Šiąnakt, tiesa, kažko blogai miegojau, atėjo ir man pilnatis pagaliau .
MsuM - tinka tau nauja šukuose, kaip čia buvus, net kažkaip suabejojau - o kas čia naujo, tokia gal ir turėjo būt . Sakai, pabėgus nuo vyro nusirėžei
.
Šiąnakt, tiesa, kažko blogai miegojau, atėjo ir man pilnatis pagaliau
.
MsuM - tinka tau nauja šukuose, kaip čia buvus, net kažkaip suabejojau - o kas čia naujo, tokia gal ir turėjo būt
. Sakai, pabėgus nuo vyro nusirėžei
.
Nee vyras sake labai grazu. Bet as pas kirpeja labai nemegstu eit. Einu karta/du per metus. Tai galvoju kad jau metus vel lauksiu reik galiukus pasikirpt
Vos parvažiavau atsargiai nuo Europos. Beveik nevalyta, juostų nematyti...
Pranešiojau megztinį. Jau spėjau ir siūlų išsitraukyt . Patinka forma, toks pailgintas apvalus reglanas, geras dydis, nors mezgiau S
. Nesuprasi kartais tų aprašymų, svarbu, kad nusimezgu tinkamai, pasižiūrėjus į Katuko aprašytą Čiapajevo konstantą
. Esu kažkada išsisaugojus, kaip Nuoširdukui aiškinai
. Tai galiu matematikos ir nemokėt, svarbu, sugebu prisitaikyt
. Fotkių normalių nesitikiu nei iš savęs (kad prisiruošiu), nei iš kitų, čia gavosi viena kita padoresnė, kur ne profas fotkino (t.y. medijų mokinys, apie fotografiją turėjęs pusmetį). Vaikas geriau fotkino, kol buvo nesimokinęs... Pasišaukiau vyrą, tą geriau išsiauklėjus esu
.
IMG_20230310_160149.jpg 340,53KB
0 Parsiųsta kartų
Vakar vakarop:
20230309_180217.jpg 106,21KB
0 Parsiųsta kartų
Šiandien-bala. Jokio vėjo
20230310_152451.jpg 100,62KB
0 Parsiųsta kartų
Radybos
20230310_155325.jpg 147,7KB
0 Parsiųsta kartų
Vos po snaigę snyguriavo, bet beveik be vėjo- iki centro nuėjau tik mikriuku grįžau.
Restar, ne romantiškai....... 🤐🫣
Turbūt tik knygose taip būna. Maniškis šį savaitgalį turėjo būt Londone. Draugo mamą į ligoninę paguldė (pas kurį planavo skrist). Neišskrido. Tada sakau, imu nuotolinį, važiuojam dviese pasibūt, nors darbų man - virš kaklo ir sveikata.... bjauri. Atvažiavom trečiadienį vakare. Šnd ryte jam skambina iš darbo- reik popiergalį pasirašyt čia ir dabar. Išvažiavo ryte namo. Likau viena dirbt ir ruoštis kt savaitės susirinkimams. Grįšiu autobusu sekmadienį.
Mezginys guli. Dar nejudinau. Kažkodėl. Tingiu tiesiog. Dar kojinėms siūlų atsivežiau. Irgi nejudinu.