Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vau, fainai mezgi! Tai labai mums į kompaniją tinki, ir virbalai visi žinomi. Nesu Seeknit bandžiusi ir KnitPro Mindful norėčiau išbandyt, gyrė man viena. Hyia hyia baisiai man patiko, bet sumezgiau tiek, kad valas nutrūko mylimiausio dydžio, įsigijau Chiagoo rinkinuką, tai juo ir patenkinta,  naujų nelabai perku, nes yra dar iš seniau pavienių įvairių.

O koks tas kanalas? :ax:  Noriu ir aš pasicekavint :). Labiau serialus su mezginiu žiūriu, bet kartais ko kito norisi.

Spalvynu tai labiausiai į Qqutės mezginius panašumo yra, bet ji dabar kojinėse prapuolusi :).

Atsakyti

Vau, fainai mezgi! Tai labai mums į kompaniją tinki, ir virbalai visi žinomi. Nesu Seeknit bandžiusi ir KnitPro Mindful norėčiau išbandyt, gyrė man viena. Hyia hyia baisiai man patiko, bet sumezgiau tiek, kad valas nutrūko mylimiausio dydžio, įsigijau Chiagoo rinkinuką, tai juo ir patenkinta,  naujų nelabai perku, nes yra dar iš seniau pavienių įvairių.

O koks tas kanalas? :ax:  Noriu ir aš pasicekavint :). Labiau serialus su mezginiu žiūriu, bet kartais ko kito norisi.

Spalvynu tai labiausiai į Qqutės mezginius panašumo yra, bet ji dabar kojinėse prapuolusi :).

Knit pro mindful kolekcijos valai labai panasus yra i chiaogoo, labai faini be atminties.

youtube kanalas mano Mergina su mezginiu  :4u: 

As dabar saviskio megztuka su hiya mezgu, man labai patinka tie smailus galiukai  :) 

Atsakyti

Nu ką, šeimyna pamaitinta kreminiu kariu, ryžiais ir net naan duonelę pirmąsyk gyvenime kepiau  :ax: . Tai jau virtuvę tvarkyt vyrui palieku, einu su mezginiu mūsų naujokės youtube žiūrėt :).

Mano 2 vaikai sirgaliai šiuo metu, Sauleiki 39 buvo sukilus temperatūra, kol meete buvau...

Dičkis išsilaikė baigiamąjį praktikos egzaminą su komisija, 19 taškų iš 20 surinko, sakė, kad kažkoks komisijos narys (ten darbdaviai) užsiminė, kad per diplomų įteikimą pakalbins dėl darbo, nes greiausiai maniškis viską padarė. Visos, kurios žinot, kokioj duobėj buvom, tikrai suprasit, kaip man tai svarbu  ir džiaugiuos:wub: . Tai bent koks etapas sėkmingai baigtas, dabar ar dirbt, ar toliau mokytis (ar abu kartu...), lyg programuoti norėtų mokytis, o gal labiau mergina nori :), bet gerai, kai yra, kas motyvuoja  :wub: .

Atsakyti

Koks saunuolis  :4u: sveikinimai  :4u: 

As turiu vistos krutineliu, bet jau taip nusibodo viskas, galvoju bandysiu ryt daryt saldziarugste vistiena, vis kazkas kitokio  :D 

Atsakyti

Toskanietiška vištiena turėtų būt skanu :mirksiukas:  aš kadangi keistuolė, nevartojanti mėsos :D  tai tik spėju. Darau su lašiša, baisiai man skanu. Ir greitai.

Bet tai kai reik mylėt mezgimą, kad dar ir filmuoti  :wub:  Nu smagu, reiks ir man pažiūrėt. Kiek mačiau tai ne tiek ir daug laidelių  :rolleyes: 

O kodėl būtent youtube? Instagrame neturi nieko? Auditorija pasipildytų kaip mat :D 

Neturiu aš tų prabangiųjų virbalų :P  kažkada berods chiaogoo pasibandžiau, tai ne itin patiko. Dabar einamiausi Addi Novel, pagal esamą situaciją prisipirkus Gamma, jų valai man irgi patinka, nors kažkam per kieti. Tie trys kojininiai išvis metų atradimas man, baisiai patogūs.

Virbalinio drakiaus matyt neprijaukinusi esu :D​ 

Atsakyti

Toskanietiška vištiena turėtų būt skanu :mirksiukas:  aš kadangi keistuolė, nevartojanti mėsos :D  tai tik spėju. Darau su lašiša, baisiai man skanu. Ir greitai.

Bet tai kai reik mylėt mezgimą, kad dar ir filmuoti  :wub:  Nu smagu, reiks ir man pažiūrėt. Kiek mačiau tai ne tiek ir daug laidelių  :rolleyes:

O kodėl būtent youtube? Instagrame neturi nieko? Auditorija pasipildytų kaip mat :D

Neturiu aš tų prabangiųjų virbalų :P  kažkada berods chiaogoo pasibandžiau, tai ne itin patiko. Dabar einamiausi Addi Novel, pagal esamą situaciją prisipirkus Gamma, jų valai man irgi patinka, nors kažkam per kieti. Tie trys kojininiai išvis metų atradimas man, baisiai patogūs.

