Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O italai? Ar tie tik importuoja, o patys neparduoda?

Nes pagrinde tie babininiai yr italų gamybos. Mano meilė Loro Piana :wub:

Būna sukrūs,  tikrai skersuoja, bet paskutiniu metu kažkaip ant tokių nepataikau.

Bet aš mėgstu gyvai pačiupinėt, kiek iš paveiksliuko siunčiaus, tai viskas kažkas neįtinka: švelnumas, sukrumas, kartais net spalva

Tai va man grazi suknele visa susisuka gale ir nervuoja… nenesioju beveik.

O seip nu reik gal pasiziuret tu loro piana, cia brandas? Visai pabandyciau is tu babininiu atrodo smagi ideja kad nereik jungt visai siulo

Atsakyti

Freke, smagu, kad užsukai :4u: . O tai ką dabar mokaisi?

Ir vakare kuo rankas užimi?

O darbas už 5 minučių kelio - jėga!

Šiandien 9 val pabudau. Vyras nežadino, pažadino tik jo balsas per posėdį. Tai gerai, nes nuo 10  meetai prasidėjo, galėjau oramiegot :D. Tai dabar va neseniai papusryčiavau, 1 valgymą sutaupiau  :lol:​ .

Atsakyti

Labas. Seniai berašiau.Kažkokia sustingus, nors viską skaitau, bet sugebu tik mintyse pagalvoti atsakymus. Tai net nežinau į ką čia sureaguoti

Merginasumezginiu, smagu kad prisijungei. Tikrai seniai nebuvo naujokių. Truputį žvilgterėjau į youtube. Tokia graži jauna moteris, su tokiu užsidegimu ir ne primityviai mezganti ir dar viskuo kitu užsiimanti :wub:. Kaip ir katukas pagalvojau, kad mano vaikų amžiaus turbūt, o tiek pažengus rankdarbiuose. Supratau jau kokia aš sena. Mano vyresnioji dukra galėtų užsiimti, labai gerai jai viskas sekėsi, ką mokykloje per darbų pamoką darydavo, bet kažkaip noro tęsti nebuvo. Galbūt tiesa, kad vis kas antra karta kažkokie dalykai išryškėja. Mano mama praktiškai neužsiėmė rankdarbiais, jei ką iš būtinybės ir darė, tai labai sunkiai ir negrabiai. O mano viena močiutė buvo ypatingai gabi rankdarbiams, ypač mezginiams ir nėriniams. Sakydavo, kad kartais kokia draugė mokydavosi ir mokydavosi kokį raštą, ji tik pamatė ir jau numezgė. Tai ji mane išmokė mezgimo  ir nėrimo pagrindų.

Ir dar labai gražiai lietuviškai kalbanti, kai tiek metų gyvenanti svetur.

Restar, džiugu dėl tavo sūnaus :super: Ai ir dar prisimenu, kad rodei labai gražių spalvų vyro pirštines. Tikrai bus atpažįstamas iš pirštinių :)

O šiąnakt dar ir Mariją sapnavau, kuri pas mus anksčiau čia užeidavo. Nepamenu nicko, marimar gal :hmm:

Man atrodo eMAr. :hm:

Man irgi šiąnakt keisti sapnai sapnavosi, Kažkokie apie darbą bet viskokie  keisti. Dar sapnavau, kad plaukų dažus pradedu teptis, nors nežinau, kas juos sumaišė. Ir po to kažkas man sako, tai gi čia blondinei dažai. O aš jau užsitepus nemažai, tai ir galvoju - siaubas, kas bus dabar su taip mano plaukais, blondine tai netapsiu iš tokių tamsių, o gausis tubūt koks košmaras.

Frekė  kažkaip liūdnai nuskambėjo. Toks artimas liūdesys mano esybei :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 sausio 2023 - 14:07

Mano sirgaliai tai tokie - abu pradėjo su gerklėm, mažei ėmė kilt aukšta temperatūra, bet tas gal ir padėjo sukovot, nes jai gerėja, nors tempa maža laikosi - 37,2. O broliui tai kaip buvo tokia, taip ir yra, bet prasidėjo baisus kosulys ir visas toks "markatnas", kaip aa močiutė pasakytų. tai užrašiau pas gydytoją rytdienai, nenoriu palikt savaitgaliui, tegu bent plaučius paklauso.

