Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano Čiurlionio liko pusė rankovės, susiūti ir galus paslėpti. Aš į jį žiūriu kaip į meno kūrinį :D​ 

Atsakyti

Oi, smalsu bus pamatyti tavo galutinį variantą ir Katuko. Dar Olaivos, Žuviukas/hobby stalčius irgi megs, mačiau. Įdomūs skirtingi pasirinkimai. Aš užsispyriau su likučiais suktis. Gerai, prisipažinsiu - ne tik savo:), truputį parsinešiau iš kaimynės :). Kažkas bus, nežinau, kaip su tuo menu gausis :).

Atsakyti

Maniškis toks keistuolis biškį :D irgi bandau su likučiais prasisukt. Bet didelių vilčių labai meniškam reikalui aš nekeliu

Priedas  Messenger_creation_BBD5C6F3-B732-4A0E-B3E0-ABE878BCFAA0.jpeg   351,37KB   0 Parsiųsta kartų

Dar vieną spalvą matau kad reik pakeist. Nes paskesta. Jums nesimato, vėliau pasimatys, bet būsiu jau pakeitus :D

Atsakyti

ne ,žuvų taukai tikrai nėra = omega rūgštys.

žuvų taukuose tų omegų tik pėdsakai, o jau kad terapinį poveikį Omega rūgštys turėtų, tai jų reikia gerti  bent nuo 1000mg ir daugiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 liepos 2025 - 21:58

pridubliavau..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 18 liepos 2025 - 22:00

OMG kokio gerumo Jessicos koncertas :wub:  Jaučiu pats geriausias kokiam esu buvus :wub:  Ir apšildė Giedrė, kurios dainas irgi labai mėgstu. Galėjo tik nelyt, bet net ir tas nesugadino nuotaikos.

Atsakyti

ne ,žuvų taukai tikrai nėra = omega rūgštys.

žuvų taukuose tų omegų tik pėdsakai, o jau kad terapinį poveikį Omega rūgštys turėtų, tai jų reikia gerti  bent nuo 1000mg ir daugiau.

O tai nori pasakyt omega3 nėra žuvų taukuose?  Ta prasme, visos tos omegos yra iš jūros gyvių taukų, visokių ten krilių, ir skumbrių ir pan. ta prasme riebiųjų. Kad koncentracija skiriasi, tai taip, dėl to ir vartojama žuvų taukų didesnė dozė. 

O šiaip vaistinės tai visaip manipuliuoja. Dažniausiai ir omega3 ir žuvų taukai  sumesti į vieną krūvą. O kas netingi skatyt etikečių, kurias dažnai ne taip paprasta,dar surasti. Beje, tokius, kurie neskelbia sudėčių, arba reik smarkiai ieškot, aš asmeniškai apeinu ratais. 

Stengiuosi atsrinkt tuos omega3, kurie turi didesnį rūgščių kiekį. Nors kas garantuos, kad ten geras produktas. Turbūt niekas.

Tai va, vistiek manau, kad žuvų taukai ir omega3 yra tos pat giminės :D​ skiriasi tik koncentracija

Atsakyti

Katuk, kuriuos tu dabar išsirinkus? Aš Eskio didelės koncentracijos gerdavau, dabar pataupius ir Fjord nusipirkus..

Turguj kiek žmonių  :oh: . Paprastai anksčiau nuvažiuoju, tai tiek nematau. Kainos didelės, visi viską perka. Gerai gyvenam. Aš tai atsirenku biškį, kur ko reikia, kas kur pigiau. Ruošiamės vyro gimtadienį sode švęst su pica krosnyje, šiemet  pirmąsyk.

Atsakyti

Labos

Užjudinau drakius ir dingau  :oh: Pirkau FB Be mazgelių siūlai. Pradėjau megzt, bus tokia lengvutė vasarinė bliuskelė, plonytis tas siūlas, už javą plonesnis. Javą vėl numečiau  :oh: Ant kiek ji faina nešiot, ant tiek bjauri megzt. Nu bet juda į priekį. Liko kaklo apdaila ir susiūt.

Atsidarau smalsutės nuorodą ir gale užkliūna Panašios knygos - Kaip išžudyti savo šeimą :lol: 

Smalsumo pagauta ir aš atsidariau pasižiūrėti. Tai man pasiūlė Lovoje su tavo vyru  :lol: Nu gal ir susiję intymia sveikata rūpintis ir su kuo miegi  :lol: 

Žuvų taukus ar omegas man irgi liepė non stop gerti. Susiviliojau akcija Fjord, parašyta ant buteliuko Strong omega 3 žuvų taukai  :hmm: Prieš tai buvau ZenYou omega3 nusipirkus. Ten man rodos daugiau tų omegų. Bent jau skonis burnoj visad būdavo lyg kokį ryklį pietums sukapojus būčiau  :D Spėju po Fjord vėl tuos pirksiu.

Atsakyti

Išgėriau paskutinį šiandien Omex. Atsargų neturiu.

Esu taip kažkaip išsibalansavus, net omegų nesugebu išsirinkt :B 

Bet kaip ir minėjau, pastudijuoju kainas/sudėtį ir imu bet ką, kas turi neblogą santykį

Atsakyti

Na, vienąsyk išstudijavus, galima tą patį ir pirkt :). Aš labai nemėgstu to studijavimo darbo. Bet Fjord labai gera ta koncentracija buvo, o kaina maža. Paprastai tokia kaina nepasitikiu  :B .Ai, aš geriu tik kapsulėm. Nes kiek pirkau skystus, tiek nesugebu gert. Iki šiol šaldytuve kažko yra. Bet man nesimato ir nesigeria.

Atsakyti

Kaina toks kintantis dalykas, jog reikia nuolatinių studijų. Ypač kai stebuklingo poveikio nesimato.

Atsakyti