Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tada daigus pasodini kai jau neber salnu ir neuzdarai iki rudens. ☺️🫢
Atsakyti

Turbūt nepaeis. Nes nėr self watering :D 

Nesvarbu. Vistiek nedaiginsiu nieko, tai faktas. O įkišt ten kažką visada galiu. Gaila tik kai tokie palociai dirvonuoja... sakiau vyrui, kad man užteks ir 3 m, tai ne plę, ką iš tų trijų-te 6.

Atsakyti

Tai kitąmet jau galėsi daržininkaut, Katuk, visuose dirvonuose :).

Nors šiaip tu gana dažnai parvažinėji. 

Aš be entuziazmo daržininkauju, be didelių lūkesčių, nes ir neprivažinėju, ir kenkėjų, ir ligų visokių, ir šaltas sklypas. Susitaikius jau, kiek ko būna, tiek užtenka.

Numezgiau kulną antrą, nesuprantu, ko didesnis už pirmą. Kol suprantu, kad 0.25 virbalais didesniais megztas... Teko išardyt visą ir vėl iš naujo. Mażokai teko pamezgėt, nes po filmo dar su dukterėčia bastėmės po Vilnių, ledus valgėm :). Pažiūrėjau tą "Paskutinį šokį", ryt galėčiau žiūrėt trečią kartą, paskui ir dar :). Ir linksmas, ir graudus, ir labai gražus tuo pačiu.

Atsakyti

Aš irgi turiu 3x6.... Galvoju, kad kai vaikai iš namų išeis ten pusėje šiltnamio reiks pasidaryt pasėdėjimo vietelę. Mačiau pinterest daug įdėjų. Bet... Nei aš sėdėsiu nei aš darysiu🤣 bet svajoti yra gerai. 

Atsakyti

Rinkimai baigėsi nuostabiai :yahoo:​ 

Atsakyti

Liniuka, bet tai kokia įtampa tas procentėlis :D 

o jeigu rimtai kalbant, tai bus įdomu, nes tarybos dauguma liko ta pati.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Suo vakar visus namus nuveme, nesupratau, kas uzejo. Turbut vel bus lauke kazko priedes  :rolleyes: visa nakti sokinejau valyt.. Siandien jau vel darbe  :unsure: 

Apie rinkimus LT nieko negaliu pasakyt  :D nesuprantu/negyvenu  :4u: 

Vakar uztat kakla sumezgiau jau ir peciu juostas numezgiau, vel gryzau i pries tai tureta padeti  :D  :rolleyes: 

O va assesmente 3 susiveliau, jauciu gausiu velniu nuo mokytojo  :D  nu nesupratau, subalamutino mane paskutines 4 dalys  :hmm: jauciu lieps is naujo daryt  :unsure:  :D​ 

Atsakyti

Aš po savaitgalio turiu megztinio kūno numegzta kiek žemiau liemens ir vieną rankovę baigtą.

Atsakyti

Sveikos :)

Freke, kai vaikai iš namų išeis, jeigu nelabai toli, tai atvažiuos pas tave mamytės daržovių :D. Arba konservų :). Gal ir ne, aišku :). Bet tas 3x6 tai visai nedidelis šiltnamis, man niekaip netelpa, kiek aš visko noriu. Norėčiau mažiau - galėtų augti daug erdviau ir sveikesni augalai :). Gi net vynuoges šilnamiuose augina žmonės. Neprarandu vilties kada nors turėti vėl ūpo pažaisti su baklažanais (visi 2 ar 3 kartais baigėsi... be vaisių :D), gal kokiais melionais. 

Reikia man paslėpti Pomidorų grupę FB kokiam mėnesiui, nes žiauriai nervina, kai jau pikuoja pomidorus, o pas mane dar nesudygę. Arba kai ima rodyt jau sunokusius, o aš dar šiltnamyje vos pasodinus :).

Po savaitgalio turiu dviejų kojinių aulus su kulnais su 2 bitėm. Sustojau, nes reikia įsikirst į pėdos formavimą su nuleidimais, kai mezgi 2 spalvom. Nebūtų taip sunku, jeigu sugebėčiau įžiūrėt schemą. Aulo schemos tai po 1 ant lapo, o pėdos - sukištos abi schemos į vieną ir akiniai nepadeda įžiūrėt sutartinių ženklų, reikia lupą kokią susirast arba lempą su padidinamu stiklu statytis, bet tada prie stalo reikės ir megzt. Darbas, o ne poilsis  :B .

Rinkimų rezlutatų pradžia buvo benuleidžianti lūpų kampučius žemyn, bet baigėsi bent tam kartui džiuginančiai. O kaip ten bus realiai - ar geriau ar  blogiau, kas ten gali numatyt ateitį :). Dėl to Vilniaus rajono ėjau gult per vėlai ir vis tiek tos paskutinės apylinkės nebesulaukiau. Tai ryte vyrui pirmas klausimas buvo dar iš lovos - kas laimėjo Vilniaus rajone? :lol: 

Atsakyti

Planas įvykdytas

:victory2:

Priedas  received_1705913496531632.jpeg   222,02KB   0 Parsiųsta kartų

Net su kaupu :D

Šiaip keistai jaučiaus :D  pirkdama vilnas, kai krūva pirkėjų šilkus ir medvilnes rinkosi :rolleyes:

Atsakyti

o man dar nesinori medvilnių, aš va suknią iš vilnų baiginėju ir žadu toliau kojines megzt

nu ir užsiprekinau šian truputėliu (10 matkelių) siūlų, atseit nusipelniau gi su ta suknia  :D​ 

Atsakyti

Tie apatiniai du - ėriukų vilna (su kažkokiu proc poliamido, berods 20) bet labai švelni ir minkšta. Man gal net fainesnė už tą Dalan su kašmyro gramu iš kurio mano pyniuotis.

Ne faktas, kad megsiu dar šiam sezone, bet tokius siūlus faina turėt po laiptais :D  o dar ta ruda (gal riešuto :hmm: ) tokia universali... ir šiaip su tuo kidmoheriu dera :D  jei nebenorėčiau ryškumo.

Dar norėjau kokių mažiausia trijų  :D  bet gerai, kad buvo eilė, teko luktelt, tai per tą pertrauką drakius buvo paspaustas po padu, kad nė cypt  :D 

Atsakyti