Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labai fainas modelis :) aš turiu pirktinį dvigubu ripsu megztą paprastą megztuką, tai mano mažius (septynmetis), jau kokius antrus metus prašo tokio paties sau :D Buvau numezgus išvikščiom akim, bet lyg per didelis ir siūlas per storas. Aš iš plonesnių įpratus megzt.

Va šitas modelis gražus. Gaaaal kada nors plonesnį siūlą nupirkus įgyvendint jam šitą modelį. Nors dažniausiai niekam kitam neturiu laiko megzt. Tik sau :D 

Viliui netikėtai nupirkom paltą pavasariui. Važiavom į vieną parduotuvę, pigaus. Gavosi, kad išrinkom kitoj, brangesnį.

Puodas kotletų pietums yra. Salotų bliūdas. Ramu. Vakare dar žuvį gabaliuksis reikės iškept, nes atšilo. 

Atsakyti

Nors dažniausiai niekam kitam neturiu laiko megzt. Tik sau :D

Ak, kokia atima frazė  :wub:  :D . Aš kartais pabudinu sąžinę, bet laukiu nesulaukiu, kada vėl sau galėsiu megzt :).

Kojinę pradėjau - vėl jos noriu sau :D. Kol kas mezgu nežinau kam.

Vyras kepa man tortą lėčiausiu pasaulyje būdu - po sluoksnelį vis ant viršaus užtepdamas, nežinau, kiek jų ten bus, be galo daug... Bet visi mėgsta, tai negaliu prieštaraut, nors pati gal ko kito labiau norėčiau.

Atsakyti

Restar, matyt tavo gimtadienio proga aš irgi iškepiau tortą! 

Iš tikrųjų tai labai norėjau dukras pamalonint ir pati paskanaut to morkų torčiuko  :rolleyes: 

Tik iš to godumo padariau gigantą :D 26 cm skersmens 5 biskvito sluoksniai su kalnais kremo.

ir staiga netikėtai pasirodė, kad atgal varysim tik pirmadienį :rolleyes: 

Iš to Westo modelių sakyčiau toks neįprastas jo stiliui tas vyriškas megztinis :hihihi: 

Siūlai paštomate :bigsmile:  tik nežinau, ar čia džiaugtis, ar ne. Nes galvojau spėsiu dar savo pynes papyniuot, o dabar jei spalva įtiks, tai neturėsiu ramybės "kada?kada? Nu jau kada pradėsi?"

Atsakyti

Katuko tortas skaniai skamba :wub: 

Megzt negaliu, tai darbuojuosi teptuku. 

Atsakyti

Bet tai kad kepat tortus. Aš jau net nebeprisimenu, kada  esu kepus. Kažkada vieną tortą turėjau populiarų, visų vaikų gimtadienių proga kepdavau ir visiems patikdavo. Bet ir susiruošdavau tik gimtadieniams. Bet dabar jau kuris laikas nebenori niekas  to mano torto. Ai, tai man ir gerai, kad nereikia.

Atsakyti

Liniuka, pakviesčiau padegustuot :rolleyes:  bet kaip visada, namie manęs nebus :D  

Varom į šviesų festivalį, o ryt su dukrom tortus ragausim :ax: 

Tai teks pasižadėt kada nors dar iškept :mirksiukas:  kartu su ta jau pažadėta ekskursija po kambarius :D 

Atsakyti

Nu va kol atsikelem ryte jau ir susigriebem, kad bankas uz valandos uzsisare. Tai greit sokom is lovos ir lekem. Veliau dar uzlekiau i primark tapkiu nusipirkt nes senasias jau sunesiojau, tai fainas rozines nusipirkau, lakstysiu po namus kaip pantera (pridesiu nuotrauka)   veliau vaziavom katinui kraiko dar nupirkt, nu tai aisku kaip visada suniuj vel visokiu zaislu, lova radom dar nes dabartine reik jau skalbt tai kad butu atsargine. Vel katinas zodziu nuskriaustas, nu nusipirkom vistos tai galesiu viena krutinele padovanot kad nesijaustu nuskriaustas  :hihihi:  :hihihi:   Pasivaiksciojom su suniu lauke, gryzom namo. Bulves, morkos ir kiausiniai verda. Bus baltos misraine, aisku vyras tai su slapenka megejas tos misraines, tai bus puse tokios puse kaip as sakau “normalios”. Man seip ir kiausinis neskanus baltoj misrainei  :bebe: seip koks skirtumas tarp namines ir baltos misraines??  :mastau:    O ryt darysiu balandelius, radau diiiiideli kopusta tai galesiu normalaus dydzio balandeliu prisukt  :clap:  

