Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, yra ir kitokių. Bet šitas maloniausias🤣🤣🤣 pvz uoslė tai yra tai nėra... 

Atsakyti

Labas rytas visoms :4u: man siandien laisva, sestadieni dirbsiu tai siandien ilsiuosi :rolleyes:

vakar pabaigiau kuna,  reiks pradet rankoves, kaip tik ir siulus vakar gavau  :)  

Atsakyti

Restar, man mintyse gražiai susidryžuotu tavo rankoves nuo alkūnių žemyn su juoda mohera pvz po 6 аr 8 juostas. Arba nuo siaurų - platėjančiom juostom ir užbaigti rankogalius su juoda. Na, arba tamisiai pilka, kokia ten turi tavo drakius smile.gif

Drakius turi šio to, bet nieko duot nenori :). Nes viskas gi suskaičiuota, kitkam numatyta, o ar liks - čia dar neaišku. Labiausiai iš tiesų tai noriu vienspalvio megztuko, be jokių marginimų. 

Kaip tik pažiūrėjau į Wooly - negaliu patikėt, bet tos mano moheros dar yra. Bet kam man  50 g (tiek minimum galiu pirkt)... Rimtai, tie Wooly metražai sumeluoti. Nes šiaip  6 kamuoliukų moheros man pilnai užtenka, pvz, tam kreidiniam megztukui, metražas išeina 1260. Čia pirkau 130 g., kai metražas 100 g - 1000 m. ir nesueina galai... Gal dar, aišku, per anksti verkiu  :B , ne pirmas kartas būtų. Bet esu dukros megztiniui siuntusis papildomus 50 g moheros. Labai jau neekonominis pirkinys... 

Atsakyti

Hi, sveikinas klipatėlė :D 

rovimas buvo kiek komplikuotas, iškankino mane. Aišku, skausmo nejaučiau, bet žandikaulius tai ištąsė į visas puses, kaip gerai sudubasinta jaučiuos :D  nugarytė atlaikė super, labai patogi kėdė buvo, namie sėdint labiau skauda, nei ten gulint. 

tai va, dabar mirtina ramybė, nieko negalima, net ežere maudytis :D 

Bet megzt nedraudė :victory2: 

Išrašė antibiotikų, tai jo, problemytė yr. Teko biškį pasivažinėt, kol radau kur nusipirkt...

Freke, rimtai, nu kad tik tokios bėdos :hihihi:​ 

Atsakyti

Net nežinau ar spaust Katukui Like, nes dar nepamiršus  dantų rovimo 'malonumų'. Ypač, kai nuskausminami baigia veikt. Nimesilio turi? 

P.S. Gytis penktadienį vėl filmuosis, tai autobusu iš močiutės grįžinės šiandien namo. 

Atsakyti

Restar, aš visau gal norėčiau iš woolio tos brangybės :ax: su pajetkom, jei dar jos ten yr. Tai gal geriau jaustumeis didesnį kiekį siųsdama :D​ 

Atsakyti

Niuma, turiu. Ir turėjau, ir dar išrašė :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk, davai pamezgu šiandien ryt ir tada žinodama, ar man trūksta, duodu tau žinot? Tikrai geriau jausčiausi, ne sau gi pirkčiau, o tau :). Sau tik tarp kitko :D. Bet jeigu reikia, tai ir šiaip galiu nupirkt :4u: .

Ar apskritai gyvenime jau nebeleido ežere maudytis ar tik dabar, kol sugysi? :hihihi: Už tą rovimą  :4u:  :4u:  :4u:​ . 

Atsakyti

Savaitę :D  neleido maudytis.

šIaip daug visko ten neleido, bet tos maudynės pralinksmino.

Restar-man visai nėra skubu, gi į juos seilę varvinu turbūt nuo pernai metų. Bus linksma, kai visą tą laiką kaboję, jie staiga ims ir dings, kai tik apsisprendžiau :D 

Einu pažiūrėt, ar vis dar yra :rolleyes: 

Atsakyti

Tai gal pakentėsi tą savaitėlę be to ežero :D.

Norėjau sakyt - parodyk :D. Ale tada tikrai greičiau dingtų. Beje, mano jako siūlai, į kuriuos varvinau seilę ilgai ilgai - dingo. O neseniai pasižiūriu - ir vėl lygiai tie patys atsiradę, kas, žinant, kad tai babininis siūlas, man atrodo kaip ŽENKLAS :D. O dar Ristina per kugelį kad prigyrė juos. Tai kaip man dabar jaustis  :B . Jau buvau su jais gražiai dūšioje atsisveikinus, net nežinau, ar benoriu (t.y. rūbą turėt noriu, o megzt iš gana plono siūlo... kažin :) ), tai vėl gundymosi kančiose...

Atsakyti

Yra :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mes šiandien baseine Žalgirio pabuvom. Oh tolia atgaiva ir dvasiai ir kūnui. Ir pasportavom su bobulėm  :wub: 

Dukra jau zyzia, kad penktadienį eisim  :D 

Atsakyti