus skolinausi kojininius, kai ėjau namo liepė atiduot o aš taip nenorėjau iš kojinės jų traukt :)

Atsakyti

Merginasumezginiu, man rankos naktimis pradėjo tirpti, diagnozavo riešo kanalo sindromą, galimai nuo mezgimo. Tai bent jau kol gydausi neleido mėgsta.

Uoj  :unsure: tikiuosi gydymas bus sekmingas ir greit galima bus vel megzt  :4u: 

Labas rytas

Kojinės nepaleidžia ką daryt? Jau sąžinė graužia dėl nebaigtukų ir pažadėtukų bet vis galvoju nu dar vienas kojines

Merginasumezginiu esu vienas tavo kojines testavusi  :wub:  tokias su kiauraraščiais lapukais trumpas. Vakar kaip tik prisiminiau kad jas turiu tai užsimoviau miegui :)

Kaip smagu  :4u:  :wub:  as miegu ir su kojinem, bet kekviena ryta atsikeliu be ju, turbut kazkaip nakti susilus nusimaunu lauk  :D  

Atsakyti

Nu kažkas rimtai man su galva negerai :oh:  dabar pasirodo visas pynutes ne į tą pusę sumezgiau. Nedaug, tik 5kartus po 5 susukimus (2×2), tai gal bandysiu tipo taisyt....

Atsakyti

Aha aš irgi randu kojines šalia lovos arba lovoj visad ryte bet ne ant kojų :D

Katuk o tu ten pagal kažkokį aprašą ar iš galvos mezgi?

Atsakyti

Liniuka, 25 Sau 2023 - 04:35, parašė: Skamba rimtai

Rimtai ir buvo, katinas nelabai patenkintas tuo megztiniu buvo, tai kazkaip retai apsivelka ji  :D Priedas  C1633400-489E-4DBC-87AC-EBF1E65B4FE3.jpeg   1,52MB   0 Parsiųsta kartųPriedas  404A5E4E-0774-413A-B9ED-929D7B16803B.jpeg   1,53MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Uj, koks inteligentas :D 

Qqte, aš ir aprašas? Ne, čia retas įvykis :D 

mezgu tipo avantiūrą. Nu tą, pagal savo mylimiausią megztinį. Su šiokiom tokiom variacijom. Siūlo storis čiut skiriasi, tai teko perskaičiuot. Paskui pamiršau, kad reik pridėt akis kiekvienoj eilėj, o ne kas antroj. Kai nuardžiau, ne taip paskaičiavau akis priekiui ir nugarai, vėl iš naujo, dabar vėl pasirodo ne ten susukau, ten šioks toks raštas sugalvotas..

Atsakyti