Nu kažkas rimtai man su galva negerai
dabar pasirodo visas pynutes ne į tą pusę sumezgiau. Nedaug, tik 5kartus po 5 susukimus (2×2), tai gal bandysiu tipo taisyt....
Man irgi negerai, tai draugės būkim - visai nepamenu, ką dabar mezgi?
O Dieve, koks KYSA su garbanotais ūsais
. Pas mūsų mezgėjas katinų, man atrodo, daugiau, nei šunų, kad abu turėtų, tai net nežinau, ar pas kurią yra?
Aš galvoju, kaip ten su mano kojinėm būna po nakties , atrodo, kad nenusispardau, bet galiu ir meluot ne iš piktos valios
. Miegu su jom tik iš rudens dažniausiai, kai jau vėsu, dar nešildo, o vyras ilgiau neateina miegot. Bet paskutiniu metu nešąlu ir mezgu iki lūžimo, tai šmurkštelnu su visoms šaltom galūnėm pas savo krosnelę
.
Dukra užmatė, kad megztuko rankovės atnaros liko vos kelios eilės, jau džiaugiasi, bet kad reikės dar apačią nuardyt ir permegzt . O aš baisiai noriu ką naujo pradėt, bet kad neturiu konkretaus plano, kas next
, perdaug visko noriu, tas irgi bėda...
Po naujokės margučio adventinio mezgtinio ir man norisi ką nors kombinuoti iš savo turimų margumynų. Ale per didelė spalvų įvairovė , vėl problema ir apsispręst ir suderint
. O dar bėda - tiksliai neatsimenu, kur ką suslėpiau per spintos rekonstrukciją. Atgal susigrąžinau tik dalį lobių, tai dabar pasimetus, kur ko ieškot...