Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dukriukas klausia-kokia mezgimo dalis tau  smagiausia?

Išsirinkt modeli ne visada lengva, reik kad " kabintų".Siūlus pirkt smagu  :rolleyes: .Smagiausia gal kai mezginį pradedi.Matai kaip viskas gaunasi, kaip siulas gula,įsivaizduoji galutinį vaizdą.

O paskui prasideda ilgos eiles, painus raštas, pabaiga toli kaip iki mėnulio ir rezultatas ne visada toks kaip tikejaisi.

Atsakyti

O man gal kaip tik pabaiga. Kai jau neši skalbt..

Atsakyti

Man gal kūryba, t.y. kol renkuosi mezginį ir išsirinkus perskaičiavinėju savo siūlams ir dydžiui. Ir kai pamatau, jog pataikiau. Su šituo būna ne iš karto, būna paardymų, bet dažniau pavyksta. Pvz žalius kringelius išskaičiavau iš trečio karto :) 

Ir kai (megzdama nuo viršaus) turiu daugiau nei pusę ilgio ir matau, kad tiks :) 

Atsakyti

Man tai labiausiai patinka užbaigtą nufotkint, išrinkt gražiausią nuotrauką ir jums parodyt :D

Laaabai esu patenkinta ir siūlu (50/50 kašmyras merinas), ir forma. Gavosi toks jaukus priedžinsinis simple megztinis.

Priedas  Screenshot_20230122_115230.jpg   897,54KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230122_115447.jpg   1,29MB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230122_115427.jpg   1,04MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ir tinka puikiai!

Atsakyti

Liniuka fabričnas  :super:​ 

Atsakyti

Tai dabar visos nualpo nuo fabrično Liniukos megztinio gražumo ?

Aš tai dar ir todėl kurį laika nieko nerodysiu  :D 

Nors ir rodyt nera ka.Bet vistiek

Atsakyti

Sausis visada toks apatiškas :D  kainėr apie ką kalbėt. Kai viską jai atsiskaitei, o naujo dar nieko nepadarei

Vakar buvom prie jūros :D  juokingiausia tai, kad per tris metus pirmą kartą. Ir ne vasarą, o žiemą. Žmonių daug, bet ir oras buvo palyginus puikus, nors ir be saulės. Ir matyt taip prapūtė smegenis, kad šiandien niekaip prabust negaliu

Mezgu. Megztinį sau. Iš camel spalvos faino miksiuko. Avantiūros principu, su pynėm :rolleyes:  toliau kaklo dar nepasistūmėjau

Atsakyti

Labas, nu kad nei ką pridėsi, nei atimsi :). Siūlas labai mielas, megztinis bazinis, bet tokie labiausiai ir nešiojami būna. Ir prie svečio, ir prie pečiaus :D.

man tik smalsu - ar šitą irgi nuo apačios mezgei? Nes lyg reglano linijos tą man sako?

Aš šeštadienį baisiai tingėdama pribaigiau žalios žolytės kūną, užbaigiau dailiausiai adata, o tada susivokiau, kad geriausia būtų nuardyti, dar primegzti ir storesniais virbalais atnarą permegzti. Nes labai jau susmaugia apačią, įsivaizdavau laisvesnį tą megztinį. Užtat vakar megztelėjau su vėjeliu 1,5 rankovės.

O jau kaip knieti ką nors naujo pradėti, jau beveik noriu nulaužti kodą ir pradėti ką nors dar šito nebaigus. bet kol kas atsilaikiau :). Tik aprašymą naują nusipirkau... Čia jau irgi negera tendencija darosi... jau yra ne vienas eilėj (ne tik savo pirktų...).

Atsakyti
Aš savo naujo kašmyro buvau atskyrus rankoves, megztelėjus, pasimatavus. Vaizdas - per trumpa pečių linija pagal numatytą modelį. T.y., pagal vaizdą atrodė, kad vos neapskaičiuota ir ilgokai numegzta pečių linija, bet ne tiek ilga, kad būtų aišku, jog čia toks modelis. Pamežgiau papildomai 6 eilutes (3 uždėjimus). ir dabar vėl rankoves platint pradėjau.
Atsakyti

Nu tikrai toks visiškai simple tas mano megztinis, bet būtent tokio ir norėjau. Prie kūno malonus, krenta tobulai. Esu baisiai patenkinta :D 

Restar, jo čia gi tas, kur sakiau, kad pradėjau megzti gabalais nuo apačios su mintimi apie nuleistas rankoves. Bet eigoje persigalvojau dėl reglano ir nuo pažastų į viršų viską sujungiau ir mezgiau vienu gabalu.

Atsakyti

Liniuka, kai sakei, kad gabalais, tai aš apie tą tavo pyniuotą prieš tai buvusį įsidėmėjau, o apie šitą ne viską girdėjau :). O gal pameni, kiek siūlo suėjo? Ta prasme - kokia savikaina :).

Namie trise (neskaitant katino), o jausmas - lyg būčiau viena. Vienas dirba užsidaręs, kitas miega. Tik pietums atėjus, išlįs iš kampų :).

Atsakyti