Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiąnakt, tiesa, kažko blogai miegojau, atėjo ir man pilnatis pagaliau :D.

MsuM - tinka tau nauja šukuose, kaip čia buvus, net kažkaip suabejojau - o kas čia naujo, tokia gal ir turėjo būt :D. Sakai, pabėgus nuo vyro nusirėžei  :D​ .

Atsakyti

Šiąnakt, tiesa, kažko blogai miegojau, atėjo ir man pilnatis pagaliau :D.

MsuM - tinka tau nauja šukuose, kaip čia buvus, net kažkaip suabejojau - o kas čia naujo, tokia gal ir turėjo būt :D. Sakai, pabėgus nuo vyro nusirėžei  :D​ .

Nee vyras sake labai grazu. Bet as pas kirpeja labai nemegstu eit. Einu karta/du per metus. Tai galvoju kad jau metus vel lauksiu reik galiukus pasikirpt  :lol: 

Atsakyti

O jau kokia žiema už lango :blink:​  Pūga kaip kokį sausį.

Atsakyti

Vos parvažiavau atsargiai nuo Europos. Beveik nevalyta, juostų nematyti...

Pranešiojau megztinį. Jau spėjau ir siūlų išsitraukyt  :B. Patinka forma, toks pailgintas apvalus reglanas, geras dydis, nors mezgiau S :). Nesuprasi kartais tų aprašymų, svarbu, kad nusimezgu tinkamai, pasižiūrėjus į Katuko aprašytą Čiapajevo konstantą :). Esu kažkada išsisaugojus, kaip Nuoširdukui aiškinai :). Tai galiu matematikos ir nemokėt, svarbu, sugebu prisitaikyt :). Fotkių normalių nesitikiu nei iš savęs (kad prisiruošiu), nei iš kitų, čia gavosi viena kita padoresnė, kur ne profas fotkino (t.y. medijų mokinys, apie fotografiją turėjęs pusmetį). Vaikas geriau fotkino, kol buvo nesimokinęs... Pasišaukiau vyrą, tą geriau išsiauklėjus esu  :B .

Priedas  IMG_20230310_160149.jpg   340,53KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....elvet-pullover#

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 kovo 2023 - 16:44

Restar-gražiai!

Spalva gal kiek netikėta tau, nors matyt per ekraną ir nebus tikrosios. Forma tai superinė. Kažkaip iš tavo aprašymų mezgant,  atrodė, kad bus daugiau pajetkių :D  visai kukliai blizga.

Apie konstantas nieeeeko nepamenu :D  bet matyt gerai aiškinau

Atsakyti

Restar, gražu :wub: Bet vis tiek man ta siena už tavęs viską užgožia :wub: 

Sėdžiu romantiškai tamsoj :B Nei elektros, nei vandens, nei vakarienės :B  Bent džiaugiuosi, kad į Robį Wiliamsą bilietų nepirkau :D​ 

Atsakyti

Vakar vakarop:

Priedas  20230309_180217.jpg   106,21KB   0 Parsiųsta kartų

Šiandien-bala. Jokio vėjo :)

Priedas  20230310_152451.jpg   100,62KB   0 Parsiųsta kartų

Radybos

Priedas  20230310_155325.jpg   147,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Niuma romantiškai laiką leidžia. Negi nesninga pas jus?

Katuk - o kuo spalva neįprasta? Nugi pilka :D, kaip ir aš. Buvo čia tokia gera akcija Siūlų miške Drops Kid Silk, o aš negalėjau apsispręsti, kokios pilkos norėt, tai paėmiau 3 spalvų :). Beliko viena pilka. Šita tai ashes turbūt su antracito pajetkėm. Realiai jų daugiau, nenusifotkina. Duria tos pajetkės  :B​ .

Nemenkai patuštinau moheros atsargos, beliko pelenų rožinė ir bordo, bet ten senos atsargos dar pirktos iš Lanade.de, lyg tik po 4 kamuoliukus (lieknesnė, matyt, buvau :D), dar žalia, ta pilka ir likučiai. 

Graži stichija, kai tik per langą žiūrėt tenka :).
Atsakyti

Mano pajūry tai sninga visą dieną. Nors ir šiltoka.

Niumos pajury gražiau :wub: 

Restar, nu per tamsi. Matyt seniai pirkai :D nes paskutiniu metu tai tavo norai tokie šviesesni ir ryškesni :mirksiukas: 

Liniuka, neturi nei duonos su dešra? Ar kokių konservų :D​ 

Atsakyti

O aš o aš..taigi būtinai prireikė kaiman važiuot

3h važiavau :D

O dar šiandien lifte užstrigus buvau,  nu vieni nuotykiai :D

Atsakyti

Qqte, bet tai kokia patirtis. Ekstremalios sąlygos įveiktos!

Atsakyti

Vos po snaigę snyguriavo, bet beveik be vėjo- iki centro nuėjau tik mikriuku grįžau.

Restar, ne romantiškai....... 🤐🫣

Turbūt tik knygose taip būna. Maniškis šį savaitgalį turėjo būt Londone. Draugo mamą į ligoninę paguldė (pas kurį planavo skrist). Neišskrido. Tada sakau, imu nuotolinį, važiuojam dviese pasibūt, nors darbų man - virš kaklo ir sveikata.... bjauri. Atvažiavom trečiadienį vakare. Šnd ryte jam skambina iš darbo- reik popiergalį pasirašyt čia ir dabar. Išvažiavo ryte namo. Likau viena dirbt ir ruoštis kt savaitės susirinkimams. Grįšiu autobusu sekmadienį. 

Mezginys guli. Dar nejudinau. Kažkodėl. Tingiu tiesiog. Dar kojinėms siūlų atsivežiau. Irgi nejudinu. 

Atsakyti