O anūkų ryšys su seneliais gi vis tiek kažkoks ypatingas. Iš mamų mokytis sunku turbūt, mamos auklėja ir pan. Močiutės kantresnės ir visokios kokios. Mano iš vaikų tai mažoji gali būti linkusi tiek į rankdarbius, net šaliką yra pradėjusi savo noru megzti, tiek į maisto gamybą. Aš ją pakviečiu, ji sutinka mielai ir mes nesipykstam. Su dičke kažkaip vis susipykstam. (Taip, merginasumezginiu, turiu 4 vaikus :D). Bet man, tiesą sakant, ir laiko gaila užsiimti specialiai savo noru mokyti kažką kažko, nes aš pati noriu tuo užsiimti :D. Jeigu prašo - kitas reikalas. Bet kad nelabai prašo :).  Tai susitaikius su ta mintim, kad anūkus ko mokysiu, jeigu jų bus ir norės jie.

Atsakyti

Kerpena aciu uz grazius zodzius  :4u: 

nesidirba man siandien visai, ir pamegzt imu ir to nesinori. Kazkaip tokia be vietos tai eisiu geriau per pietus namus siurbt ir skalbinius lankstyt, kad jau nenoriu megzt  :D  :rolleyes: 

Atsakyti

Maniškiai tai turbūt visi yra pabandę megzti. Dažniausiai kokių 6-8 metų. Prašydavo pamokyt. Bet greit tas noras praeidavo, numezgus kokį gabaliuką.

Atsakyti

Maniškėm vis užeina tas noras, tik kantrybės neturi rezultatui :D  paskutinį kart va prieš pora savaičių, ta kuri, jau nebegyvena namie, sakė, duok siūlų, kambariokas :D  be šaliko. Klausiau čia kažkada, kaip sekasi, tai sakė, neblogai, gal kitai žiemai ir baigsiu :D 

Turiu dvi dukras, abiems po 24 :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ai, apie senatvę-Kerpena :D nesijausk vieniša. Berods užvakar, maisto pardėj, čia RU, klausia pardavėja, ar turiu nuolaidų kortelę, sakau ne, o tada ji-o pensininko pažymėjimą :blink: aš net prekes nustojau kraut-tokiu žudančiu žvilgsniu į ją, pauzė-ji net akis pakėlė į mane-NE.  :lol:  nu įtariu, kad automatiškai paklausė, net nežiūrėdama į mane, bet tai KAIP MAN JAUSTIS???

Atsakyti

Katuk, reikėjo skandalą sukelt :D Čia jau visiškai nusipievino moteriškė :blink:​ 

Atsakyti

Oi, Katuk, prajuokinai  :lol: . Mano brolis tai pensininko pažymėjimą turi nuo kiek ten, gal 40 metų, o gal nei tiek nebuvo, kai išėjo savo gyvenimo gyvent komisuotas iš VRM sistemos.

Jau neduoda man ramybės tas Knit pro mindful valas :), noriu išbandyt besisukantį. Kai ieškojau metų gale, vos poroj vietų gal buvau mačius ir labiau rinkinius, o dabar daug kur jau yra. Patiko tai, kad tinka visiems Knitpro virbalams, bet reikia susižiūrėt, ar turiu kokių tinkamų prisukamų :). Ir radau, kad kaina beveik dvigubai jų gali skirtis :B nuo 3 su centais iki 6 su centais.

Atsakyti

Katukai, ji gal kaip pas mus Eurovaistinėse paklausia dėl pensininkų pažymėjimų, nes perkant 3 prekes- 25 % nuolaida. Tai gal ir ji ne tave konkrečiai turėjo omeny, o tik kortelę-mamos, tetos, kaimynės. 

Atsakyti

Oi, Katuk, prajuokinai  :lol: . Mano brolis tai pensininko pažymėjimą turi nuo kiek ten, gal 40 metų, o gal nei tiek nebuvo, kai išėjo savo gyvenimo gyvent komisuotas iš VRM sistemos.

Jau neduoda man ramybės tas Knit pro mindful valas :), noriu išbandyt besisukantį. Kai ieškojau metų gale, vos poroj vietų gal buvau mačius ir labiau rinkinius, o dabar daug kur jau yra. Patiko tai, kad tinka visiems Knitpro virbalams, bet reikia susižiūrėt, ar turiu kokių tinkamų prisukamų :). Ir radau, kad kaina beveik dvigubai jų gali skirtis :B nuo 3 su centais iki 6 su centais.

Pas mus uk vienas valas £3.49 kainavo, tai palyginus su hiya hiya kur pirkau kaina mazesne  :bigsmile: Bet valai faini, as to besisukimo tai nelabai ir sureiksminu, man ir nesisukantis valas toks labai patinka. Palyginus su hiya valais, ten tai vargelis grynas su jais  :oh: 

Klausti ar pencininko pazymejima turit tai nelabai toks klausimas kuri klausiam visu automatiskai  :ax:  :ax:​ 

Atsakyti