Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

😆😆 aišku, kad ta pati.

Mano smegenys suvedė, kad Liniuka pirko iš Petitknit. Kuri kuria receptus. Ir nesupratau, iš kur atsirado pas ją megztiniai. Žodž, ryškiai dar smegenys užtinę nuo slogos ir informaciją priima, kaip nori.

Kašmyrą mezgu. Dydis ir modelis visai ne toks, kokia buvo pirminė vizija. Nu ir dzin. Neardysiu,  neplatinsiu. Gal margą moherį platų nusimegsiu. O šitas bus tiesiog plonas megztukas su kitaip įmegztom rankovėm. Pagal cm atrodė platus. Natūroj apsirengus  ir prie siūtos bliuskos- nieko jis ne platus. Na, bet kaklui siūlo užteks, tai gal patiuninguosiu kažkokiu sukritusiu kaklu. 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20230315_225614_Pinterest.jpg   299,73KB   0 Parsiųsta kartų

Va, noriu tokio megztinio :bigsmile: spalvos ir fasono

Atsakyti

Man šiandien šitos spalvos gražios:

Priedas  Screenshot_20230315_204056_Facebook.jpg   113,11KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20230315_204102_Facebook.jpg   103,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu va pasirodo ne man vienai gražūs knitty mezgniai :) Gal dar kas susigundys :D​ 

Atsakyti

Niuma, labai tau būdingos :D  

Aš raudonos tikrai ne kasdien užsimanau. Kažkada buvo oranžinis periodas.

Nors mano parodytas irgi toks link oranžinės labiau.

Šiai dienai turiu lygiai du raudonus megztinius. Aišku, abu ne su manim. Kai pasieksiu, galiu ir nebenorėt jais rengtis.....

Vakarjau biškį persimezgiau. Teko mest mezginėlį, nes baisiai paskaudo kairės rankos vieno piršto sąnarį. Nors atrodo daug ir nemezgiau.... tikiuosi, nebus kokių ilgalaikių skausmų.

Atsakyti

Katuk, ir aš 2 raudonus jau turiu :).

Vakar mezgiau minimaliai. Džiaugiuosi, kad peties neskauda nuolat, galiu ranką pakelt, apsirengt necypdama, tai nepersistengiu.

Reikia pagaliau iki darbo nuvaryt, pora schemučių atsispaudint, norisi kažką normaliau megzt nei tik bepirštes:).

Šylant orui, kyla noras Katuko šluostėms :). Gal net energijos paieškočiau valymuisi, dėl to, kad nauji dalykai visada įkvepia. Kaip Liniukai jos?

Atsakyti

Laba

Aš katuko užinfluensinta susiradau kas paskolins tas šluostes pasibandymui. Tai gavau nemažą maišelį. Kažkas nepatiko, kažką kitaip įsivaizdavau. Užsakiau minimaliai. Laukiu jau kol gausiu. 

Šiandien darbo žygis. Noro jokio eit🫣 

Atsakyti

Freke, o plačiau? Kas konkrečiai nepatiko ir kitaip?

Atsakyti

Rožinė. Įsivaizdavau, kad kaip siurbliukas. Susiurbs dulkes, bet jos kilo vistiek. Valiau su sausa. O kai ištraukiau iš skalbenkės ji tik vos vos drėgna buvo. Tai pagalvojau, kad gal ją vistiek reik sudrėkint. Nes skalbiau nova, universalią, rožinę, sausinimo ir visos skirtingai šlapios buvo.

Nova. Ar ji per maža buvo ar nemačiau skirtumo tarp universalios baltos. Pvz orkaitės stiklo nenuvalė nei viena. Manau reikia dar muilo. Arba truputį pašildyt orkaitę, kad suminkštėtų riebalai. 

Sofą nuvalė universali, tai spec kreminės kaip ir nereik. Pereini su sausinimo ir ok būna. 

Grindų sistema man asmeniškai per maža. Kai turiu lifeheit didelę 42 cm šluotą tai kitos jau jaučias net ir tie keli cm.... Atrodo vietoj mosikuoji o naudos jokios. Tai bent  kol kas pasilikau prie senosios. Kai ana sulaužysiu gal pasidairysiu ir kitokių.

Atsakyti

Freke, kaip laiku tavo komentaras! Gal gali parašyti, ką konkrečiai užsisakei? Liniukos patirtis irgi įdom:4u: . Nes stebuklais tai aš netikiu, bet mažu nors kažką pasipatogiiau gyvenime. Nes nu irgi prisiminiau, kad galiu leistir sau kažką iš metnės premijos :).

Katuko tas ryškuolis noras labai gražus  :wub: . Tik panašų (ne spalva), jau turiu, aktualija jam jau nublankus iki žiemos :). O spalva panašų irgi turėjau, dar kartais apsirengiu po namus. Gaila, kad išnyko ta Šetlando vilnelė iš 9 gijų, kai kurios spalvos buvo netgi labai švelnios ir šiaip labai geras siūlas.

Atsakyti

Bet tas: ką čia dar pavalius? faktorius yra🤣🤣🤣

Atsakyti

Hm, įdomu. Kažkaip skirtingos patirtys.

Nes man rožinė tai labiausiai patinka. Naudoju tik sausą. Su drėgna išvolioja dulkes, nesurenka. Faktas, kad ore skraidančių dulkių nesurenka, tai po kiek laiko vėl sugula ant paviršių. Bet pvz braukiant tai surenka. Nuo lygių paviršių. Nebraukant pirmyn atgal, o tik vienu judesiu. Neturiu grindų sistemos, tai su ta pirštine net ir nuo grindų rinkau :D 

tavo buvo nebešviežia? :D  nes tipo ją reik bent tris kart išskalbt, kad susiaktyvintų iki galo. Nors man puikiai veikė ir iš kart.

Apie orkaitės stiklą jau rašiau. Priskretimų visokių nepaima nė viena. Bet Nova skirta labiau paviršiam, kurie prisibijo vandens. Nes ji net ir sudrėkinta tokia posausė. Bet pvz riebalus visai neblogai nuvalo. Be papildomos chemijos.

Bet jei užsisakei bent kažką, tai vistik daugiau pliusų nei minusų :D 

Beje, apie grindų sistemą dar paklausiu. Nes aš tai nebandžius. Ir noriu, bet abejoju. Dryžiai!!! ? Man pvz su Lifeheito šluoste lieka, kai išdžiūsta. Gali keist vandenį kiek nori, priemones kokias nori naudot, vistiek prieš šviesą matosi dryžiukai. Nebent su kažkuo sausu nusausint. Nu bet kažkaip tuos 200 kvadratų po du kart brūžint jokio noro nėr.

Tai kaip ten su tais dryžiais?

Atsakyti