Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ta proga, kad ėjom į polikliniką, tai pričiupau savo dukrą laiptinėj megztinio nufotkinti, nes savaitgalį neprisiruošiau, kol šviesu, jeigu išvis buvo nušvitę...

Priedas  327285289_3447074435559489_1803007338647131565_n.jpg   125,53KB   1 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....r/sunde-sweater

Išskalbtas patįso, bet gal tas ir į gera, neišaugs taip greit.

Vakar baigiau kojinę vieną, tai pradėto nieko nebeturiu :).

Atsakyti

Nu visai neblogai atrodo tas žaliasis kailiukas :mirksiukas: ir neatrodo baisiai didelis, gal kiek forma tokia papliurus, bet ant paauglių ir nenorėčiau matyt kažko įrėmintai griežto.

Aš irgi vakar paskubom pafotkinau savo priešpaskutinį mezginį. Tokiom visai neinformatyviom pozom...

Priedas  received_1247169522544631.jpeg   296,55KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_1182947155930581.jpeg   277,08KB   0 Parsiųsta kartų

Patikrinau dalies  LT orus... šlykštuva visur: lietus su sniegu, purvina pliurzė, temperatūros skirtumas nedidelis, nuo 0 iki +2. Bet tokiu oru važiuoti kartu su fūrom tai yr sabižudybė :oh: kelis kart jau galvojau, kad prasilenkiat ta šlapio oro srovė kapotą sulankstė ir numerius nuplėšė :D

Noriu miego. Nebūdingu man laiku atsikelta, pavairuota, energijos minusas...

Atsakyti

Tobulai fabrikinis megztukas! Oi, kaip atimčiau...

Atsakyti

Restar, Katuks abieju grazus mezginiai  :4u: Katuks ar is apacios i virsu megzta? labai graziai prie kaklo atrodo, tikrai pagalvotum, kad pirktinis  :super:  :super: 

Privalgem balandeliu, dabar visai fainai pamiegociau ant sofkes, bet ne dar reik gera valanda dirbt  :mastau:  :bash:​ 

Atsakyti

Merginasumezginiu, aha, nuo apačios į viršų, dalimis. Tik rankovės pririnktos akys nuo viršaus, bet irgi su siūle. Nežinau, man šiuo raštu (švediškas gal :hmm: kai dvigubos akys tik vienoj pusėj) paprasčiau taip sugaudyt, o ir greičiau atrodo :D  čia jau antras toks, taip pat šitai klientei. Pirmas juodas.

Įnoringa šita klientė :D  jai viskas kanda, pūkuotų nenori, bet turi būt švelnūs. Pirmas buvo iš gryno merino,bet tada  rašto dėka gavos sunkokas ir toks spyruokliuojantis :D  šitam ėmiau pusvilnę, atrodo pusė velnio, nors toks su smarve :D žiūrėsim, ar nesusivels ateity.

Gal galit mane nukreipt, kokios ten Kristinos video žiūrit?  :ax: 

Pažiūrėjau JurgitosK parodytą. Daug ką jau buvau girdėjus, vistiek buvo įdomu. Teks dabar eit miegot 11tą, prieš tai suvalgius du kiaušinio baltymus :D  ir auginti dvi "kates" savo viduj.

Atsakyti

katuk, bet tai koks tobulai numegztas. :wub: Pamačius kur šiaip, galvočiau, kad tikrai fabrikinis.

Restar, dailiai mergaitė atrodo, tokiu tavo žvilgsniu. Bet tai  man atrodo, ką tik pirkai tą "žolytę", o čia jau gatavas. Arba kažką ne taip supratau.

