Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Cammon, man patiko/užkabino bendras vaizdas, nei aš ten ką skaičiau, nei ką :).O liemenę megzt nuo apačios ar nuo viršaus, o tai baisus dalykas :), ir siuvimo ne kažką. Maža ko aš nemėgstu, jeigu labai ko užsimanau, tai ir padarau :). Kartais net iššūkiai patinka. Kaip kam paprieštaraut, taip man padejuot :). O viskas pasidaro, kai darai. itališką užbaigimą adata jau varau tik daina, jau atmintinai moku :).

Limenę turėt noriu, šita man prie labiausiai patikusių pastaruoju metu.

Atsakyti

Restar-tai norinčių susimesti receptui, bent jau viešai temoj, neatsirado :D o toliau -jūsų valia :4u: 

Buvau šiandie biškį pardėse (turėjau reikalų ne skudurinių) nu man taip nieko nereikia, viskas taip baisiai atrodo :oh:  ir taaaip pavargau. Net idėjų jokių nepasigaudžiau. Yr visokių megztų liemenių P&C, bet kąžinau, ne iki reikėjimo. Kašmyrinių megztukų, bet pobrangiai, nors ir su nuolaida. Norėjau gal palto kokio, bet tai arba skuduras, arba dydžio nėr. Striukės pavasariui, bet matyt ne sezonas. Tai nusipirkau kalmarų žiedų šaldytų ir namo....

Atsakyti

Katuk, pirkai kalmarų :P​ 

Atsakyti

Nu kas mano influencerė pagrindinė :D​ 

Atsakyti

Čiūto tūto! Nunešė mane šįkart tas čiūtavimas, iki graudulio, iškilo mano 15-16 metų, kai laksčiau paskui močiutę su sąsiuviniu ir užrašinėjau jos dainuojamas dainas... Kažkas tokio tos liaudies dainos, kažkur giliai giliai neišraunamai genuose...

Atsakyti

Nu kas mano influencerė pagrindinė :D​ 

Influencerė su vienu sekėju :didis:  :super:​ 

Atsakyti

Nuo kažko gi reik pradėt :mirksiukas: 

Eurovizinė daina kaip ir priklauso lietuviams :D statau už 12 vietą :rolleyes: 

Iš tikro tai mane truputį glumino tas čiuto iš juodaodžių lūpų :hihihi:  bet europai turbūt dzin. 

Favorito neturėjau, antroji vieta man irgi ne itin. Šiaip neblogos dauguma dainų, bet iš tikro nieks nesikeičia metai iš metų-vietinė pasiūla visiškai neįdomi europai.

Atsakyti

Normali ta daina, tokia standartinė eurovizinė. Aišku keista, kodėl po the roop sėkmės su išskirtine daina vėl visi grįžo į standartą. 

Saulėta kaip :wub:​ 

Atsakyti

Restar-tai norinčių susimesti receptui, bent jau viešai temoj, neatsirado :D

Prisidėčiau, jei būtų 3-4 perkančios. Tik nusistebėjau, kad kaina man pasirodė neadekvati. Aš už žakardinius arba nuo kaklo įvairiais raštais po~ 8 moku, kur tikrai žmonėm reik daug kūrybos ir skaičiavimo įdėti :) 

Atsakyti

Tie Brooklyn tweed visi brangūs, matyt dėl vardo :hmm: 

Bet šiaip tai viskas ten labai gerai nuotraukose matosi, kam tas receptas.

Atsakyti

Ai, aš neatsimenu dažniausiai nei dizainerių, nei pačių modelių pavadinimų :) Labar retai žinau, apie ką kalbat, kai tik pavadinimus rašot :) Nebent googlinu. 

Mezgu rankoves. Siūlo užteks. Galiu galvot, kokio stiliaus kaklo norėt. 

Atsakyti

Mezgu blizgutį. Jeigu praeitą megztinį mezgiau XL dydžio, tai dabar - S. Biškį įtartina, bet lyg taip rodo mano paskaičiavimas pagal mėginuką. Bus matyt. Kol kas dar daug platinimo liko. Jei ką - bus koncertinis rūbas dukrai, kai ir mano išsvajotas žalias golfas L dydžio jai atiteko... Ant jos atrodo būtent taip, kaip aš įsivaizdavau, kad noriu atrodyti.

Jaunoji porelė atsiklausė, ar gali ateit "į svečius", o tiek užsižaidė stalo žaidimus, kad liko nakvot kaip namie :). Panašu, kad iki vakaro liks...Man ir faina, ir nervina, nes noriu mažiau gamint valgyt, mažiau rūpintis kažkuo ir apskritai noriu patūnot viena :).

Atsakyti