Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kadangi pati nemezgu, tai Rusnės mezginį parodysiu :D

Mezga mokykloj per darbų pamoką. Tai sakyčiau, visai neblogą variantą mokytoja pasiūlė. Bent bus daiktas nešiojamas, jei bus kantrybės iki galo pabaigt :D

Priedas  851B7206-E9A4-4B7D-9B45-BF5B4695CC7A.jpeg   907,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano vaiks apsipatenkinęs vakar parėjo

Sako10 už mezgimą gavo, kai kiti 5-6 susirankiojo :)

Atsakyti

Kaip faina :) Dėl abiejų vaikų. 

Atsakyti

Katuk, atsirado galų gale elektra, tai vakarienė įvyko :) 

Vis tiek tos darbų pamokos su visais mezgimais yra nesąmonė. Vargšai bernai :D​ 

Atsakyti

Manau, kad čia yra ir mokytojų pasirinkimas, ką per tas technologijas veikti. Nei vienam bernui, deja :D, nereikėjo megzti. Valgyt gamino, mažius dar vėlė, o šiaip kažkokius ten vyriškus dalykus daugiausia darė, braižė kažką, mašinėles gamino, šiemet kažkoks technologinis projektas per visus metus vyks - sugalvoti kažką, surasti pavyzdžių, aprašyti, pagaminti...

Limit - koks fainas baktusiukas bus ♥. Siūlas gražus irgi.

Nu ką - numezgiau abiejų kojinių atnaras, negaliu toliau be atspausdintos schemos  :B . Reik kokias bepirštes pradėt....

Nu ir tokia crazy mintis kirba - vis tiek savaitgalį juodą megztuką pradėt. Bent dukrai bus, ta juodą mėgsta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 kovo 2023 - 21:32

Nu nežinau, man visai patiko tekinimo staklės :hihihi:  ir lituoklis.

O mezgimo techniką galima ir kitur pritaikyt. Pvz, kokius nors šarvus nusimegzt...

Atsakyti

Restar!! Apie juodą mezginį. Ne taip seniai Tiger'į pirkau tokią lempą su juosta ant galvos. Baisiai patogi :hihihi:  reguliuojamu kampu, netgi mirksėjimu (mezgimui gal ir nereik :D )

Aš tai pirkau palėpei (nes ten perdegė lempa, o pakeitimui reik eletriko :oh: ), bet jau daug pritaikymo ir kitur radau. Pvz gilesnėj lentynoj siūlų ieškoti, dukra mašinai siurbti...

Atsakyti

Nu pas mus tai pogrupiais keičiasi. Vieną pusmetį tekina braižo pjausto

Kitą mezga siuva gamina

Viskas nepriklausomai nuo lyties ir man tai patinka

Atsakyti

Sveikos, 

Restar, kažkaip jau tris tavo megztuku akimis nuglosčiau ir vis laukiau to momento, kai lengviau rašysis, kai galėsiu pagirti taip kaip jaučiu. Bet matau, kad kol kas nušvitimas dar nenusimato, darbe tokia velniava, kad grįštu išsunkta kaip citrina.

Tai va, tavo vintažinis megztukas nerealus❣️, o ta mergaitė su juo išvis spindulėlis. O va su pilkium, tokia brandi, graži, savimi pasitikinti moteris, labai, labai gražu, tik tikiuos, kad tie blizgiai neužbraižys tavęs ir dažnai jį galėsi užsidėti.

Raudoną irgi mačiau, labai dailus, puikiai numegztas, bet gal mažiau mane užkabino, nes mano asmeninis santykis su raudona toks keistas.

Niumai užpavydėjau jūros. 

Nemezgu. 

Šiandien didysis dulkių valymas, viršuje vieną kambarį baigė remontuoti, tiksliau liks dar dažymas, bet jau tos statybinės dulkės visur 🙈

Nors realiai norėčiau eiti į kiemą pasitvarkinėt, tokia saulėta diena. 

Atsakyti

Sveikos

Su švente  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Laba

Baisuva kas lauke.Per ta košę tik plaukti.

Mano kakluošalas didėja.

Priedas  received_1265509291028733.jpeg   310,89KB   0 Parsiųsta kartų

Ar kas mezge no frills kardigana?

Viskas ten ok?

Pamenu lyg Vincis keike kad pagal recepta  rankoves gaunasi labai plačios....

Atsakyti

Aš mezgiau. Jo, rankovės plačios, bet mezgant reglaną gi galima pasireguliuoti. Dar man lyg ir norėtųsi didesnio užmetimo ant (.)(.). 

Atsakyti