Vakar irgi paklausiau tą pasakojimą, JurgitosK. Tai mane tik neviltis  suėmėm dar labiau. Viskas sudėtinga, ir niekaip negali žinot, kas ten blogai. Katė  matyt ne tokia, o kaip kitą užsiaugint iki galo nesupratau. Alkis pas mane turbūt visų keturių rūšių susumuotas nuolat. Jei kuris ir patenkinamas, tai dar kokia pora vis tiek lieka. :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 sausio 2023 - 18:14

Tobulumui ribų nėra :D 

Bet ačiū ačiū, tikrai pakeliat mano sumenkusią savivertę :rolleyes: 

Kerpena, pas tave amžinas ilgalaikis stresas. Reik malonumo, t.y. endorfinų. Ir ne iš maisto!! Ir dar triptofano. Va tas tai kaip ir sakiau :D  gaminasi miegant, tarp 12 ir 1 nakties, ir dar suaktyvinus kiaušinio baltymu. O dėl tų katinų-man tai rodos, pas mane ten visas katinynas :D apžorų

o šiaip, žiūrėk paprasčiau. Iš tokių interviu tai naudos jokios, vien tik stresas. Net ir tas profesorius gi sakė-kiekvienas žmogus dar yra veikiamas individualių aplinkybių, negali tokie patarimai tikt visiem.

Atsakyti

Kerpena, žolytė sintetinė seniai pirkta :), o neseniai pirkau iš Qqutės natūralų priedą prie jos, Vernito alpakytę. Gal 10 dienų mezgiau  :hmm: . Rankoves labai greit. Galėčiau ir pati tą megztinį beveik nešiot.

o ten toj Jurgitos nuorodoj apie ką? Nes pažiūrėjau, kad rusiškai, kad ilgas - iškart nupurtė. Jeigu apie mitybą ir ėjimą laiku muegot - fui, kam man tie nemalonumai, nuo to tik stresas ir daugiau saldainių norėsis. Gavau iš močiutės maišelį su keliom pakuotėm saldumynų. Dar radau paslėptą maišą ( bukvalusi, gal 2 kg) nuo Kalėdų gautą... Noriu mėsytės su darżovėm, grįžau po mankštos - nieks gi nieko nepadarė.... Plovo nebeužteks, nes jaunimui duota...

Atsakyti

Merginasumezginiu, aha, nuo apačios į viršų, dalimis. Tik rankovės pririnktos akys nuo viršaus, bet irgi su siūle. Nežinau, man šiuo raštu (švediškas gal :hmm: kai dvigubos akys tik vienoj pusėj) paprasčiau taip sugaudyt, o ir greičiau atrodo :D  čia jau antras toks, taip pat šitai klientei. Pirmas juodas.

Įnoringa šita klientė :D  jai viskas kanda, pūkuotų nenori, bet turi būt švelnūs. Pirmas buvo iš gryno merino,bet tada  rašto dėka gavos sunkokas ir toks spyruokliuojantis :D  šitam ėmiau pusvilnę, atrodo pusė velnio, nors toks su smarve :D žiūrėsim, ar nesusivels ateity.

Gal galit mane nukreipt, kokios ten Kristinos video žiūrit?  :ax:

Pažiūrėjau JurgitosK parodytą. Daug ką jau buvau girdėjus, vistiek buvo įdomu. Teks dabar eit miegot 11tą, prieš tai suvalgius du kiaušinio baltymus :D  ir auginti dvi "kates" savo viduj.

Kristinos video tai youtube - Megzti paprasta  :4u: nauja video bloga apie mezgima ikelus, faini labai video  :wub:​ 

Atsakyti

Restar, vienos RU žurnalistės interviu su tokiu profesorium. Taip, apie mitybą. Ar apie organizmo procesus :hmm: 

šIaip visai įdomiai pasakoja, išgirdau pagrindimų, kodėl reiktų daryti būtent taip, t.y. kaip veikia mūsų organizmas. Kad viskas iš tiesų tik paprasta chemija :D 

Man rodos, kad jis senas. Interviu. Nes apie tuos baltymus prieš miegą jau senokai esu girdėjus.

Tai apie Kristiną kas nors pasakys ką? :D​ 

Atsakyti

Ups, jau :D​  kol rašiau. AČIŪ!!!

Atsakyti

daklausiau iki tos vietos kur magnį makroelementu pavadino (ne žurnaliste, o tas "daktaras, mokslininkas" ) ir viskas, rimtai priimt informaciją sunku pasidarė. 

Atsakyti