Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi paskutinėm naktim sapnuoju kažkokius nerimus..

O šiąnakt dar ir Mariją sapnavau, kuri pas mus anksčiau čia užeidavo. Nepamenu nicko, marimar gal :hmm: 

Vakar gražus koncertas buvo Katedros aikštėj. Biškį turim patys dabar svečią iš PAR, tai išvedėm pasižmonėt. Šiaip būčiau nėjus, labai jau darbe apkrova.... Tik apie lovą svajojau, bet dabar nesigailiu :)

Atsakyti
Sveikos, kas sveikos smile.gif
Prabudau su bėgančia nosim, bet tokia deginančią viduj gleivine. Dabar nebėga, bet užsikimšus. Atvažiavau, padirbsiu iki pietų, susirinksiu kompa ir ryt iš namų.
Mezgaminių planų daug. Bet kai būnu darbe. Namie- tingiu megzt biggrin.gif
Atsakyti

Freke, na, žinai, sunkūs laikai ateina :D  gal vėl užsidegsi :mirksiukas:

Aš jei turėčiau techniką, tai vien treningus siūčiau. Ir paklausu, ir paprasta. Kai pasižiūri, kaip visai elementaraus modelio, iš kelių stačiakampių susiuva džemperį, užklijuoja kokį tipo "kietą" užrašą ir pardavinėja už kosminius pinigus... ir dar kokie nors influenceriai, kurie patys net nežino, kaip ta siuvimo mašina atrodo. Oj, "čia mano originalus dizainas, tiek naktų nemiegojau, kol sugalvojau, pagal individualią anatomiją, o spalva išvis bomba, vienetinė :lol: "... tfu.

Tai va, siūk treningus. Vaikai tikrai įvertins

Ligoniams ir pavargusiems :4u:​ 

Atsakyti

Žinok tų treningų siūvėjų tiek, kad..... Reik mokėti save parduoti. O manyje pamiršo instaliuoti prostitutės geną🤣 ir jau vėl ateina banga: kodėl brangu? O gal nuolaidėlę? O gal galima už dyką ir dar atvežkit? Buvau užsikepus kombius siūt. Ala sofa kiler. Jei medžiagą perki metrais vyriškas kombis tik medžiagos ~50€.  Norint pigiau reik rulonais pirkt. Tada jau sandeliavimo klausimai ir t.t. o aš tokia..... Nu .... Menininininkė🤣 ūpas atėjo padirbėjau, ūpo nėr nedirbu. Ir žudo vienodi darbai.... Ukrainai labdara džempus siuvau. Šakės. Siuvau vienodus dydžius ir spalvas sukandusi dantis,nes kažkaip vienodai viskas.... Ai darbą turiu, čia kaip hobis tebūnie. Gal įdėja šaus kokia kur nesiuva visos ir pradėsiu.

O dabar krutinu kumpius ir einu darban. Gerai kai 5min pėškom☺️

Sveikatos sergančioms! Po gruodžio iššūkių žinau ką tai reiškia... 

Atsakyti

Nu tai aišku, kad yra ir ta užkulisinė pusė. Visur reik įdirbio. Ir visur naglų atsiranda

Apie tą prostitutės geną :hihihi:  gerai čia. Pasiskolinsiu, ypač nuo vyriškio apsigint, o tai vis papriekaištauja "tu gi ten gali kažką išmušt geresnio..." 

Atsakyti

Apsipirkau siūlų :B 

jeigu fotkės nemeluoja, būsiu radus siūlus vyro megztiniui

Atsakyti

Tuoj mes naujokei diagnozę nustatysim :D vitaminų trūkumas?

Aš tai kelinta naktis sapnuoju visokias nesąmones. Tokias sunkias situacijas su neišsprendžiamais reikalais. Tai pabundu visa rūpesty, nepailsėjus.

Freke, o kodėl dabar nebesiuvi?

Paskutini karta kai issiprasius buvau kraujo tyrimu tai buvo vitamino D ir sake labai zemi rodikliai folio rugsties. Tai prirase folio rugsties 4 menesiu kursa. As aisku vitamino D stipraus nusipirkau pageriau atsirado jegu, o ta rugsti tai idejau prie vaistu ir pamirsau. Dabar jau pasidejau ant akiu prie kavos aparato ir bandau prisimint. Dar ten kazkokiu kramtomu nesamoniu ale multi vitaminu salia nusipirkau kad prisimint.

Nea🤣 aš toje grupėje esu, nes gi nu siuvau kažkada🤣🤣🤣 ir tas krepšiukas į akį krito. Dėl medžiagos standumo ir gražumo ir lapių. (pati jas kažkada siuvau) bet aprašyme kai perskaičiau kad mieliau mezga, tai pagalvojau norėčiau pamatyt, nes siuva tai labai kruopščiai. Tai vadinas ir mezga gražiai. Tai va dabar ir mezginius gražius pamačiau☺️

Nors iš manęs žvengia kad pagal uoslę galiu eit oro uoste narkotikų ieškot, o pagal kitą išknysimą į stt🤣🤣🤣🤣

Medziagos standumas tai del paklijavimo  :4u:  aciu. As esu bandzius is to trikotazo siut kur cia sako, kad labai lengva. Nu nezinau man is medvilnes siut tai va lengva.  :D O ten trikotazai visokie man jau kantrybe ant ribos net akis trukciot vietom pradeda  :unsure: 

Atsakyti

1674725155[/url]"]katuks, 26 Sau 2023 - 09:25, parašė: Apsipirkau siūlų :B jeigu fotkės nemeluoja, būsiu radus siūlus vyro megztiniui
o as noriu tu cashmina baisiausiai - tu melynu

Pridėta:

Atsakyti

Lauki nuolaidų? :mirksiukas: 

O tu mieliau mezgi iš kamuoliukų? Nu arba gijų, jei rankom dažyti. Babinų turi kokią? :D 

Aš praktiškai nebeturiu jau kamuoliukų.... paskutinį kartą mezgiau pleduką naujagimei dukterėčiai. Prieš metus.

Atsakyti

Apsimelavau :flirt2:​  taigi kojinių kažkiek iš Fabel mezgiau....

Atsakyti

Lauki nuolaidų? :mirksiukas:

O tu mieliau mezgi iš kamuoliukų? Nu arba gijų, jei rankom dažyti. Babinų turi kokią? :D

Aš praktiškai nebeturiu jau kamuoliukų.... paskutinį kartą mezgiau pleduką naujagimei dukterėčiai. Prieš metus.

Laukiu nuolaidos moherai, bet tikriausiai dropsu mohera pirksiu. Jie ten vis daro tas nuolaidas tai manau islauksiu :unsure:  bet ir sitie visai patiktu su nuolaidele  :B  

as zinokit nerandu tu babinu uk o is kitur siustis nu bijau muitus gerus susimoket  :unsure: esu bandzius twida pirkt is lietuvos babininini ta, tai mezgiau suknele, susisukes visas sijonas gavosi kazkas ten arba negerai suvyniota buvo ar kas  :unsure: 

Atsakyti

O italai? Ar tie tik importuoja, o patys neparduoda?

Nes pagrinde tie babininiai yr italų gamybos. Mano meilė Loro Piana :wub: 

Būna sukrūs,  tikrai skersuoja, bet paskutiniu metu kažkaip ant tokių nepataikau.

Bet aš mėgstu gyvai pačiupinėt, kiek iš paveiksliuko siunčiaus, tai viskas kažkas neįtinka: švelnumas, sukrumas, kartais net spalva

Atsakyti