Labas. Seniai berašiau.Kažkokia sustingus, nors viską skaitau, bet sugebu tik mintyse pagalvoti atsakymus. Tai net nežinau į ką čia sureaguoti
Merginasumezginiu, smagu kad prisijungei. Tikrai seniai nebuvo naujokių. Truputį žvilgterėjau į youtube. Tokia graži jauna moteris, su tokiu užsidegimu ir ne primityviai mezganti ir dar viskuo kitu užsiimanti
. Kaip ir katukas pagalvojau, kad mano vaikų amžiaus turbūt, o tiek pažengus rankdarbiuose. Supratau jau kokia aš sena. Mano vyresnioji dukra galėtų užsiimti, labai gerai jai viskas sekėsi, ką mokykloje per darbų pamoką darydavo, bet kažkaip noro tęsti nebuvo. Galbūt tiesa, kad vis kas antra karta kažkokie dalykai išryškėja. Mano mama praktiškai neužsiėmė rankdarbiais, jei ką iš būtinybės ir darė, tai labai sunkiai ir negrabiai. O mano viena močiutė buvo ypatingai gabi rankdarbiams, ypač mezginiams ir nėriniams. Sakydavo, kad kartais kokia draugė mokydavosi ir mokydavosi kokį raštą, ji tik pamatė ir jau numezgė. Tai ji mane išmokė mezgimo ir nėrimo pagrindų.
Ir dar labai gražiai lietuviškai kalbanti, kai tiek metų gyvenanti svetur.
Restar, džiugu dėl tavo sūnaus
Ai ir dar prisimenu, kad rodei labai gražių spalvų vyro pirštines. Tikrai bus atpažįstamas iš pirštinių 
O šiąnakt dar ir Mariją sapnavau, kuri pas mus anksčiau čia užeidavo. Nepamenu nicko, marimar gal 
Man atrodo eMAr. 
Man irgi šiąnakt keisti sapnai sapnavosi, Kažkokie apie darbą bet viskokie keisti. Dar sapnavau, kad plaukų dažus pradedu teptis, nors nežinau, kas juos sumaišė. Ir po to kažkas man sako, tai gi čia blondinei dažai. O aš jau užsitepus nemažai, tai ir galvoju - siaubas, kas bus dabar su taip mano plaukais, blondine tai netapsiu iš tokių tamsių, o gausis tubūt koks košmaras.
Frekė kažkaip liūdnai nuskambėjo. Toks artimas liūdesys mano esybei