Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas visoms.

Kai išsikraustė mano kurmis, atsikraustė kurkliai. Tai žinokit, geriau jau kurmis. Ech.

Vakar buvo tvarkymosi ir maisto gaminimo diena. Reikėjo keturis vyrus pamaitinti pietumis ir vakariene, nes buvo malkų pjovimo talką vyras susiorganizavęs. Nusitrepsėjau. Šian planas pabaigti laistyti savo orchidėjyną (vakar pusę tik gal apėjau) ir net gal ramiai pamegzti.

Atsakyti

Labukas  :4u: 

is tu visu sluosciu mane tai nebent vilioja visa ta grindu sistema ir langu. Pacios sluostes kazkaip ne. Teta pirko sluostes, sake namie kaip bardakas taip bardakas  :hihihi:  :hihihi: 

Vakar lekiau i banka, pavarde pasikeiciau. Tada uzsimaniau ir kugelio, ir silkutes ir brushetos su pomidorais ir seip duonytes mirkyt i balsamic su olive oil. Nu zodziu alkana ejau i parde  :didis: 

Pas mama yra italas atsidares parduotuvyte. Nusipirkau tokio skanaus alyvuogiu aliejaus su balsamic actuku. Eisiu siandien darytis tu brushetu  :hihihi: 

Apie mezgima tai galiu tik patyleti… vietoj 112 akiu uzsidejau 120. Nusimezgus pecius pradejau toliau nesupratau ko akys nesueina vis lieka. Nu tai aisku po to viska nuardziau ir buvo trukt uz vadziu vel is pradziu  :bash: 

Apie pirkinius tai noriu siulu pirkt bet nezinau kokiu…

Atsakyti

Oras - pasaka :wub: . Ir aišku - reik naujų rūbų, batų daug kam, tame tarpe ir man. Kad taip būtų viena vieta, kur nuvažiavus viską rasčiau... Neįsivaizduoju net kur varyt. Ir nežinau, kokios striukės norėt.

Vakar pasėjau pomidorus, paprikas ( per vėlai, žinau, bet kaip ir kasmet kai reikia sėt, pas mane žiaurus darbymetis, kai daugiau nebenoriu nieko), bazilikų. Šiltnamyje - ridikų, krapų, salotų pabarsčiau, pora pačios buvo sudygę.

Kurmis - gėris, palyginus su kurkliais, tai mes džiūgaujam, kai koks užsuka tų brudų pamažint. Deja, retai.

Vakar et nepastebėjau kaip iki pirmos žakardinau. Smagi krapštalynė.

Atsakyti

Restar, nieko ne vėlai. Gi negyveni šalia šiltnamio. Bute šilta, tai pasivys ir aplenks. O ir sodinsi neišstypusius. Dar neaišku koks tas pavasaris bus. Aš dar nepasėjus. (Va man jau vėlai, juk gyvenu šalia šiltnamio.... ) Reikia žeme uzpilt, nes sėklos jau pamirkę bus.... Tai nusipirkau pagaliau žemės. Galėsiu šiandien užsibaigti. 

Atsakyti

Mes balsuot nušlepsėjom, vakare į koncertą. Gerai būtų vieną rankovę dar pabaigt

Atsakyti

Pomidorams tai pats laikas, paprikos vėlai..

O kokius ridikėlius atradus esi? :4u: 

Mes balsuot einam tuoj, aš gal būčiau ir pamiršus :).

Atsakyti

Paprikas ir aš suvėlinus. Ai užaugs. Neužaugs bus pretekstas daugiau neaugint🫢🫣

Ridikėliai Babtų žara https://www.emolus.l...ara-baltic.html. Anksčiau rover sėdavau, bet 35 dienos prieš 18 nusvėrė pasirinkimą. Nes šiltnamis šiltas. Tai greit nueidavo į lapus. Ir ridikėlių nebūdavo....

Atsakyti

Bet tu realiai juos auginusi, taip ir užauga, ar tik tiek, kad parašyta? Aš Rover vakar ir pasėjau...

Man gaila, kai paprikoms būtų pats augimas, nokimas, o jau šalnos ateina, reikia lupt žalias. Dėl to kasmet vis žadu sau anksčiau pasisėt, ir vis tas pats :(. Būna, nedygsta, nusiperku daigų.

Dar dumplūnių reikia pasisėt, pernai netyčia 2 daigeliai užaugo, patiko labai, bet irgi pavėluotai, daug žalių liko... 

Atsakyti

Pirmi metai. Tai šiandien pasėjau po trijų savaičių turėčiau valgyt ridikėlius. Reik pasižymėt ir pažiūrėt. Nes rover tai būdavo aš pasėju, .ama belenkokius po savaitės ir ji turi o aš ne ....

Atsakyti

Atvažiavau. Balsavau. Nieko nesėju. 

Nežinau, kaip čia su tuo šiltnamiu, nes jis lyg ir šalia, bet lyg ir ne :D 

Mezginio planą įvykdžiau, bet teks vėl paardyt :rolleyes:  biškiuką. Dabar žiūriu, kad prieky kaklą ne visai gerai išėmiau :oh:  bet jei jau darom amžiaus mezginį, tai darom gerai.

Oras :wub:  išlipau Elerktrėnuose Lidle tik su megztiniu. Nu keistai į mane žiūrėjo pirkėjai... bet iš tikro pačiam Lidle prie šaldytuvų tai šaltoka :D​ 

Atsakyti

Jei negali ryte atidaryti, o vakare uždaryti tai toli 🫢 

Oras tai tikrai nerealus. Gervės pulkais sukiojasi,  žasys būriais skrenda gagena. Varnėnų jau laidai nutupti. Stirnos vėl atėjo pasicekavint. Su maikute šmirinėjau. Kitą savaitę lauksiu slogos🫣

Atsakyti

O jei gali darinėt tik maždaug savaitę per mėnesį :hihihi:​ 

Atsakyti