Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, žinau, toj pardėj pensininkams ten kažkokios nuolaidos taikomos. Bet ne pirmą kart ten būnu, niekad nėra klausę. Va šiandien pvz, buvau vėl, tai pardavėja savo kortelę NUOLAIDŲ panaudojo, nesgi kažkokia ten prekė akcijinė buvo. Ir apie jokias pensijas neklausė :D 

Bet tada išėjus toooks liūdesys apėmė, nes galvoju, nu ką-laikas, kai prašydavo asmens dokumento perkant alko, baigėsi... dabar jau tik pensininko pažymėjimas

Aš beje, tą nuolaidų kortelę kažkur turėjau, bet pernai išmečiau, nes galvojau, kad jau nebegrįšiu čia. Galėčiau atsinaujinti, bet šiaip gan nedaug ten perku, o ir principo reikalas :D​ 

Atsakyti

Ai, Katuk,bet širdyje mums ne ruduo... 😁 😘

Nors tikiu, kad vožtelt norėjosi.

Šiandien į darbą važiavau nesidažius (nu, kad būt aišku, jog tikrai sveikatos ne prūdai). Grįžau, pažiūrėjau į save veidrodį- kažkokia panda- paakiai pajuodę visi. Senai sirgus jau. Tempos nėra. Bet ir meilės darbams nėra. 

Atsakyti

Niuma sveikatos

Aš šian atvirkščia- kadangi reikėjo darban po piet tai ir pasidažyt spėjau.  Nu bet nieks ten manęs nematė, gi šian oficialus darbas iš namų visiem

Atsakyti

Aš meetams pasidažiau, nekasdieninį megztuką apsirengiau :). Šiadien pirmą sykį dirbu iš vaikų kambario, tai ir jausmas kitas. Ne visada galiu rinktis, iš kur galiu dirbti...

Niuma - sveikatos  :4u: . Mano vyrukas jau ir savo turtus išskirstė, kam atiteks, jeigu mirtų :D. Nekaip jaučiasi, pats savo noru lovon atsigulė, prisnūdo, pavalgė, vėl nuėjo atsigulė. Aš tik dabar prisiminiau, kad turim inhaliatorių, tai reikia traukt amuniciją. Pamiršau, kaip tuos vaikus gydyt, kai tokie paaugę gerokai.

Atsakyti

Restar, truputį man kosmosą,bet ir dabartiniam darbui ir galbūt ateičiai pravers. Skaitmeninės rinkodaros pagrindus. Klausei vakarais apie rankas. Tai jos užimtos vairu🤣 nes grįžtu iš darbo 18.05 įmetu ką į burną ir vežu mergelę į sportą. Po jos sporto pasiimam dičkį ir namo. Grįžtam apie 21. Tai belieka tik sysiu, melstis ir miegot🤣.  Nebent kažką veikt jau kai šviesiau bus. Bet kol kas telefonas į rankas ir akis gadinu belaukdama vaikų. Užmiesčio minusai....

Kerpena, aš tavo postus skaitydama savęs randu.... Pradedu po truputį nusimesti daug visokių rūpesčių nuo pečių,bet jie neišsitiesina taip greit. (Pečiai)  

Atsakyti

Katukai, megztukas mudviem 😁 Man-persuktos akys. Tau-pynės. Nu.. pusmečiui darbo 🤣 https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Priedas  Screenshot_20230126_180450_Instagram.jpg   213,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, pencininko pažymėjimas🤣🤣 jaučiu nužudyčiau žvilgsniu

Atsakyti

Mačiau šitą. Gražus. Bet jo-šiuo metu tingėčiau tiek sukiot :D 

Nu ir siūlo neturiu :P  kažko man paskutiniu metu kokios alpakos norisi, o vat kaip tik jos ir neturiu :D​ 

Atsakyti

As siandien kazko labai pikta jauciuosi ant visu  :mad2: viskas erzina reiks po darbo eit vyno gert, gerai, kad vakariene vyras gamina. 

aisku sitie reikalai nuotaikos negerina. Sumezgiau kol kas 3 kamuoliukus bet toks jau antras pasirodo. Ar man cia tokia partija papuolus ar kas cia… nesuprantu  :cry2:

Pridėta:

Atsakyti

Freke, aš nevežioju, ale megzt ne anksčiau 9, o dažnai ir 10 prisėdu. Iki 12 ir pamezgu. Aišku, ryte irgi nieko nevežioju. Vyras pusryčiais rūpinasi. Tai dabar jau nesugebu 7 atsikelt, jei wc nespiria...

Įdomūs tie mokslai, būtų ir man aktualu darbui. Ar kokiuose kursuose užsirašiusi, ar ką nemokamo radusi?

Atsakyti

Dėl Mindful valų tai Telegrame dažnai skaitau, kad labai nutrūksta prie virbalo.

Atsakyti

Nemokamai. 40 val 26 moduliai. Sertifikata duoda. Kol kas nezinau ar naudinga. Bet dar tik 6 modulyje. Tai daugiau gal zaidimo forma. Kursas angliskai, bet yra LT titrai ir testas lietuviskai. Google reklavo vieną dieną savo kursus. Tai prisijungiau ☺️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 26 sausio 2023 - 19:31