Man ne rankovės o kaklo dalis platoka krenta nuo pečių
Labutis visoms vakar ambasadoj be cirku neapsiejom. Sedim laukiam - tai aisku atsiranda bobele kuri visiem rusisku daineliu paleist sugalvojo. Mama mano tai nepatyli. Aisku liepe isjungt
Siandien ryte atsikeliau, ir nusprendziau varyt namo savaitgaliui. Pirmadieni vyras tiesiai i darba nuves. Taip gera namie pabuti, ant savo sofos, su savo gyvunais ir su savo chalatu
Lauke manes knyga namuose, tai va pasirodau. Eisiu vyno isipylti ir pavartyti
Pridėta:
Labas rytas. Čia ateinanti čia išeinanti žiema truputį vargina. Vis pasižiaugiu, kad tuos žieminius crocsus nusipirkkau. Nors ir nelabai gražu, bet tokiomis dienomis kaip vakar iš ryto, kai visur šlapia košė ir vanduo, labai gelbėja.
Vis truputį atsilieku nuo temos. Restar megztuką mačiau - labai gerai atrodo. Nuotraukos žvynelių nematau. Aišku, jei duria, tai ne kas. Kažkada buvau suknelę pasisiuvus. Viršus buvo megztas topas, o tuoj po krūtine lininė medžiaga prisiūta. Tai tas viršaus siūlas buvo marguliuotas ir vienas siūliukas toks lyg plastinkinis įsuktas. Tai jis man taip durdavo,ypač, jei sukaisdavau.
Rusnės baktuso pradžia graži ir kraščiukai tokie profesionalūs. Tikiuosi, kad užteks kantrybės baigti. Mano vyresnioji per darbus labai gražiai viską darydavo, bet numesdavo nebaigus, jei ten atsiskaitydavo.
Nuo sirgimo vis dar laikausi. Serga tie du vaikai, kurie dar nebuvo sirgę, tai aš nusiteikinėju, kad čia būtent jų atmaina.
Sakai, kiekvienas turim savo atmainą
Mano ligonis kažkaip stebuklingai nepasveiksta. Lyg ir buvo pagerėję, tad išlindo sloga, kosulys ir vėl pakilo tempa. Nu. Noriu į savo lovą visi kaulai skauda nuo tos nepatogios sofos..
Mezginys įtraukęs. Tas jausmas, kai dar eilutę, dar iki motyvo galo, pabaigsiu eilę (ir numezgo dar tris ) noriu greičiau baigt, nora iki jos dar toloka.
Katuk, ačiū už šamo faršo užinfluencinimą labai skanūs ir minkšti kotletukai. Man 3-4 dienom to kiekio
Eisiu ieškot ir aš. O jei jokių džiūvėsių ar miltų nedėt nebyrės kotletai?
Katuk, o ligonis pas gydytojus - ne? Būt gerai neprisižaist .
Kotletams visgi prisipirkau mėsos.
Nėra vandens - buvau ryte duše, ir dingo... Buvo likę tik kondicionierių iš galvos išplaut, gerai, kad buvo dubuo dušo kabinoj, kurio buvau nusprendus neišimt. Tai tom nuoplovom ir išsiploviau... Nes kitaip - tik butelis Vyckos namie bebuvo...
O dabar - bėda, ką beužsimanyčiau daryt . Nei rankų nusiplaut, nei ką. Kaip tyčia ničniekur jokių atsargų nebuvo, nei virduly jokio likučio. Parsivežiau 15 l maistui, bet net siurbt neišeina - pas mus siurblys su vandeniu. Avarija kažkokia, įdomu, kada pataisys. Vyras, matau, kibirus iš balkono krapšto - gal eis į Vilnelę tūlikui nors vandens parnešt
.
Qqte, praleidai gal aš gi anytai dariau, kuri vėl nevalgo gliuteno. Tai dėjau krakmolo, tu gal ir jo nevartoji. Galima bulvės įtarkuot-nors tas pats krakmolas
dar galima maltų linų sėmenų-irgi suriša. Bet pagal konsistenciją, turėtų užtekt ir kiaušinio surišimui.
Restar-nu žinai, nieks pas gydytojus nenori ir nesiveržia, ypač svetimoj šaly. Buvo pagerėjimas, ir dabar nėr labai blogai, tik va ta tempa biškį neramina. Bet nedidelė, vakare pakilo, per naktį pati sau ir nukrito. Nedūsta, atsikosti, nosis neužkišta, nors ir teka upeliais. Gal tiesiog toks virusas nepasiduodantis. Tfu tfu, kol kas manęs negriebia, tuo ir džiaugiuos.
Dėl vandens -užuojauta. Sekmadienis, tai dar nieks ir neskubės tvarkyt. Įdomu, kokio masto gedimas, gal tik jūsų namo? Mano kaime tai yr ir beveik pora parų nebuvę, nes negalėjo kasinėt be Telia, o tie savaitgaly nedirba net ekstra salygom
Katuk tai va nei krakmolas nei miltai nei bulvė netinka
Bandysiu be nieko
Aš dėjau putpelės kiaušinuką. Nieks nesubyrėjo. Vieną pusę apkepiau, o apvertus patroškinau keptuvėj.
Atsirado vanduo, bet jau buvau ant nervinio sprogimo ribos. Tarsi turėčiau kokį obsesinį- kompulsinį sindromą - visą laiką atrodo, kad reikia tai rankas paplaut, tai įrankį kokį ir pan, o negali... Kaimynai tai į Paupio turgų išėjo valgyt, bet mes neieškom lengvų kelių . Dar jaunimas pasiprašė ateit, prašiau neateit, bet tie jau buvo pakeliui
. Laimei, kad jau kaip tik ir atsirado vanduo. Tai dabar milžiniškas puodas kotletų troškinasi, bulvių katilas verda...
Avarija gretimoj gatvėj, tai ne mes vieni kentėjom. Tai dabar dėl visa ko turėsim balkone 2 kibirus Vilnelės vandens ir 3 bambalius, kurių tik 1 nepraimtas, bet tuos ištuštinę prisipilsim, ir bus, jei ką.
Baigiau dukrai bepirštes vakar, pradėjau kitai, bet...bus man, nes padauginau akių. Dingo noras baigt, nes sau plano nebuvo kol kas. Noriu pradėti ką rimto, bet kad vėl neršiu neapsisprendime...
Katukai, man š savijauta nuo kovo 3 d. Geriau, kad bėga nosis, nei užsikimšus ir negaliu prakvėpuot. Aną naktį sapnavau, kad skęstu, nes oro neįkvėpiau.
Grįžau. Pamiegojau. Maudausi su mentolio lašiukais ir eisiu varškės apkepą kept- vaikai užsiprašė. Bet dar ir faršo yra- irgi reikia sunaudot, kol nesugedo. O tiek stovėt virtuvėj noro nėr.