Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena :4u:​ Išgerk Ibuprofeno, nuima kaulų laužymą kuriam laikui.

Atsakyti

Kaip tik pasidariau ką tik testą, tai šiandien jau rodo covidą.

Atsakyti

Kerpena  :4u: .  Nei persirgimai, nei skiepai, vadinasi, neapsaugo no n-tojo sirgimo... O kas per TA stebuklinga arbatėlė? Aš tai Imuno-2 presuotų žolelių arbatėlę gėriau per pirmą sirgimą, padėjo kažkiek simptomus pasigerinti, nes galva plyšdavo, kaulus skaudėjo. Ai, o kai šiaip vaistų mažai vartoju, tai ir paracetamolio ar ibuprofeno tabletė per dieną ženkliai pagerindavo situaciją.

Katuko kambariokui jua ženkliai geriau, ar visai sveikas, kad į vieną lovą susikraustėt? :).

Nenoriu sirgti visai  :B .  Mažė pasakojo, kad jų klasėje nėra 10 vaikų, nes visi dalyvavo viename gimtadienyje...

Mano neaiškiai natūrai patinka asimetrija :). Bet tikrai suprantu, kad mažuma tokių žmonių :). Net ir antroji mano "menininkė" sakė, kad nori vienodų bepirščių. Nu ir OK, mažiau galvot reikės. Vakar vėl miegodama pamezgiau, tai dar laiku pasižiūrėjau, tik gal 3 akis reikėjo nuleisti per kokias 6 eiles žemyn ir pataisyti. Nes būtinai reikia megzti geras vietoj išvirkšių ir atvirkščiai, kai miegi  :B .

Atsakyti

Kerpena, nugi žinai, kad pasveiksi :4u: 

Kambariokas :hihihi: gegužę bus 25 metai, kaip kambariokai. 

Kažkaip staigiai pagerėjo, vakar jau darban išmovė. Aš jau buvau nustačius diagnozę, jog jam gripas komplikavosi į bronchitą. Pradėjo gert ACC, ir moment palengvėjo.

Restar, tavo meniška natūra ne taip interpretuoja skiepų ir kitaip įgyto imuniteto esmę. Nuo šitokių virusų (gripo ir pan, tame tarpe ir koronų) praktiškai neįmanoma įgyti ilgalaikio imuniteto.  Pvz nuo gripo skiepijamasi kasmet, prieš sezoną ir vistiek nėra jokios garantijos, jog nesirgsi. Beje, mano kambariokas visada skiepijosi nuo gripo. O vat šįmet (t.y. rudenį) ne. Ar galima daryt išvadą, jog būtent dėl to susirgo? Nu aišku, kad ne. Duomenų nesurinkta pakankamai :D  bet galima įtart, kad natūralus imunitetas nesusitvarkė. Aš pvz niekada nesiskiepijau nuo gripo. Bet niekada iir nesirgau. Ar niekad ir nesirgsiu, negaliu žinot :D​ 

Atsakyti

Arbatėlė, tai kažkokia teraflu, su vaistais, tai  vakar vakare išgeriau eidamu miegoti ir šįryt sėsdama dirbt. Tai palengvina visus tuos skausmus.

katuk, darbingasis jubiliejus :4u:

Mums tai jau 29 vasarą.

Atsakyti

Kerpena, paracetamolis toj arbatėlėj.... net gydytojai tyliai siūlo geriau gerti paprastą paracetamolį vietoj tų gėrimų.

Daug skysčių, su citrina, liepom, avietėm, čiobreliais turėtų irgi pagerinti savijautą. Nu ir visokie papildai, kaip vit D, magnis, tas pats vit C pastiprins ištvermę. Nu ir simptominis gydymas, nuo slogos, nuo kosulio...

Čia tiek pamenu iš sirgimo :rolleyes: ir stebėt kosulį, dėl komplikacijų

Atsakyti

Iš Kerpenos būčiau tikėjusis kokios sveikuoliškos arbatėlės :D, o šitie tirpūs paracetamoliai ir co tai brudai dėl visko, ko ten papildomai pridėta. Na, bet palengvina simptomus, aišku. O kad blogai jautiesi negali bent pora dienų tiesiog nedirbti, o leisti sau sveikti? (Lengva pasakyt, žinau...).

Jeigu nebūtume susituokę 2000 metais, tai niekaip neprisiminčiau, kiek mums santuokos metų  :geda: .

Atsakyti

Man, kaip ir Restar, labai lengva santuokos metus skaičiuoti :D

Kerpena, na ir prispaudė tave.. Laikykis! :4u: 

O šiaip pas mus aplink dabar kažkokie vėmimai viduriavimai slenka.. 

Atsakyti

Mano vidurinis antra diena namie- pilvas. 

Atsakyti

Štai

385 gramukai

Priedas  received_610307267144175.jpeg   432,75KB   0 Parsiųsta kartų

Ten pažastys biškį nedasiūtos iki galo šonuose, dėl to atrodo baisiai didelės iškirptės :rolleyes:  nu ir šiaip, raštas sutraukia ir deformuoja. Dar bus matyt vakare, kai pamatuosiu, kuo tai baigsis :D

Atsakyti

Gražu.

Atsakyti

katuk, visai gražu, net ir toks padėtinis vaizdas. :)

Atsakyti