Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Smalsute, pas mane irgi du mažesnių gabaritų, tai puikiai telpa į indaplovę.

Ir pritariu dėl valiklių Pro 7. Man visi pasiteisinę, kažkada rinkinį pirkau.

Atsakyti

Savaitgalį Anykščiuose praleidom. Apženijom mano krikšto sūnų :wub: Pasigrožėjom gražiomis Anykščių vietomis, vėl pasvarstėm, kad pensijaut ten norėtume :) Dar aplankėm Burbiškio dvarą. Atostogų startas duotas :)​ 

Atsakyti

Liniuka - su atostogom! Lauksiu tavo įspūdžių ir vaizdų iš Juodkalnijos. Aš noriu ten sugrįžti :).

Gerai, kad atostogos mano baigsis tik ryt. Vyras šiandien dirbt pradėjo, o aš tralu vali. Pavežiau dukrą iki autobuso, kuris išvežė į stovyklą . Kimarinu. Eisiu valyt šaldytuvo. Paliksim dvynius vienus ir varysim su vyru atgal į sodą. Koks skirtumas, iš kur dirbt. O nedirbt po to yra skirtumas  :wub: . Ir miegot. Tiesa, manę darbininkai kažkodėl ryte neprižadino šįryt, bet gal dėl to, kad tik1 nuėjau miegoti, laukiau, kol skalbyklė susisuks. Paskui garantuotai žadintų  :B .

Man be galo patinka lietuviška vasara, be 30+ temperatūros, su lietučiu ir žaluma.

Atsakyti

Labos

Atostogaujančioms gero laiko!

Smalsutei:

Priedas  IMG_7633.jpeg   203,82KB   0 Parsiųsta kartų

Suknelę nufotkinau  :rolleyes:

Priedas  IMG_7635.jpeg   295,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lietuti! Nežinau, ko tikėjausi, tik ne šito!  Tokia ilga ir platėjanti, ir su tiek pynių, ir ilgom rankovėm! Tai kiek kantrybės ir sveikatos turėt reikia, kad TIEK megzti ir numegzti? Niekada gyvenime tiek nesugebėčiau.... Kaip kokia princesė iš pasakos tu čia. Gryna medvilnė čia? Turbūt sunki? Šiemetei lietuviškai vasarai tau turbūt pats tas, ar ne? 

Dalis šaldytuvo sutvarkyta, reikia kokio maisto prasimanyt, o tada jau tęsti skraidymą ant šluotos, kol įkvėpimo yra kažką išmest  :B . Parašius prisiminiau, kad dar siūlų liko netvarkytų, nors maišų iš IKEA jau patvežta . 

Atsakyti

Lietuti vaau..nu tikrai princesė  :wub:​ 

Atsakyti

Išardžiau nafik, ką pamezgiau  :B . Netinkamo storio vienas siūlas, iśkrenta iš konteksto. Aišku, kito neturiu čia sode. Pasidėsiu tą Čiurlionį, teks ką kito pradėt. Ir piktumas ima - jeigu negalėsiu padaryt gražiai, nes likučiai gi bele kokie, tai kam tada išvis tiek kankintis... Nes ta siūlų gausa, pyyypt...

aš dėl siūlų nesuderinamumo irgi du kartus paardžiau. O dabar galutiniu rezultatu patenkinta, liko kūnas pilkas ir rankovės dryžuotos.ir dviems vasariniams projektams Belle siūlai turi ant virbalų užšokti,bus atostoginiai mezginiai. dvi savaites dar pasidarbuosiu ir dviem savaitėm eisiu atostogų. Pirmąją kelioms naktims į Klaipėdą važiuosiu, šalia visai keltas, tai Smiltynėn kelsiuosi. o antrą savaitę dzūkijoje prie ežerėlio, pas draugę sode. Turėčiau pailsėti. Šiemet į Smetonines jau važiuosiu, tarpukario dress kodas ten, viską turiu, būsiu to meto fyfa :D dar nelabai savęs įsivaizduoju su tuo vualiu ant akių, nu bet įdomu :D 

Atsakyti

O vau! :bigsmile:  Lietuti, labai tau tinka! Ir gerai, kad ilgą nusimezgei šiaip, manau trumpa nebūtų tokio efektingumo.

Jei kam aktualu visokie papildai-

Sapiens savo psl taiko 50 proc. Omega3 paimta iš ten :rolleyes:  gal gausiu tų rūgščių ne pėdsakų :D 

Atsakyti

Olaiva - tu visiškai viena gali atostogauti? Darai ką nori? Aš akimirką pavydžiu, nes neseniai žiūrėjau kruizą po Norvegijos fjordus, tai nebent 1 žmogus iš šeimos galėtų sau leisti, ale paskui pagalvoju, kad viena aš dar visiškai nemokėčiau atostogauti. Ir bijočiau. Savęs. Bet, matyt, reikia tik pabandyti. Nes teoriškai laisvė labai vilioja. O praktiškai - reikia žinoti, ką su ja daryt :).

Šviežių bulvių su voveraitėm grietinėlės padaže prisidariau ir valgom su kefyru+ raugintais agurkėliais+ krapais+ svogūnlaiškiais. Dievų maistas. Dar 2 indeliai voveruškų šaldytuve. Vyro brolis kas savaitgalį bent kibirą prisirenka, o tai ir daugiau. Tai aš dabar kaimynei mezgėjai paimu :).

Atsakyti

Šalia šitokios suknelės :bigsmile: žinoma bet kas nublanktų, bet aš tai ir tuo stendu visai sužavėta. :ax: Et, pabūsiu reklamos auka.  :rolleyes: 

Atsakyti

Lietuti, OMG kiek čia darbo :blink:  Lenkiu galvą :wub: 

Restar, mano vakarienė tokia pati. Apie vyrų logiką. Išėjo pasivaikščioti pro turgų, grįžta su maišiuku voveraičių. Tokių beveik delno dydžio. Sakau o mažesnių nebuvo? Nu tai buvo, bet su didelėmis gal paprasčiau :D 

Sugalvojom tv spintelę pasikeisti. Gatavos tinkamų matmenų neradom. Užsukom į vieną įmonę, kad paskaičiuotų.  Paskaičiavo 1600 :blink:  Ir dar atvežimas 100 eur :blink: Sakau iš kur vešit? Iš Tauragės. Nu joptvaimat nesikeikus kokios kainos :blink:​ 

Atsakyti

Smalsut, tikiu nenusivilsi, aš irgi ant pro7 užsikabliavau, patinka man jie.

Suknia gryna medvilnė, 3 kamuoliai: 750 gr. ir 3 kilometrai siūlo, mezgiau 2 mm savo sulankstytais mylimiausiais addi.  Patinka man ji, kad iki žemės, jau daugiau tokių noriu.  :D 

Čia iš operos iki ko priveda užknisanti megzt java.  :D Biškį javos mezgiau, biškį suknelės. Tai suknelė jau baigta, o javos bliuskutei liko apykaklė ir susiūt.  :D

Pradėjau karoliukus megzt, skalsus labai siūlas. Pirkau  400 gr., tai žiūriu, kad man turbūt 2 bliuskutės išeis, apsiskaičiavau.

Jūsų priskaičius savaitgalį prisipirkau voveraičių ir valgiau.  :wub: Dabar biškį ramiau valgysiu - šiandien galvojau, kad į konsultaciją einu, o iškart ir operaciją padarė - tikslas žandikaulį nutirpusį atsiauginti. 

Atsakyti