Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jei nepamiršiu, pasversiu vakare grįžus.

Atsakyti

Restar, gražų pirkai ?

Atsakyti

Spontaniški pirkiniai būna tokie, kad paskui jau nebežinai, gražus ar nelabai :).  Bet kaip už 2 eur, tai daug neprarasiu, jeigu ir nemegsiu :). Turėjau aš sau pakankamai loginio pagrindimo jį pirkdama, manau, kad galiu adaptuoti ratus ir pan, o ir siūlų alpakos dar turiu nemažai.

https://www.ravelry....e-dance-sweater

Atsakyti

...raštus :)

Atsakyti

Plę, internetas nutrūko ir postas padarė "dingau" :oh: 

Žodžiu, trumpai.

Restar pirkis gražus, esu panašų išsisaugojus ateičiai https://www.ravelry..../library/elorie

Perku receptus, kai iškart imu megzt ir tingiu galvot kažką pati.

Atsakyti

Aš tai kartais paperku dėl to, kad kaina gera... Kaip ir su siūlais  :B.  Dabar tik prisėdau pamegzt po mankštos, po maisto gamybos ir pan. Vėl 2 kg burokėlių korėjietiškai pasigaminau. Bus prie mėsytės savaitės bėgyje.

Atsakyti

Nu... po Jurgitos pasidalinimo aprašymu megztinio, baisiai užsimaniau tos dizainerės pirštinių https://www.ravelry..../ole-mittens:).Bet be akcijos jos, tai dar laikausi:). O tokios man gražios pasidarė. Nei labai reikia, nei ką, tik vakar dukra grįžo rankom sušalusiom su pirštuotom, numegzčiau gal kumštines. Ir kitiems metams dovanoms megzčiau pirštines :). Galėčiau ir kitokias megzti, nu, bet... ech, sunku man su savim :).

Atsakyti

Restar, tavo norai tiesiog dauginasi :D 

O aš mezgiau mezgiau su atgimstančiu džiaugsmu... ir oplia, apsiskaičiavau vėl... arrrrdom. Aišku, kad tokie dalykai pasitikėjimo neprideda :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Kai turiu daug norų - neturiu laiko, kai turiu laiko - norai kažkur išsibėgioja... O dar būna, kad ir laiko, ir noro, o nesimegza kažkaip. Tai va - lengva norėt, kai nereikia įgyvendint. Ir kai dirbt reikia  :lol:​ . 

Atsakyti
Sveikos merginos! Ar priimsit pabendraut? 4u.gif Vis ieskodavau kur butu galima vis paplepeti su mezgejomis ir manau pagaliau radau wub.gif

Siuo metu mezgu vyrui megztuka rolleyes.gif
Atsakyti

Priimsim  :4u: . Plepam mes čia jau -niolika metų, apie viską, ne tik apie mezginius, kartais net nemegzdamos plepam, susitinkam sykiais gyvai, kartą metuose net su pirtim :). Yra čia mūsų iš įvairių kraštų, nemaža dalis tapę "partizanėmis", t.y. prisijungia retokai, bet nedidelė saujelė paplepam pastoviai :), kartais pasiginčijam, ups, padiskutuojam :D, pasidalinam patirtimi ir pan.

Tai prašom jungtis, biškį papasakok apie save - iš kokio krašto esi, ar turi vaikų ir kitų augintinių, be vyro :). Na, o jeigu dar ir parodytum ką nors iš savo mezginių - būtų išvis faina  :4u: .

Ai, turim savo žargoną, vadinam save sekta ir didžioji dauguma turim po tokį skirtingo dydžio ir plauko mmistinį gyvūną - drakių:), kuris mėgsta kartais mums net nežinant (ar bent jau sąžinei nepritariant) kaupti siūlus - po laiptais, spintose, stalčiuose, dėžėse, balkonuose ir pan. kartais, kai siūlus pirkti būna uždrausta - ima kaupti aprašymus... Būdingas elgesys - nutrūkimas nuo grandinės  :B .

Atsakyti

Sveikos. Restar, laaaabai geras aprašymas!

Atsakyti