Virbalinio drakiaus matyt neprijaukinusi esu :D​ 

Instagrama ir gi turiu - lady_with_a_knit  :4u: 

as pradejau is tikruju nuo instagramo vedimo, dabar tai siek tiek tik esu primirsus storiuku filmavimus. O i youtube pradejau deti tiesiog podcastus kas metinius, nu ir gruodi darau vlogmas. Reiktu gryzt ir i instagramo storius gal kai vakarai ilget prades ir energijos atsiras daugiau  :rolleyes: 

as addi tik vienus esu bandzius. Is tikruju pradejau nuo knitpro nova lyg mezgimus savo. Po to ziurejau vis youtube video ir pas visas tie chiaogoo vaidentis pradejo  :hmm: prisireike ir man, nu ir po to jau kaip nuo grandines nutrukus pasidariau su virbalais  :D

bandau prisivyti savo mezgini, labai nepatinka is ardytu siulu megzt tai bandau susimegzt kiek turejau pries ardyma kad vel geri siulai prasidetu… 

Dar labai laukiu moherai akcijos, noriu toki megztuka/svarkiuka nusimegzt kuris galvoj ilga laika jau stovi :rolleyes:  

Atsakyti

Pažiūrėjau vieną prieškalėdinį ir sausio, toks juokas ima - maniakė konkreti, kaip čia buvus :).  O kiek pribumbasų visokių mezgimui, nestabdai visa:bigsmile: Jeigu nėra mūzos - tai dar siuvinėja ir siuva krepšiukus kaip mūsų Kerpena ar Lace :). Toks deja vu jausmas  :wub: .  O kokio pobūdžio tavo darbas, kad ten gali pamegzt? Sorry už cekavumą, naujokes pakamantinėjam, jeigu neišsigąsta mūsų  :ax: . O šiaip man taip faina, tokia jauna ir tokia užkietėjus rankdarbiuose, man atrodo, kad nedaug dabar tokių būna tarp jaunimo  :ax: . 

Pažiūrėjau instagrame, pasirodo, esu pasekus jau tave, nes mėgstu akwww.apmezga.lts paganyt po megztas grožybes :). Tai dar ir siūlus dažai :wub: . Mūsų sektantė Vincis valdo www.apmezga.lt :).

Atsakyti

Aha suime mane mezgimas gerai  :D  as anksciau labai daug siuvinedavau, pagrindinis laisvalaikio budo praleidimas budavo, bet po to atradau mezgima  :wub: 

o nuo siuvino masinos tai retkarciais tik dulkeles nuvalau  :D 

As dirbu su masinu financu kompanijoj. Prie vieno is departamentu valdymo, tai kai darbai nudirbti ar niekur nera jokiu problemu buna istaikau laiko ir pamegzt, is namu kai pradejom dirbt tai nera kas kalbina bereikalo ir maiso - daugiau lieka laiko mezgimui  :yahoo: 

Apmezga grazus siulai  :wub:  :wub: esu is ju megztuka ir sau ir katinui numezgus. Turejau advento kalendoriu pirmaji is ten tai ir kojniu esu numezgus vyras puikiai nesioja. Smagu, kad lietuvoj kazkas dazo siulus. 

Atsakyti

Kaip faina - dar viena Hiya Hiya mėgėja!

Kur UK perki virbalus?

Atsakyti

Kaip faina - dar viena Hiya Hiya mėgėja!

Kur UK perki virbalus?

Ivairiai labai - hiya pirkau per etsy nes labai sunkiai kazkaip radau, bet veliau pardavejas idejo lankstinuka tai lyg yra kazkoks puslapis  :hmm:  jei domina galesiu paziureti.

Chiaogoo ir knitpro rinkinius galima rasti amazone. Seeknit pirkau per hobbii o lykke pirkausi per tribe yarns is ten ir laine knygas/zurnalus perku  :wub: 

Ar jau pirkot kuri ta lietuviska zurnala?  :4u: 

Atsakyti

Aš  pirkau. Tikėjausi daugiau :). Bet vis tiek norėjau turėt. Matei apžvalgą youtube?

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 01 24, 22:26)
<p>Aš  p<span>irkau. T</span><span>ikėjaus</span><span>i daug</span><span>iau smile.gif. Bet v</span><span>is t</span><span>iek norėjau turėt. Mate</span><span>i apžvalgą youtube?</span></p>

Maciau Kristina buvo padariusi video ar dar kokia yra? Man pritruko kokiu interviu su kurejomis, ar priemoniu apzvalgu/naujoviu mezgimo srities aprasymu kazkokiu. Kadangi as labai megstu Laine zurnalus tai gal del to lyginu si su jais… ax.gif
Atsakyti