Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, o tempa kaip? Nes mane būtent tai ir neramina

Sveikatos :4u:​ 

Atsakyti

Sveikatos sergancioms :4u: 

as balandelius dariau, pasiilges vyras naminio maisto buvo :D  dabar sedziu mezgu peciu juostas  :4u:​ 

Atsakyti

Hilou.  :)

Pižamadienis mezgadienis.

Pirmąkart mezgu ką nors iš Petite Knits, tai toks keistesnis aprašymas. Kaži kaip daug sačkavojimo, siūlo karpymo ir virbalų perstūminėjimo.Priedas  IMG_20230312_200209_nnxld4ak4k.jpeg   516KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

Šilinge, kas per siūlas? Ir ką reiškia sačkavojimas? Mezgiau jos bent 3 modelius, bet tik lygiom akim, nieko keistesnio nepastebėjau.

parodysiu baigtukus. Kojines seniau baigtos, bet tik vakar nufotkinau.

Priedas  333581930_602140211774403_5552478064426615956_n.jpg   308,64KB   0 Parsiųsta kartų

Bepirštės iš pirmo swapo metų gautų merino gold siūlų :). Pagaliau atėjo jiems projektas, dukrai labai patinka šita spalva.

Priedas  333274711_1896919200682545_1562164450479921024_n.jpg   193,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 kovo 2023 - 09:08

Paprasta, bet ne prasta :clap_1:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Restar  :super: 

Man tas kojinių raštas tai pats gražiausias. Saviškių kol kas vis dar nepabaigiu  :oh: 

Savaitgalį buvom kaime, tai ojoj, kokios sąlygos vairavimo.. Į keletą kalniukų žvyrkeliu tai tik iš kažkelinto karto užvažiavom :oh:  :D Ir šiaip keletą mašinų groviuose matėm.

O šiandien nepakilom į kalniuką vieną irgi ryte važiuojant į mokyklą Jeruzalėj  :oh:  :oh: 

Greičiau jau tas pavasaris...

Šilinge, gražus ten tas dalykas tavo :bigsmile:  Kas ten bus?

Atsakyti

Kas pavasario nori, o kas tyliai meldžiasi, kad jis neskubėtų, kad dar biškį galėčiau žiemiškai patūnoti, nereikėtų keisti garderobo, nieko naujo pirkti, kraustyti spintų, nieko sėti, ravėti ir pan :D. Rimtai, dabartinis status quo man patinka, patinka žieminius dalykus megzt :)., žieminių megztinių sočiai turiu, o pavasariui - minimaliai kažko.

Priknisau iš visų kampų visokių kamuoliukų, kurie į bepirštes gali sueiti, įkvėpė Sonatos iš MZ margumynai: https://mezgimozona....is-fareru-salu/. Gerai, kad laiku išsiaiškinau, jog dukrai tokios nevienodos tai visai nepatinka :D.  Tai marginsiu sau ir, jaučiu, mažė irgi pasiduos provokacijoms :). Toks geras jausmas, kad galėsiu sunaudoti kažkur dėžės/stalčiaus/krepšio/spintos dugne beverkiančius nereikalingus kamuoliukus :).

Limit, šitas kojinių raštas labiau ant kontrastingų siūlų žiūrisi, na, bet mano toks sumanymas buvo derinti panašias spalvas, norėjau, kad kalėdinis išpardaviminis (Iš Kasiulai) Regia kamuoliukas alsuotų pavasariu, o ne kalėdomis :), o dar pasipainiojo vienspalvis kamuoliukas, kurio šiaip nebūčiau pirkusi, tai ir va kas išėjo :). Mano vadinamosios miego kojinės. 

Atsakyti

Restar, sačkavojimas tai sukčiavimas  :rolleyes: Nukerpi siūlą eilės gale, perstumi virbalą į pradžią, prijungi siūlą ir vėl mezgi...

Limit, Ingrid Sweater https://www.ravelry.com/patterns/library/ingrid-sweater-3 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

As siandien jau vel ofise. Parveze vyras ryte, taip sunkiai keliausi, puse kelio pusiau mieganti  :D Vakar mezgiau ir ardziau, ta pacia dali 3 kartus permezgiau ir galiausiai vistiek niekas nesuejo ir nuardziau. Tai pasidejau geresniems laikams. Nes kai vyroo mezgiau viskas suejo, ta dalis mezgasi vienodai. Mistika kazkokia  :D​ 

Atsakyti

Sunkus pirmadienis :B​ Savaitgalį buvom jubiliejuj, miego trūkumas. Dar sekmadienį parvairavus variau į savo kaimo moteriškių pasisėdėjimą, pynėm makrame rankdarbius. Kitą kartą turėsim judesio meditacijos (kad ir kas tai bebūtų) užsiėmimą, nes turim savo ratelyje į instruktorę, tada dar planuose Darom, mafijos žaidimas ir t.t. Smagu, tiek naujų pažinčių.

Atsakyti

Liniukos - moterų ratelis - kažkas fantastiško! Labai norėčiau kam nors tokio priklausyti ♥, ko nors naujo išmokti, susipažinti. Bet miestas, tai ne Liniukos kaimas (jau tikrai ten kaimas atseit pas tave :D) - kuo daugiau žmonių inkilėliuose, tuo jie mažiau linkę bendrauti... Gerai, kad bent savo sektą turim, tai ir bendravimo ir tobulėjimo, kas kad siauresnėj srity, bent kiek yra.

Atsakyti

Man tai Liniukos ratelis primena vaikystę, kaime kultūros namuose rinkdavosi ne vienas ratelis, senoliai, moteriškės, vaikai, pora kart į metus būdavo ataskaitinis sambūris-koncertas :D mano mama chore dainavo, aš keliais frontais-vaidinau, kankliavau ir šokau.

Jo, biškį pavydu. Nors matyt reik rast entuziastų ir entuziazmo :D  bandė čia vietinio  kolektyvo moterytės susiburt, bet labai vangiai, tai ir numiro. Aš asmeniškai taip ir nesudalyvavau,net pirties malonumuose :D 

O kaip, Liniuka, susiradai tą būrelį? Skrajutę į pašto dėžutę ar į namus kvietėjai užsuko :D  turit kokį fondą?  Sponsorių?

Kitą savaitę būsiu Vln. Ką sekta? Gal kokį kavos pagėrimą pavyktų suderint?

Atsakyti