Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk - nu tai lauksiu vizijos įgyvendinimo :). Man net įdomu, ar tai tokį paprastą ir per didelį megztinį ir megsi, koks paveikslėlyje (man jis tobulas) ar tobulinsi savaip :). Sakai, Mados garaže krūvos žmonių :bigsmile:? Baisiai seniai nebuvau. Bet ir nereikia man nieko.

Oranžinis neatrodo šitoj foto toks, kokį įsivaizdavau. O tas rudas - kam? :)

Qqute - kojininių prisipirkai dar? :bigsmile: 

Atsakyti

Restar aha, kojininių, naujų spalvų turkai padavė, seniai laukiau jau, aną dieną vos pas latvius neužsakiau bet kažkas ten pastrigo, ir gerai, pas mus pigiau o ir siuntimas pigesnis :)

Atsakyti

Rudas atsargai :D 

Oranžinis ir nėr baisiai rėkiantis. Jis toks paskalbtas, minimelanžas. Ir šiaip,nufotkint sunku. Ant šviesos per ryšku, o dar ir fotikas pasikoreguoja. Bandžiau čia po užuolaida pakišt :D  nu bet vistiek iškraipyta šiek tiek

Ką darysiu, kaip megsiu- dar nežinau :Dnorėčiau tokio paprasto, kaip ir foto, bet kai ateis eilė-tai nieks nežino, kas mano galvoj bus :D gi sakau, man visai ir tas rudas sugrojo su ta kidmoheryte voveryte  :D​ reikia bent mėginukus pasimegzt

Atsakyti

Ta ruda tai mano akim abosliučiai nematoma spalva :D. oranžinė su raudonu - jau kitaip  :ax:​ . Bet, ne, nieko man nereikia.

Atsakyti

Va šitas vasarinis siūlas viliojo mane. Laaabai minkštas, tik spėti gali, jog lino yra. Minkštas, bet ne pliurza. 

https://madosgarazas...u-medvilne.html

Reklama :D  kadangi pati palikau, tai jamkit kas norit.

Kai pamenu, kad pas latvius analogiškos sudėties dratą nusipirkau, tai biškį pikta :B​  kaip diena ir naktis.

Atsakyti

Ale medvilnę iš kelių siūlų megzt... Ai, turiu lino bent porą naujų spalvų, dar likučių nemenkų, dabar pirkta medvilnė...ko gero nepajudės, kol ko nors pridėtinio jai nerasiu, nes vienas per plonas, o dvigubas - gal jau per storas bus. vasara greit praeis :). Užteks kelių maikių, poros šortų ir vienos kitos senos suknelės...

Atsakyti

Restar, net aš pamenu pas tave bent dar vienas kelnes ir sijoną :D 

Ir kažką lininio mezgei :hmm:​ 

Atsakyti

Nu tai neskaičiuoju visko :D. Per atostogas užtenka šortų ir maikių :).

Pernai pora bliuskių nusimezgiau. Planų turiu ir šiemet, ką pakrapštyt, bet labai jau sekt schemą reikėtų, tai ir nekyla noras prasidėt...

Atsakyti

Taigi, mėginukai. Prie skirtingo apšvietimo :D Priedas  received_557138489867419.jpeg   169,5KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_680664527148853.jpeg   311,07KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_747837220209697.jpeg   160,28KB   0 Parsiųsta kartų

Šiaip, gal biškį per tankiai. 2.5 virbalai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 21 kovo 2023 - 08:47

Labas

Vaikis vakar vakare šildymą vidinį įsijungė tai visą savaitę iš namų dirbsiu

Suknia džiūsta, kojines kur buvo pradėtos išardžiau nesusišneku su siūlu, pradėjau naujas. Bet gal dukterėčios džemperį pamegzt  :hmm:​ 

Atsakyti
SVeikos smile.gif
Katukai, bandyk 2,75. Ar turi?
Emilis kosti nuo savaitgalio, bet be tempos. Galvoju, alerginė sloga prasideda ir dirgina gerklę. Šiandien galvojom, ar eit jam į mokyklą, bet kadangi fizinis lauke, tai pats nusprendė - einu. Na, rytoj matysiu, kiek dar ilgai eis.
Atsakyti

Kažkodėl katuko mėginukas man net per ekraną duria :D Net spalvos gražios :wub: 

Ligoniams :4u:​ 

Atsakyti