Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o dėl parafino vonelių..aš gi aną turiu

norėjau von mest-nenaudoju

bet pakalbėjau šian su savo puske katra man manikiūrą daro sako nugi labai geras daiktas būtinai naudot jei tik turi, nu tai sakiau dulkes nupūsiu :)

kai laukiausi ir pirštai tirpo man ir kineziterapeutas patarė

Atsakyti

Nu zinote ka, pradejau 4ta siulu kamuoliuka, ten vel mazga radau  :blink:  :protest:​ 

Atsakyti

Kas čia do mazguoti siūlai tokie?praleidau

Atsakyti

Lygtai iš kažkokių Katia siūlų su kašmyru mezga, neprisimenu tiksliai.

Merginasumezginiu, o koks to vyriško  megztinio modelis? Ten kžakoks labai įdomus  mezgimas nuo viršaus. Gal gali pasakyti pavadinimą?

Aš tai antra diena bandau pradėt megzt. Kilo noras paimprovizuot va šito https://www.ravelry....ibrary/helia-2 megztinio tema. Neseniai, čia kažkuri parodėt. Tik raštą rankovėms  bandau kitokį prisitaikyt   Bet dabar pati pradžia, kai reikia ir trumpintų eilių apsisukimus susekt, ir kur ten raštas prasideda, ir kiek ten kartų apsisukinėti. , tai labai greitai pavargstu nuo įtampos ir  padedu į šalį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 sausio 2023 - 21:57

Na, aš jau namie. Tiksliau senokai jau :D  bet su dukra pliurpimo neišsemiami klodai...

Merginasumezginiu klausė, kur babinas perkam. Tai įvairiai, dažniausia LT arba netoliese

Dabar bus reklama :D 

Asmeniškai aš -Mados garažas Vilniuje, wooly yarn Rygoj, 9gijos Anykščiai, dabar va papirkau Kaune, tokia grupė FB yra Be mazgelių, dar Mano siūlai Vilniuje (aš asmeniškai nesu ten pirkus) ir dar yra ne viena internetinė...

Dar pagal savo gyvenimo būdą :D  esu apsipirkus Karaliaučiuj :rolleyes: 

Berods JurgitaK yr iš italų kažkur siuntusis :hmm:  dar LaceLt mėgdavo užsieniečius

Dėl muitų nežinau, bet mūsų tautiečių UK nemažai, manau jau seniai tuos muitus moka apeiti :B​  

Atsakyti

Aš baigiau susiūt apačią, sukišau galiukus, išskalbiau, išsukau skalbyklėj ir padžioviau mezginį. Spėjau išsigąst, kad labai pasileido, bet gal ateis į protą džiūdamas. Jei ką - bus labiau oversize :). O tada išėjom bastytis po šviesų festivalį, arti 16000 žingsnių nupėdavau, atpratę nuo krūvio ėjimo padargai vos parkerėplojo laiptais namo...

Dabar megztinio jokio nebepradėsiu, pasiėmiau kojines pradėt. 

Atsakyti

qqte, 27 Sau 2023 - 19:34, parašė: Kas čia do mazguoti siūlai tokie?praleidau

Katia concept cashmere 10, jau pataginau stori katia yarns noriu paziuret kaip reguos nes kazkokia nesamone jau, suprantu vienam papuola, cia visuose is eiles  :oh:

Kerpena, 27 Sau 2023 - 19:47, parašė: Lygtai iš kažkokių Katia siūlų su kašmyru mezga, neprisimenu tiksliai. Merginasumezginiu, o koks to vyriško megztinio modelis? Ten kžakoks labai įdomus mezgimas nuo viršaus. Gal gali pasakyti pavadinimą? Aš tai antra diena bandau pradėt megzt. Kilo noras paimprovizuot va šito [url="https://www.ravelry.com/patterns/library/helia-2"]https://www.ravelry.com/patterns/library/helia-2[/url]megztinio tema. Neseniai, čia kažkuri parodėt. Tik raštą rankovėms bandau kitokį prisitaikyt Bet dabar pati pradžia, kai reikia ir trumpintų eilių apsisukimus susekt, ir kur ten raštas prasideda, ir kiek ten kartų apsisukinėti. , tai labai greitai pavargstu nuo įtampos ir padedu į šalį.

Mezgu pagal Steven west aprasyma - 

https://www.ravelry....ogarter-sweater

Pridėta:

Atsakyti

Restar, bet  tu ir šaunuolė, ir mezginį baigei, ir dar po miestą pasivaikščiojai. Aš tai turiu kažkur fone mintį, kad gal reikėtų nueiti, bet kažin ar išsiruošiu, rytoj turbūt paskutinė diena.

Atsakyti

Aaa, aš neseniai kojines iš katios cashwool mezgiau tai jokių mazgelių

Atsakyti

Mesiu per tvorą tuos trio virbalus  :B. Arba kam nors pasiūlyt reikės. Pasiėmiau su valu normalius ir grįžo malonumas megzt.

O, ripsas ir darbuimlus, ir siūlui. Bet gražu bus.

Ėjom šiandien, nes ryt, jaučiu, dar iš kitur bus atvažiavusių, ir šiaip daug žmonių buvo. O ryt paskutinė diena. Vis mažiau kas nustebina, bet buvo fainų instaliacijų.

Atsakyti

Mezgu pagal Steven west aprasyma - 

Ai jo,Westas  gi visada keistų konstrukcijų megėjas.

Prisimenu, kažkada nę viena pas mus mezgė Mesa, su visokiom variacijom.

Atsakyti

Laba diena jums, Labas rytas man  :lol: taip visa savaite svajojau ryte pamiegot, tai va tik atsikeliau  :bigsmile: net suo nesikele ryte dar miega tai as virsuj tyliai dar apsimetu, kad miegu :hihihi:

Noriu baltos misraines  :essen:  reiks lekt iki lietuviu pardes ir pasidaryt 

Aaa, aš neseniai kojines iš katios cashwool mezgiau tai jokių mazgelių

Nu tai va galvoju, gal cia man tokia partija papuole?  :unsure: dar turiu tuos garstyciu spalvos, idomu kaip su tais bus  :rolleyes: 

Ai jo,Westas  gi visada keistų konstrukcijų megėjas.

Prisimenu, kažkada nę viena pas mus mezgė Mesa, su visokiom variacijom.

seip megztuka megzt smagu, ir graziai visai zurisu man ta konstrukcija, vis kazkas naujo dar nemegzto man  :bigsmile: 

Atsakyti