Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, ar Didžiają mezgėją dar tebeturi?

Aš pasirodo irgi ją turiu :rolleyes: 

Aga, turiu :) 

Fuj, bjauri sloga kimba. Dar darbe buvo šalta ir visą dieną daug skambučių, derinimų. Visa paguoda- produktyviai. Nuspresiu ryt pagal savijautą  ar penktadienį iš namų nedirbsiu. 

Atsakyti

Mes pavalgem, dariau ta saldziarugste vistiena, eisiu megzt. Pagaliau  :D  :D​ 

Atsakyti

Oi tas darbas iš namų... :D Pas mus uždraudė iš namų, tai aistros verda :B Jaunimėlis pasipiktinęs iki širdies gelmių. O dar vadovę naują turi, tai dar ir ribas bando :B Kol kas dar toleruoju, bet mano kantrybė irgi ne geležinė :B​ 

Atsakyti

Man labai patinka darbas is namu  :wub: labai nenoreciau pilnam etatui gryzt i ofisa :unsure:​ 

Atsakyti

O kas blogo su darbu iš namų?

Pas mus irgi uždraudė. Tiesą sakant, bent jau mano darbe, tai koks skirtumas, kur sėdi ir braižai. Nebent su klientais susitikt reik. Galima būtų lanksčiai dirbt. 
Bet valdžia nauja, kontroliuojanti ir nepasitikinti, tai motyvai to žinomi. 

Naujokei labas! Pravarinės sektos seną užsistovėjusį kraują😁

Atsakyti

Labas naujoke.

Retas aš čia svečias. Nebemezgu, nebesiuvu bet mintyse tai daug ką darau ir nešioju🤣🫢

Damute, o čia tavo darbelis? Priedas  Screenshot_2023-01-26-09-13-21-388_com.facebook.katana.jpg   124,22KB   0 Parsiųsta kartų labai gražus ir kruopštus.  Pats aprašymas krito į akį, o šiandien ir galus suvedžiau. Nežinau Danesos kainų, bet šitos lapės yra Panevėžio lino. Linodovanos internetinis eshopas. Gražus tavo mezginiai ir siuvinukai kruopštūs 👍🏻

Kava baigta, reik eit pasimokyt ir darban. 

Atsakyti

Frekė seklys-morka :D 

Labas rytas

Persimezgiau vakar. Skauda pirštukų sąnariukus :oh:  ką kitos klipatėlės? :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  sunkiai labai jau is lovos lipau siandien, galetu geriau buti penktadienis jau  :unsure: 

Tasiukas mano, aciu uz pagyras  :4u: kainos tai tikrai jau nepasakysiu kiek kainavo, bet gal dar turi danesa jo. Seip to lino labai daug visur paskutiniu metu, man kazkaip jau per daug net, va tas su bitem kur siuvau man medziaga arciau sirdies  :D  :D

Vakar pagaliau jau sumezgiau iki tos vietos kur ardziau tai galesiu dabar ramiai megzt kol gausis 20 cm, po to tikiuosi nebereiks nieko ardyt  :D 

Atsakyti

Nea🤣 aš toje grupėje esu, nes gi nu siuvau kažkada🤣🤣🤣 ir tas krepšiukas į akį krito. Dėl medžiagos standumo ir gražumo ir lapių. (pati jas kažkada siuvau) bet aprašyme kai perskaičiau kad mieliau mezga, tai pagalvojau norėčiau pamatyt, nes siuva tai labai kruopščiai. Tai vadinas ir mezga gražiai. Tai va dabar ir mezginius gražius pamačiau☺️

Nors iš manęs žvengia kad pagal uoslę galiu eit oro uoste narkotikų ieškot, o pagal kitą išknysimą į stt🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Ir vardas labai gražus. Gi kai pirmagimio laukiaus sapnavau Dominyką ☺️

Atsakyti

Tuoj mes naujokei diagnozę nustatysim :D vitaminų trūkumas?

Aš tai kelinta naktis sapnuoju visokias nesąmones. Tokias sunkias situacijas su neišsprendžiamais reikalais. Tai pabundu visa rūpesty, nepailsėjus.

Freke, o kodėl dabar nebesiuvi?

Atsakyti

Kai žiema tai nėra ūpo, pavasarį,vasarą kai ūpas atsiranda, kiti darbai laisvalaikį suėda. Sau kažką dar dar. Vaikams jau nebe. Išėjo pana į mokyklą yra uniformos ir nebereik suknelių ar tunikų. Bernai jau nebenori mamos siuvinių. Sau vasarines sukneles pasisiuvu. Bet dabar keliu iššūkį nebe trikotažus siūt. Nes ten paprasčiau. Bet medžiagas kaupiu. Mintyse pasiuvu. Mintyse sunešioju.  Indv uždaryta. Visa įranga stovi. Dulkes nuvalau pamastau apie pardavimą, duris uždarau ir mintį nuveju į šoną. O įdėjos kaip malūne kokiam. Verda sukas ir tą ir aną ir trečią ir ketvirtą. Bet. Kai nemoki savęs parduoti, tai ir labai krenta tas pasitikėjimas. Ir šiaip pastebėjau esu tas degtukas. Užsidegiau ir perdegiau.  Mokslus baigiau, bet ten terapija buvo. Išeit iš namų, aplinką pakeist. O ne mokytis kažko. Taip gavau ir žinių ir įgudžių. Dabar dar vis noriu panai specifinį daiktą pasiūt. Bet siuvu jau nežinau kiek laiko. Mintyse🤣🤣🤣

Atsakyti