Kerpena, 28 Sau 2023 - 15:51, parašė: Bet tai kad kepat tortus. Aš jau net nebeprisimenu, kada esu kepus. Kažkada vieną tortą turėjau populiarų, visų vaikų gimtadienių proga kepdavau ir visiems patikdavo. Bet ir susiruošdavau tik gimtadieniams. Bet dabar jau kuris laikas nebenori niekas to mano torto. Ai, tai man ir gerai, kad nereikia.
As gimtadieniams ir gi beveik visada kepu. Man skaniausias tai medutis su grietinininiu rugstoku pertepimu :rolleyes: rasau ir seiles tysta…

niuma, 28 Sau 2023 - 12:10, parašė: Labai fainas modelis :) aš turiu pirktinį dvigubu ripsu megztą paprastą megztuką, tai mano mažius (septynmetis), jau kokius antrus metus prašo tokio paties sau :D Buvau numezgus išvikščiom akim, bet lyg per didelis ir siūlas per storas. Aš iš plonesnių įpratus megzt. Va šitas modelis gražus. Gaaaal kada nors plonesnį siūlą nupirkus įgyvendint jam šitą modelį. Nors dažniausiai niekam kitam neturiu laiko megzt. Tik sau :D Viliui netikėtai nupirkom paltą pavasariui. Važiavom į vieną parduotuvę, pigaus. Gavosi, kad išrinkom kitoj, brangesnį. Puodas kotletų pietums yra. Salotų bliūdas. Ramu. Vakare dar žuvį gabaliuksis reikės iškept, nes atšilo.
Modelis fainas labai man ir pasirode, siulams galima ir DK rinktis ne tik ta Aran vadinama, as saviskiui storesnius imiau nes jis link pavasario megejas megztini uzsidet ir varyt be striukes, tai sitas bent storesnis bus.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 28 sausio 2023 - 18:20

Ka čia man nuodėmingo pasigaminus...labai jau skirtingi visu skoniai pas mus.Va keksiukai tai visiem tinka.Mergina avižinius sausainius kepesi du kart i savaite, kol atsivalgė, o bernai tai skersi žiūrėjp.

Atsakyti

Restar, pagaliau pasvėriau savo mėlyną megztinį - 400 g. Nu bet siūlas visgi šiek tiek nuvylė. Visas nusiburbuliavo po dviejų apsirengimų. Gerai, kad burbulai nurenkami, bet vis tiek nervina.

Priedas  Screenshot_20230128_192954.jpg   1,07MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka,gal laikini tie burbulai :hmm: 

Merginasumezginiu, fainos tapkės! Aš vienai dukrai kalėdoms panašias pirkau, vilnones, Flokati. Tai baisiai džiaugėsi, kad ir šiltos ir patogios.

Skirtumų tarp mišrainių nepažįstu. Gal googlas žino :hmm:  aš kažkaip išvis pamėgus į tą mišrainę papjaustyt marinuotų pievagrybių dar, man patinka ta rūgštelė. O šlapianka tik vaikystėj būdavo, pati niekada su dešra nedarydavau. Ir šiaip, padarom tik kartą į metus, kalėdoms ar naujakui, atsivalgom ir metus ramu :D  

Pasikultūrinom, pasižmonėjom :D  tikra to žodžio prasme, nes žmonių tai minios visur, į kai kuriuos objektus eilės kilometrinės, nebelaukėm... išvis, kol mašiną radom kur įkišt, kamščiai baisūs. Na bet visai smagu, seniai po senamiestį vaikščiojau, o dukra dar ir išsvajotų spurgyčių gavo, tai visi laimingi. 

grįžtant pasiėmiau siūlus, tai panašu kad viskas tinka, reik dabar tik susisukt ir mėginuką prasimegzt galutiniam įvertinimui. Tikiuosi neskersuos, sudėtis tokia įdomi, 5 kašmyro, 30 merino 30 medvilnės 35 nailono. Tai vat tas nailonas kažko mane ir neramina...

Atsakyti

Liniuka maniškis iš baby kašmyro tokiais gabalais burbuliuojasi...o ką norėt pūkelis trumpas

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu! Skanaus torto, gražios šventės! :birthday2: 

O taip pat kūrybingų, sveikų, ramių naujų metų :heart:  :friends: 

Atsakyti