Merginasumezginiu, su kamuoliukais dažnokai būna tokie reikalai. Aišku, už 6 svarus tikėčiausi geresnio reikalo
Tai va, kad su tokia kaina tikeciausi maziau situ mazgeliu…. Siandien ziurinejau tas babinas, nu bet kur tau geriausiu atveju is prancuzu radau tai muitas butu garantuotas. O ir seip reiketu raukti jau pirkimus biski reik namo remontam taupyt
Man tai kažakada iš vis - buvau ne daugiau 35 metų. Nuvažiavau tada vyriausio sūnaus iš stovyklos pasiimt. Buvau tokią beretę nusimezgus ir kaip tik užsidėjus. Neprisimenu, kokio storumo tuo metu buvau, bet dar nebuvau tokia, kaip dabar. Tai gal ta beretė buvo kalta, gal kas. bet sakė sūnus, kai jo draugai klausė - čia tavęs močiutė atvažiavo pasiimt?\
O tos beretė daugiau ir nebeužsidėjau
Beje savo margąjį keistąjį megztinį vis panešioju ir netgi visokių pagyrų susilaukiu.
Oj, Kerpena, man Emilio darželio grupiokas vis sakydavo- ar čia tavo močiutė atėjo pasiimt. Nu. Atjungei vienu trumpu tokį 👊 🤣
Pamačiau mamą- supratau. Ne jauniklė, bet plaukai iki uodegos. Tai tiem mažiems vaikams kažkokios savitos asociacijos.
Vaikai kartais tikrai keistai supranta. Prisimenu iš mokykos laikų irgi tada mokytoja dalinos, kaip vaikai vertina amžių. Buvo mokykloj viena mokytoja tada kaip tik 35 metų, bet apkūnoka ir taip keistai į viršų plaukus šukavo toks ale kuodas iš paveltų plaukų, o kita mokytoja jau buvo pensijoj, ar tai ruošėsi išeit, kas tada 55 m. nutikdavo. Bet ji buvo liekna, gražios laikysenos, tokia elegantiška, tik preikykje pražilę plaukai.Tai sako atbėga kartą vaikas ne iš tos pasakojusios mokytojos mokinių ir sako, kad kažkokia mokytoja kažką ten prašė perduoti. Tai ji ir klausia, kokia ta mokytoja. Sako - ai tokia pagyvenu su kupeta ant galvos. Ir paskui neužilgo kitas atvejis - vėl kažkokia mokytoja prašė kažką perduoti per vaiką. Ir vėl klausia, kokia mokytoja. Sako - tokia jauna, priekyje padažytais plaukais.
Labas rytas, su penktadieniu visas
Skanios visoms kavos

Kažkaip vakar pailginto veikimo tris VitC tabletes suvartojau. Dar Cold3. ^iandien visai kitokia savijauta. Gal ilgai man čia ir neprikibs ligos.
Vakar šiek tiek mezgiau. Atmezgiau atgal, ką buvau išardžius ir dar daugiau. Gal reikėtų vėl pasimatuot

Aš jau numezgiau "petukus" primatavimas įvyko, ardyt nereik, tfutfutfu.
Bet porai dienų atidedu, važiuosiu orų patikrint į LT

O kiek maždaug cm petukams ilgį mezgei? Nes aš tai ilgokokai. Bet ir virbalas dabar mano 2,5, nes kašmyras plonytis. Ilgą žaidimą turėsiu.
Dabar važiuojj trumpam, ne viena ir jau nebepatikrinsiu virbalų. Bet po poros savaičių varysiu viena, tai gal nepamiršiu paspoksot.
Aš irgi mezgu 2.5 nr. Bet neapsigauk petukai, tai tik iki peties kampo, kol kiekvienoj eilėj pridėjimai, dar toliau mezgu kas antroj kažkiek. Jei centimetrais, tai priekyje apie 12, neskaitant kaklo atnaros. Nugaroj, aišku, kažkiek daugiau, nu nes trumpintų eilių yra.
Mano senoj avantiūroj gal kiek ilgoka ta peties linija, šįkart bandysiu trumpesnę.
Katuks Smagu i Lietuva ziema. As senai jau kazkaip nemacius buvau tikros ziemos tai kai buvom gryze labai smagiai istaikem Kaledas su sniegu Vilniaus senamiestis labai grazus, susitvarkes. Mamos skotas apakes vaiksciojo, labai jau jam patiko
Sake dabar supranta ko ta mama visur kur nuvaziuoja praso pamatyt to miesto senamiesti
Dabar galvojam reiktu gryzt kada ir vasara, kad ezerus butu galima aplankyt. Smagios keliones
As vakar galvojau pamegzt po darbo, bet kazkaip uzsnudau ant sofkes, tai atsikelus dar spejau keleta eiliu numegzt ir siulu galus pradejau kaisioti, nes veliau galiu plaukus rautis pradeti su ju kiekiu West'as pastebejau jau, kad megejas daug kart siula nukirpt ir pradet vis nuo kitos vietos, o kur dar siuluose randami mazgai
. Beje vakar ziurejau biski tu babinu, tai jus pasakykit kur jas perkat? Nieko nesupratau... isivedziau i Etsy, tai aisku buvo pilna, tada pasirinkau kad pardavejas butu UK ir zinoma visos babinos dingo
negi niekas nepardavineja UK? Va tau ir geras biznio planas
Niuma Man chalatas geriausia darbo apranga
Aš tų savo trio virbalų taip ir nepraplėšiau net. Kai degiau noru išbandyt - negalėjau pasiimt iš pašto. Kai pasiėmiau - noro nebebuvo likę. Kaip tik susiradau, reikia pasidėt ant akių ir gal išbandyt, kol pradėsiu kokį naują megztuką.
Dabar per vebinarą siuvu apačią, bet tuoj reikės lėkti vežti vyruką į kliniką.