Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano Čiurlionio liko pusė rankovės, susiūti ir galus paslėpti. Aš į jį žiūriu kaip į meno kūrinį :D​ 

Atsakyti

Oi, smalsu bus pamatyti tavo galutinį variantą ir Katuko. Dar Olaivos, Žuviukas/hobby stalčius irgi megs, mačiau. Įdomūs skirtingi pasirinkimai. Aš užsispyriau su likučiais suktis. Gerai, prisipažinsiu - ne tik savo:), truputį parsinešiau iš kaimynės :). Kažkas bus, nežinau, kaip su tuo menu gausis :).

Atsakyti

Maniškis toks keistuolis biškį :D irgi bandau su likučiais prasisukt. Bet didelių vilčių labai meniškam reikalui aš nekeliu

Priedas  Messenger_creation_BBD5C6F3-B732-4A0E-B3E0-ABE878BCFAA0.jpeg   351,37KB   0 Parsiųsta kartų

Dar vieną spalvą matau kad reik pakeist. Nes paskesta. Jums nesimato, vėliau pasimatys, bet būsiu jau pakeitus :D

Atsakyti

ne ,žuvų taukai tikrai nėra = omega rūgštys.

žuvų taukuose tų omegų tik pėdsakai, o jau kad terapinį poveikį Omega rūgštys turėtų, tai jų reikia gerti  bent nuo 1000mg ir daugiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: [b!]Vakar[/b!], 21:58

pridubliavau..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: [b!]Vakar[/b!], 22:00

OMG kokio gerumo Jessicos koncertas :wub:  Jaučiu pats geriausias kokiam esu buvus :wub:  Ir apšildė Giedrė, kurios dainas irgi labai mėgstu. Galėjo tik nelyt, bet net ir tas nesugadino nuotaikos.

Atsakyti