Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kad nežinau, ar viskas ten iš to diedo ateina... patys mažiausi vadukai aršiausiai reiškiasi :D sistema veikia. Pvz nemanau, kad eilinių darbo grafikus dėlioja vadas. 4 iš eilės naktinės pamainos į jokį darbo kodekso punktą neįsipaišo

šiaip jiems buvo pasakyta, jog šimtais atleido. Juokinga, kam skleisti tokias paskalas, kai viens du ir sužinai tiesą

Atsakyti

Bet tokia politika iš vieno ateina, kiti tik prisitaiko arba ne.

Atsakyti

Laba diena, 

Aš su pagalbos šauksmu :D

Gal kuriai neseniai teko keisti telefono ekraną ir galit pasidalint, kas kur kaip? 

Rusnė nusiplojo perėjoj, telefonas skrido, ekranas subyrėjo visiškai. Draudimo neturim, garantijos nebėr. Pats telefonas dar nesenas ir geras.

Prieš tai buvo vyro, kuris irgi sudaužė ekraną. Tas nesismulkino, naują įsigijo. Rusnė už savo pinigus pasikeitė, tai todėl labai jau skaudžiai ašaroja dabar. Mokėjo 120Eur, bet sakau, gal kur pigiau galima rast :hmm: 

Kerpena, laikykis!

Pas mus darbe sukasi Covidas vėl.. Buvo atėjus viena užsakovė, sakė jau 4 kartus sirgo  :unsure:​ 

Atsakyti

Pas mus yra viena jau 5 kartus sirgus. Sakom gal tu esi tas nulinis pacientas :D​ 

Atsakyti

Jesjes, mano antras vaikas įsidarbino!

Net beveik pagal specialybę.

Bet tai..... praktiškai likom dviese :(  nes panašu, kad greit ir išsikraustys visiškai

Atsakyti

Katuk - smagu! Bet tai ne dviese namie liksit, o namai tušti liks kol kas?

Mano vaikas tai bedarbis... neieško bile ko, ir apskritai nedaro sau spaudimo paskubėt, dirbti bet kur, o mano spaudimo neužtenka :(, nenoriu ir perspaust, nes žinau, ką tai reiškia. Dienom dažnai pareina namo, kol draugė studijuoja, šiadien nusijuokiau - kad namo pareina, kaip į darbą. pasėdėt prie kompo ir pažaist  :B . Pavalgyt, aišku, maisto pasiimt. Išima indus kartais, prasiurbt paprašau, kai pati nesėdžiu užsidarius meetuose... jau man kaip ir norėtųsi, kad greičiau išeitų ilgesniam laikui, bet žinau, kad viskas savo laiku. Visi forsavimai - priešingai veikia.

Va, dar vienas mezginys - sau :). Sėdėjau prie kompo, sušilau, numečiau ant lovos - nufotkinau per renginį  :B . Girti nėra ko, tai nebūtina :).

Priedas  334157895_993656455315931_8357818519340448990_n.jpg   277,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, o tai išlaikot jį vis dar?

Nesuprantamas man daiGtas, tai negirsiu :D​ 

Atsakyti

O kaip neišlaikyt savo vaiko? Ir kad žinotumėt, koks tas išlaikymas... Tikrai neturiu nei galimybių lepint (tik maistu :D), nei noro, nei jis labai daug prašo. Na, bet aš turiu jau patirtį, kai vadovavausi kitų gal ir protingais patarimais ankstesniu sudėtingu laikotarpiu, tačiau jie buvo labai neadekvatūs mūsų situacijai, tik ją pablogino. Dabar esu protingesnė ir žinau, ką darau.

Būdama 22-ejų aš pati, deja, dar negalėjau savęs išlaikyti, neturėjau jokių savo pajamų.

Tai ir sakau, kad esu pakankamai brandi, pagyrimų man nereik :D. O man rankos ir vėl šąla miegamajame sėdint, o kai išjungs šildymą - bus išvis šakės, tas pats ir darbe sėdint būna. na, ir pasivaikščiojimams gerai, kai pirštinių jau nesinori, o be jų - dar per šalta. Nusimegsiu, aišku, ir kokias nors padoresnes :). Bet norėjau tokių crazy skirtingų.

Atsakyti

O man patinka tokie crazy dalykai, nevienodi, faini :wub: 

Linksmiau gyvent :wub:​ 

Atsakyti

Ai, man irgi kartais patinka crazy :super:  ir patį daiktą panaudoju. Va šiandien visai būt pravertę, bet kad plę, neatsivežiau.

Visiem viskas savaip. Ta dukra praktiškai ir neprašydavo nieko, tik visokiais ūkiniais reikalais naudojos. Ji gi anksčiau dirbo, visai neblogai, tai  užimtumo tarnyba mokėjo, kaip tik va, baigės laikas :rolleyes: stipendiją dar gauna. O mes irgi, nu vistik studentė, tai maisteliui duodavom. Bet pvz degalus auto pati pirkosi, rūbai irgi iš savų, pramogos. Vesdavaus aš kartais į pardes, papirkdavau šį bei tą ir iš savo, bet mūsų abi dukros, nežinau iš kur :D taupios, ir su pinigais neblogai tvarkos, ir rūbų bele kokių ir bele kiek neperka. Bet norisi pačioms to savarankiškumo, gi kas pinigus moka, tas ir muziką užsako :D tai vat, labai norėjo, smegenis spaudė jai tas savų pajamų neturėjimas, ir įsipareigojimai užimtumo tarnybai, todėl ir baisiai džiaugiuos už ją. :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos, Pas mus metiniai pokalbiai tik prasidėjo, tai visokius bonusus reik apsigint ir dar ne faktas, kad duos, kiek prašai. Bet jau šnd prakalbėjau apie visus planus, ramu. Belieka laukt. 

Sveikata vis dar bile kas, tik kad be tempos. O penktadienį metinė konferencija ir balius festivalius.

Kašmyrą mezgu. Siūlų neperku. Nors va ir šiltas siūlas šilkmoheriais su viskozėm vilioja. Beeet - visko aš turiu. Ir mezgu mažai. 

Atsakyti

Pas mus tai metiniai vertinimai tik dėl akių ir vedėjom galvos skausmas, nes joms tas šlykštus darbas atitenka, atsiskaityti su skyrių žmonių vertinimu. O vis tiek pasakyta, kad negalima nieko per daug gerai vertinti, nes pinigų priedams nėra.

Restar labai gražios spalvos. Nors asmeniškai aš kaip koks  Puaro megztu simetriją. :)

Savijauta baisi. Viską skauda. tarsi sudaužyta būčiau. Vakar nuo pietų pradėjo blogėt. Vakare jau  tos arbatėlės parvežė, kur simtomams lengvint. Tai dar laukiau kol eisiu miegot, kad paskui tuoj nesibaigtų veikimas, todėl vakare atkentėjau. Bjauriausia, kad dienos metu miegas visai neima, tai neišeina to blogumo pramiegot. O naktį irgi matyt kol arbata veikė išmiegojau iki 3, o paskui tokiam  snauduly ir kuitimęsi iki ryto. Visokiausi nesąmonių prisapnavau.

Atsakyti