Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tavo bendrapavardė, tokia visai ryški insta :D  irgi šiandien švenčia! Ar jūsų vyrai ne giminės? :D 

Tai su ta švente!  :birthday2: gražios dienos, gerų metų! Su saiku ir balansu judesio, poilsio, džiaugsmo ir liūdesio. Nu ir aišku, švelnių siūlų ir lygių akių :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu :4u: Linkiu džiugesio kasdienybėje, laiko sau ir mieliems pomėgiams :4u:

Liniuka maniškis iš baby kašmyro tokiais gabalais burbuliuojasi...o ką norėt pūkelis trumpas

Nu tai suprantu, kad galima nurinkt. Bet vis tiek nervina, kai ryte apsirengi gražų, o po pietų jau atrodai šiaip sau :B

Atsakyti

Restar, su tortadieniu. Artimų meilės ir meilės sau. Dėmesio. Minutės poilsio kasdienybėj, kelionių, mezginių, gražių siūlų 🎂🧶

Merginasumezginiu, maximoj tuo ir skiriasi, kad naminė mišrainė yra ta pati balta, tik su daktariška dešra. Kažkada klausiau.

Mano uošviai pvz., į paprastą baltą mišrainę dar mėgėjai svogūnų pripjaustyt. Pirmą kartą buvo keista, bet šiaip, tinka. Kiaušinių kartais dedu, kartais ne.

Vyras su mažium į lauką išėjo. Biškuti galva nuo tarškėjimo pailsės. 

Atsakyti

Restar su Tavo diena  :4u: 

Atsakyti

Restar, su gimtadieniu!!!

Balta mišrainė pas mane be kiaušinių, dešrų ir mėsų. Bet su daaaaaaaaaaug majonezo🫢🫣🫥 anyta grietinę su majonke skiedžia, o aš vien tik majonezo dedu. Vieną kartą per du metus arba net rečiau

Atsakyti

Labukas visoms  :4u: 

Restar sveikinimai gimtadienio proga! Graziu mezginiu, svelniu siulu ir sveikatos  :birthday2: 

as turejau daryt balandelius, vakar nepagalvojau mamai pasisakiau, kad misraines dariau  :laugh: tai prisikviete i svecius, vaziuojam pas mama. 

turejau balandelius gi daryt… gal gryzus dar turesiu jegu padaryt tada porai dienu ramybe butu maisto atzvilgiu  :laugh:  

Restar, su gimtadieniu!!!

Balta mišrainė pas mane be kiaušinių, dešrų ir mėsų. Bet su daaaaaaaaaaug majonezo🫢🫣🫥 anyta grietinę su majonke skiedžia, o aš vien tik majonezo dedu. Vieną kartą per du metus arba net rečiau

Man ir geriausia tai daaaug majonezo, be kiausiniu, mesu  :essen:  svoguno zalio net negaliu isivaizduoti…

Atsakyti

Aš tai vyro užsakymu darau su kiaušais ir šlapianke. 

Pietums viriau lęšių sriubą. Vakarienei užsiprašė bulvių košės su spirgučiais ir kefyru.

Šalia mano darbo yra Augmos bazė. Nuvarėm ketvirtadienį pasidairyti, tai baisiai džiaugiuosi papigiaj batatų prisipirkus. 4 kg dėžė už 2,5 :blink: 

Šiandien taip skauda rankas. Ale vis tiek užbaigiau paveikslą. Namus susitvarkiau. Dabar einu su knyga pasigulinėt.

Atsakyti

Dėkui už sveikinimus! Švenčiu šeimos rate, kaip visad netikėtai nustebino dukterėčia. Ingridushka paskambino  :wub: . Džiaugiuosi šia diena, viską vertinu, ką turiu: šeimą, sveikatą, hobį, sektą  :wub: .

Katuk - kas ten supaisys, kas kam giminė, bet šiaip - ne :). Šiaip kol neištekėjau manęs vis klausdavo, ar nesu to garsaus režisieriaus Gyčio giminė, nes bendrapavardis :). Tai sykį konferencijoje turėjau progą su juo pašnekėt vienudu smagiai, pajuokavom, kad tikrai giminės, ūgis tai parodo :). O šiaip ir mano, ir jo protėviai iš tų pačių kraštų kilę, tai, matyt, giminės kažkurioj kartoj atgal :).

Balta mišrainė būtinai ir su kiaušiniais, ir su svogūnais smulkiai supjaustytais. O majonezo nedaug, kad tik susiteptų ir dar su grietine maišytas. Nemėgstu, kai vien majonezas jaučiasi.

Ryte vyro daryti Benedikto kiaušiniai ir tortas, pietūs tik dabar - plovo katilas.

O dovanų prisikarksējau :D, kad džiaugčiausi, tai ir gavau wok keptuvę. Prabangią. Nemoku joje gamint :). Bus proga bandyt ką naujo įdomaus.

Atsakyti

Kiaušiniai,virtos morkos, bulvės,žirneliai ir majonezas. Tokia mūsų balta mišrainė. Jokių dešrų jokių svogūnų ale kiaušinis būtinas :)

Bet realiai aš jos iš vis nemėgstu nesvarbu ką ten dėt. Aš vinegreto fanė :)

Atsakyti

Ai dar raugintus agurkus pamiršau. Maniškiai su marinuotais mėgsta. Man būtinai rauginti

Atsakyti

Sveikos. Restar, su gimtadieniu!!!

Baltą mišrainę gaminat. Maniškė su kiaušiniais, ir ne kitaip. Svogūnai ir dešra, kartais būna, kartais ne. Nuo nuotaikos ir užsakovų priklauso. Šiandien irgi priviriau katilą plovo, burokėlių lapynės sriubos. Ir į darbą bus įsidėt, ir vakare ramu.

Mezgimo fronte pabaigtos elementarius kojinės, pradėtos kitos, 43 dydis, nuobodu 

Atsakyti

Aš neršiu po visas pakampes, ieškau siūlų, iš kurių noriu megztinį pradėt. Isvada viena - turiu jų perdaug, šiemet nepirksiu ir bla bla, reikia kažkaip jų atsikratyt, nes noriu tik iš naujų megzt...

Atsakyti