Oi, diddarbis su tais visais kringeliukais ir atskirom dalim megzt. Iš tiesų numegzt atskirom gal ir lengviau, bet tas sumontavimo procesas nevilioja kai kurių . O rankoves kaip planuoji - ar nuo viršaus primegzt, ar atskirai ir prisiūt?
Katuk, nu gražiai gaunasi O rankovės kaip bus, lygiai ar su raštu?
Man sakysit visai kukū, bet nusipirkau megztinį iš knitty Tiesiog patinka man jos oversize mašininiai megztukai.
Liniuka, o kur tavo mezgimo agregatas?
Nu nusipirkai tai nusipirkai. Svarbu tau gražu. Ir mezgėjų verslą palaikai. Tikiuosi, kad gavus nenusivilsi.
O čia iš tų bonusų?
Rankovės... aišku, kad nuo viršaus..bet bendram stiliukui palaikyt, raštą reversu darysiu, kad gautųsi į tą pačią pusę ir su siūle.
Šiaip, eisiu pasitikrint, ką ten anam variante su raštu dariau. Jei gerai pamenu, tų rombų lyg ir nebuvo kaip tik ėjau namo iš pasivaikščiojimo ir mąsčiau, kad rankovių tai nepagalvojus dar iš naujo
teks ir paskaičiuot
Liniuka, aš tai pati kartais pagalvoju iš jos pirkti . Nes rankom tokio niekan nenusimegsi, o man norisi plono, didelio labai dažnai. na, ir juk norėjai save palepint iš premijos, ypač, kad siūlų pirkimas neaktualus
.
Nu tai va ir palepinau, dabar laukiu. Gražūs man jos mezginiai, gražiai vysto sava brandą.
O šiaip tai nepraina man tos rankos, toks jausmas apėmęs, kad jau gal siūlus išsiparceliuot reikia
nu atsiverčiau pažiūrėt ir kai užsireikė suknelės tos pilkos
Qqte, megzt ar pirkt
Man tai biškį nuobodūs jos mezginiai
Ai nu.
Galit jau pradėt garsiai stebėtis, kodėl aš mezgu dalimis ir nuo apačios. Nu nes gi nuo viršaus ir viską iškart, gali matuot ir laiku pataisyt...
Nes ardau. Iki pažąstų. Per siauros rankų skylės. Jei pailginsiu tiesiog viršuj, bus per ilgas visas megztinis.
Šūds tie centimetrai ant popieriaus net ir jeigu jau vieną numezgei. Nes siūlas tai kitas! Ir elgias kitaip.
Katuk pirkt bet nepirksiu
Bet kadangi turiu kišenėtą pradėtą iš kašmyro su merinu tai paėmiau prasimegzt pora eilių. O vdrug užsikabliuosiu. Nu bet turbūt vasara greičiau ateis
Man tai biškį nuobodūs jos mezginiai
Tau per paprasta, neieškai tu lengvų kelių niekada . O man tas paprastumas - tobulas.
O su lipimu ant to paties grėblio - juokini, na, bet turi ir laiko ir gebėjimų pataisyt, gal dėl to taip ir darai .
Aš vis pažiūriu suknelę tos lietuvės, kur su mama mezga (vardas užkrito), irgi paprasti, lygūs mezginiai, bet mieli.
Nu Restar, turiu aš ir tokių paprastų rūbų. Bet man patinka kokia nors razinka. Už ko akis užkliūtų.
O pačiai megzti turbūt irgi kažkas turi kutent smegenis, nes gi mezgu tikrai ne dėl garderobo trūkumo.
Niuma, o tai ne ta pati Knitty jos ten dviese su mama ir pozuoja