Restar, su ginmtadieniu!
Šiaip į baltą mišrainę, viena teta, dirbusi prie maisto gamybos, patarė dėti ne šiaip šviežius svogūnus (ne laiškus), o juos truputį pakepinti aliejuke. Tada jie nebūna tokie aitrūs, bet paskanina mišrainę.
Vakar kotletų minkštučių pritušinau, šiek tiek dar buvo likę pietums.
Bet kepiau žuvį gabaliukais. Mažesni du nevalgo. Dar- varškės apkepą. Ir galvoju ar nereikėtų kokią sriubą išvirt. Buvau skanią agurkinę padarius, bet ryte likučius išsidalino.
Hmm. Noriu kažko- arba baltos mišrainės, arba raudonos gal burokėlių išsivirt. Raugintų agurkų ir pupelių turiu.
Restar, su gimtadieniu!
Aš šiemet siūlų dar nepirkau. Įdomu kiek laiko atsilaikysiu.
Aš irgi dar laikausi jau planavau vasario šventėm. Bet pažiūrėjau Kristinoa video apie kandis..kažkaip truputį sumažėjo noras
Labai naudinga ir informatyvi laida. Kitų jos laidų nelabai žiūrėkit, bet šita tokia niautrali.
O vasarį kuriam laikui važiuosiu į Rygą dirbti. Nuuu blin.
Oje Jurgitak reiks žiauriai sukaupt valią
Mes pasibuvom su mama, skaniai labai English roast dinner pavalgem visi, aisku prisivyninom gerai kad vyras vairavo
Ryt nereik vaziuot i ofisa, vadinas galiu ilgiau pamegzt, nereik viduri nakties keltis
balandeliai suraityti, ryt ramiai istroskinsiu, bus skanus pietus
Restar, su gimtadieniu
Baltą mišrainę mėgstu labai. Kiaušinius dedu, šlapiankės ne. Bet dedu dar žalią agurką, bulvių vos pora nedidelių. Su agurkais traški tokia gaunasi
Restar, aš kepuos kartą savaitėj wok vištieną. Plonom juostelėm susipjaustau, mušu kiaušinį, sojos padažo, cukraus nedaug, pipirų, krakmolo. Ir pakepu keptuvėje. Poto pakepu atskirai svogūnus pusžiedžiais, morkas ir papriką, sumaišau su mėsa. Užpilu padažo dar saldžiarūgščio. Man iš 400g mėsos keturi valgymai
Kai jau nusiteikiau skaityt aprašymus ir planuot megztinį, tai... skambutis po skambučio, vyras ir filmą pažiūrėjo, o aš nieko nepradėjau... Tai tik mėginuką mažą megztelėjau ir bent kojinę paėmiau. Turėsiu sau naujas .
Gerai, kad ryt vėl kasdienybė .
Labas rytas Kaip tylu cia pirmadienio ryta. Darbuojates visos? As jau pradedu laukti penktadienio, tradiciskai istveriu 45 min darbe ir tada visu dievu pradedu prasyt greiciau atsiusti penktadieni
Siandien bent nereikejo vaziuoti i ofisa, dirbu is namu, tai turejau beveik 2:30 valandu daugiau miego, bet vistiek reikejo dar
Ai dar lesius teko issimt nuo sestadienio, taip stipriai galva pradejo skaudet, raibuliuot akyse.. tai kankinuosi su akiniais dabar. Reik pailsint akis, lasiuku gal kokiu nusipirkt
Aš irgi dar laikausi
jau planavau vasario šventėm. Bet pažiūrėjau Kristinoa video apie kandis..kažkaip truputį sumažėjo noras
Zinokit... mane tai buvo kandys uzpuole, bet dabar galvoju, gal nesamoningai tokioj pintoj dezei siulus laikiau zaisliuku. Drops Air buvo pagrinde, ir siek tiek medvilnes rubeliam... teko viska mest nes jau gerai nuesta buvo
tai aciu D neisisuko kur mano ranku dazymo siulai
Reiks paziuret Kristinos video maciau fainai ilgas