Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai turi pasirinkimą-stresuot ir laukt, kol atsakys, ar skambint ir stresuot liežuvį laužydama :D 

Gal koks tiesioginis chatas yr :hmm:  FB, insta? Gal greičiau atsakytų.

Nežinau, koks kieno poveikis, bet miegu, ištisai žiovauju

Atsakyti

Nesuveikė ir skambutis  :B . Lievi latviai, lankstumo 0. Man jau, panašu, veikia principas, kol neatvėsiu. Nors praeitą sykį pirkau 50 g, kai pritrūkau. Bet tai jau baisiai sunku dėl kliento padaryt extra žingsnelį - neprašiau gi 7 g atvyniot... Išrašai sąskaitą, ir tiek žinių. Nebūčiau gi tiek mažai pirkus :B​ .

Atsakyti

Viena latvė pasakojo, kad wooly pradėjo karjerą nuo angaro, kaip ir Aidas. Vėliau persikėlė ir prabangesnes patalpas ir kainos gerokai pakilo. 

Atsakyti

Kai buvau gyvai, kalbėjom rusiškai, o puslapy-anglų. Tai turbūt bet kaip susikalbėtum. 

Grįžom iš miesto. Beveik 11 km pravaikščiota šiendien.

Atsakyti

Norėjo, kad rusiškai kalbėčiau. 

Atsakyti

Restar, o ča principas buvo del rusu ar barjeras koks vidinis  Vakar su odos gydytoja puse rusiskai kalbejom

Deficitas gydytoju.Nenorejau mergaites vestis pas seni

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 16 vasario 2023 - 18:33

Sunku man rišliai ta kalba kalbėt apie konkrečius dalykus, tik tiek. Pradėjau angliškai, bet pasirinko rusiškai.

Atsakyti

Aaaa.nebent.

Vaikystej turejom kaimynus ukrainiečius, rusiskai kalbejo.Tai brolis  su bendraamziu kaimynu parlekdavo su tokiais perliukais kaip" A mnie mama toki kamuoli na morie pirko"

Atsakyti

Mano dukros lankė rusų darželį. Ne dėl principų kažkokių, tiesiog ten gavom vietų. Tai irgi daug tokių "perliukų" buvo. Pvz juostelė dar ir dabar kartais "lentele" (lentočka) pavadinama...bet turbūt šiai dienai geriau susikalbėtų angliškai nei rusiškai, nepaisant 6ių metų rusų mokykloj.

Šį mano dantį traukė, implantą įsuko gydytojas libanietis, nuo 1999 metų gyvenantis Lietuvoje, baigęs LSMU, lietuvių kalba kalbantis nepriekaištingai. Deja, negaliu patikrint kitų jo mokamų kalbų :D 

Ką norėjau pasakyt :D  kad gal kaip ir su matematika, taip ir su kalbom, kažkam lengva, kažkam nelabai...

Atsakyti

Ne gal, bet iš tikro :D Aš laisvai kalbu lietuviškai. Ir daug. Kitom kalbom laisvai tyliu. Ir daug 🤣

Atsakyti

Aš visada sakydavau, kad angliškai laisvai tyliu ir laisvai mezgu.

Labas visoms. Pasiilgau  :4u:​ 

Atsakyti

Na, yra dar tokia kategorija žmonių kaip filologai :). Kuriems  kalbas mokytis lengva ir patinka, bet sunku prasižioti, jeigu nemoka tobulai  :B . Visos kalbos, retai naudojamos "atšimpa".  Suprast lengviau nei pasakyt.

Vaikystėje gyvenom, kur daug rusiukų aplink, iš ten atvažiavusi pas močiutę prašydavau "pagavarit po ruski" :). Mama rusų mokytoja.

Jaučiu, tuoj persimegsiu  :B . Varau rankovę antrą iki kol siūlo užteks. Planuoju ryt nuvaryt iki kokios Midaros, teoriškai internete jų apžiūrėta šilkmoherė turėtų tikti. Jeigu netiks tobulai, tai nuardysiu pirmos rankovės atnarą ir kas antrą eilę pramaišiui megsiu. Žodžiu, realiai bus gramų trūkumas. Katuko drakiui liūdesėlis...(būčiau pirkus sau iš Wooly, tai ir anas su savo pirkiniu į krepšį taikėsi)...

Šilinge - labas - kas naujo, gero, ką nusimezgus ar nori megzt?

Atsakyti