Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, nu tikrai fabričnas :wub: O jau užsegimo juostelės tobulumas :wub:​ 

Atsakyti

Qqte, nu makromineralas gi, ar ne taip? 

Atsakyti
Ai gi apie fabričną megztuką nepasisakiau. Nu bet jau viską išsakė. Tikrai fabričnas gerąja prasme. Ir sagos kai priderintos
Atsakyti

Vakar kai atsiguliau jau po pirmos, pradėjau galvot, o pagal kurią laiko juostą triptofanas gamybos laiką pasirinkęs, ir užmigau atsakymo nesuradus. :D 

Katuk, pasisekė tavo dukrom su mama, kuri ne tik sau mezga.

Atsakyti

O sagos tai iš bėdos ir tingumo :D  nes turėjo būt kokios nors rausvai violetinės. Bet aš vis neradau laiko nuvaryt į Danesą :D  ir kai reikalas prispyrė atiduot megztinį, prisiuvau labiausiai tinkančias iš savo atsargų. 

Ir dabar kai susitikom, pirmas klausimas-sagas nupirkai? :lol:​ 

Atsakyti

Tiksliai man su tom valandom irgi klausimas su tom laiko juostom kyla :D

Bet aš vakar neužmigau. Jausmas kad visą naktį. Reikėjo vakar pažiūrėt gal būč užmigus :)

Atsakyti

Daro šiandien man elektros tyrimą daktarė, tokia mano amžiaus maždaug. Ir klausia tai kokį darbą dirbat rankomis, kad tokia bėda. Sakau mezgu. O ta kad nustebo, galvojau šiais laikais tik bobutės kojines mezga :B Nu tai atskaičiau paskaitėlę, kad mezga ne tik bobutės :D 

Atsakyti

Jaučiu šiais laikais bobutės mažiausia mezga :)

Atsakyti

Jurgitak, mano vyras to paties paklausė :D 

Bet aš manau, kad kiekvienas pagal savo laiko juostą. Ir gal ne tiek konkretus laikas, o kokia nors miego fazė. Bet ir sakau, tos laidelės, interviu yra tokie apibendrinti paviršutiniai reikalai, kad neverta į juos gilintis.

Nors gero miego įtaka ėdimui, o tuo pačiu ir svoriui-tikiu.  Ne vienas "specas" apie tai kalba. O šitas vat suvedė tai į organizmo chemiją-pagrinde hormonus. 

Atsakyti

Nu kai neišmiegu net aš tų pyragėlių noriu :) šiaip nieko naujo viską jau buvau anksčiau girdėjus. Ir tą nlmiego režimą man sunkiausia susitvarkyt, ogi žinau kad reikia. Bet vis tai dar eilutę tai dar seriją ar dar puslapį laimi  :oh:​ 

Atsakyti
Sveikos su kava.
Vakar kadangi apie miegus prakalbėjot, o man jau tą miego režimą aiškina minium du metai biggrin.gif tai vakar buvo ir darbinga, ir poilsio diena vienu metu. Prigaminau pietus vakar dienai, pamiegojau popietėj, pagaminau antrus pietus šiandien dienai. Bet paskui visai ramia sąžine nuo 22 val vėl ėjau miegot, kas man nebūdinga.
Papildyta:
Tiesa, tiesa, mezginiai.
Restar, fainas paauglinis minkštulis. Tikrai nustebau, kad taip greitai numezgei, nes ką tik rodeisi siūlus.

Katukai, mezgi nerealiai kruopščiai. Kaip visos ir sako- fabričnai, gerąja to žodžio prasme. Sumezgimai, apdaila, dydžio pataikymai wub.gif Trys žodžiai: NUOS TA BU.

Aš savaitgalį dėl savo kašmyro svarsčiau, konstantas išsivedinėjau, video iš naujo žiūrėjau. Bet neardžiau. Vienu tarpu atrodė, kad neįmanoma iš to trikampuko išgauti rankovę. Bet lyyyyg ir viskas gaunasi. Dabar svarbu siūlo užtektų.... Žinau, aks dar turi, bet bijau, kad neturės noro dalintis biggrin.gif
Atsakyti

Su kašmyrų dalinimusi mano drakiui sunku :D bet jei ten pritruks kelių grameliukų gal ir dalinsiuos

Atsakyti