Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano siūlai pakeliui, gavus tikrai nešokinėsiu iš laimės :), dėl spalvos ir plonumo. Ir nepadoru būtų naujausius pradėt megzt, naują aprašymą pirktis. Tegu eilėj nors biškį pastovi.

Vairavimo sąlygos, matomumas, slidumas, ojoj. Gerai, kad nestabdydama galėjau į savo kalbelį uzšokti, bet mėto į šalis, jeigu tik kas, nefaina. Įdomu, kas ryte bus. Labiausiai nelaukiu užšalusių durelių, nes dabar šlapia, o kai užšals...

Atsakyti

Jo... žiūriu pro langą su liūdesėliu  :oh: kas man kiemą nukas, ryt persirišt vieną pjūvį reik važiuot. Tikiuosi, neišsiskirs ta siūlė dar iki perrišimo

Restar-vėl siūlų pirkai? Kas dabar?

Atsakyti

Kas siūlais, kas medžiagytėm džiaugias🥰☺️ grįžo meilė siuvimui ir avilys galvoj užsikūrė...

Liniuka, su gimtadieniu💐 kad greiciau baigtųs visi skausmai ir vėl grįžtų mezgimo mūza

Savaitgalis darbingas, savaitė irgi. Jau save ėdu dėl tų rinkimų. Lyg neturėčiau ką veikt..... 

Oras oras.... Žiemą išvarėm, o ji sugrįžo.... Ryte taip saulėta gražu buvo. Gervės skrido... Jaučiu apsisuko🤣🫣

Atsakyti

Jo... žiūriu pro langą su liūdesėliu  :oh: kas man kiemą nukas, ryt persirišt vieną pjūvį reik važiuot. Tikiuosi, neišsiskirs ta siūlė dar iki perrišimo

Restar-vėl siūlų pirkai? Kas dabar?

Tikiuosi, neiširs  :4u: .

Kai kas per savo operacijas nepastebėjo, kaip aš jau tyliai gyriausi visgi nusipirktu Ristinos girtu ir net video man po nosim pakištu švelnučiu skuduro spalvos merin-jak-kašmyriu :). Bet pats siūlas savaime nebus žavus, kol nemegztas ir neskalbtas. Kaip ne kurie kiti, kai ir patys savaime būna gražūs. Turiu ir tokių bibliotekėlėj :).

Freke, tai dabar supratau, kad į rinkimų komisiją užsirašei :). Aktyvistė  :lietuva: .

O medžiagas tik neseniai prie konteinerio nešei lyg :D. ot tas covidas neblogai paveikė. Aš tai pavydžiu visoms, kas moka siūt, tik nieko nedarau, kad bent kiek geriau ir aš mokėčiau. nes nu, nesitikiu malonaus proceso, noriu tik gero rezultato. O tas rezultatas greičiau pasiekiamas ... nusiperkant ką nors. Beje, 3 rūšių medžiagėlių ir aš pirkau pirkinių krepšeliams. Vieną galvojau pasiūt ir kaimynei padovanot, ale paskui pagalvojau, kad nepasiūsiu aš dovanotinos kondicijos daikto... O Kerpenos nedrįsau paprašyt :).

Atsakyti

Gryzau namo o cia laukia manes cashmina :wub:​ 

Pridėta:

Atsakyti

Tai kur ta rožinė? :D 

Restar, aš tai mačiau ir skaičiau, bet supratau, kad Midaroj ir papirkai jį :D  nes gi viskas buvo šalia raudono. O pasirodo, čia du atskiri veiksmai.

Pradėjau vistik vyriškiui :B 

O sniegas :hmm:  nu stogu čiuožia, tai gal iki 10 val nutirps :rolleyes: nu gerai gerai, iki 8tos :D​ 

Atsakyti

Freke nu tai teks dar kart varyt tą žiemą-jau dabar iš tikro, gi jei nepainioju nieko tai Užgavėnės rytoj?

Atsakyti

Vyras mielinių blynų kubilą iš vakaro užsimaišė:).

Ji, Katuk, tądien buvo DU nuodėmingi veiksmai...

Atsakyti

Rytoj.

Nuo ryto- kept blynus žadu. Jei tik anksčiau nubusiu. 

Šiandien tokia be jėgų grįžau, kad sugebėjau 8 val vakare nulužt. Galvojau iki ryto, bet Ripsas prikėlė. Na, užtai kepsnius išsikepiau, kur planavau šiandien, bet nepajėgiau. Ryt bus ką valgyt. 

Atsakyti

Kažkada darželio laikais ir aš kepdavau ryte blynus. Dabar tai jau ne :) Bet vakare planuoju. Ir darbe valgyklos meniu mačiau dvejus. 

Kažko visi ant to sniego vasario mėnesį pyksta :) Buvo daugiau nei normalu. Besniegė pliusinė žiema va čia jau negerai. Man kaip gražu buvo važiuojant namo per panerių miškus :wub:​ 

Atsakyti

Rytas

Gulėm žiemą , kėlėm pavasarį.

Blynai buvo pusryčiam

Atsakyti

Sniegas vasarį gerai bet ne prie pliuso. Būtų koks -10 būtų pats tas o kai sninga o apačioj vanduo tai anoks čia gėris. Bet buvo gražu trumpam. Šiandien jau nelabai.

Mums pagaliau atėjo eilė pas neurologą, bandysiu surast nes sakė naujas korpusas kažkoks

Atsakyti