Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kada pavyksta atsikelt :). Stengiuosi paprastai arba iki 9, arba paskui jau vėliau, link 12, kai įmanoma rasti vietą pasiparkuot prie Lidl. Aišku, yra turguje parkingas, bet per anšlagą jjau ir ten prastai. Visada galima rast prie Maximos, jei nedaug apsipirksi, ilgiau paeit. Žodžiu, aš nemėgstu to streso sukti ratais ir ieškot, kur statytis. Neleistinai geriau nesiparkuot :).

Pasirodo, dukrą ne ryt, o sekmadienį vakare į stovyklą vežt. Tai į sodą ryt 

Atsakyti

Va. Kam trūksta poilsio. Galit pasiskelbt tokią dieną 😂

Priedas  FB_IMG_1754712895245.jpg   50,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vien nuo minties apie tokią dieną pradeda nugarą skaudėt.

Aš pas tėvą. Ketvirtadienį iš ryto atvažiavau. Vieną kambarį taip apkarsčiau medžiagomis, kad tėvas sakė,  reikia iškabą kabint, kad siuvykla atsidarė. Tik j kad daugiau žiūriu į tas medžiagas, nei kokių rezultatų pasiekiu. Savo projektą kaip ir baigiau, bet visokie šalutiniai dalykai atsirado. Tai dukros ko paprašė, tai mano draugė-sesė 

Turiu ir mezgimo atsivežus.

Aišku butų gerai kokį judėjimą bent kiek susiorganizuoti, nes taip ir praleisiu atostogas užsidarius.

Atsakyti

Siuvykla :). Kaip gerai tiems, kuriuos apsiuvi  :wub: . Man irgi porąsyk yra nuskilę :wub: . Bet dar geriau, kad pati ką nori sau gali pasisiūt. 

Aš vakar ne lovoj, bet ant sofos praktiškai pragyvenau - ir dirbau, ir kimarinau, ir mezgiau su serialais ir YouTube. 

Bananų duona iškepta, reikia pagaliau pusryčiaut ir krautis daiktus. Neilgam, bet vis tiek reikia apgalvot. 

Atsakyti

Priedas  att.piLcP9gSmw3UR23yLfZBnkUx3ITaHP9OrTSazinykR8.jpeg   231,67KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  att.LJu-_AD_Cv9aNkFkq34uVlT0ZjdG-yJulqxv4ZrZFkc.jpeg   217,2KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  att.8sCBMvYLoDNVZI9fYdRYeG2N7uOmfu_4GEYEYBU1GGE.jpeg   326,07KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  att.ZyAPGiBtwZZ9ZW7Y2u_2ZYFR95z-tN8_78ellOL5wEI.jpeg   252,31KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  att.ItaoI7gv0tFLG-qtHIFfrlrTIFsvvhuyoiQ0j97NV90.jpeg   290,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Siūlų reportažas iš Paris. Kažkas klausė apie Paryžiaus siūlų parduotuves, tai radau visai nebloga ir dar gražiame pasaže. Gal kam pravers ;)

Atsakyti

Siūlų reportažas iš Paris. Kažkas klausė apie Paryžiaus siūlų parduotuves, tai radau visai nebloga ir dar gražiame pasaže. Gal kam pravers ;)

Atsakyti

Aha, mano mintys dabar Paryžiuje, kai dukra klausė, ką parvežti, tai pajuokavau apie siūlus. Bet ką ji ten parveš, kai aš ir pati nežinau, ko norėt.

Ar pirkai ką, Fanda? Ką mezgi? Karšta, girdėjau, pas jus.

Atsakyti

Priedas  att.Okb6p0AbZlTJS8yvz0KHevQHBXVTGCj4tptS4lgvrIU.jpeg   118,74KB   0 Parsiųsta kartų   

siūlų dar nepirkau, bet šiuos nusižiūrejau. O dabar mezgu Petiteknit

https://www.ravelry....arlet-sweater-3

tik vargas man su virbalais 3,5, o ir paprastas nuobodus mezgimas, bet gal iki žiemos pabaigsiu.

Atsakyti