Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, turiu berods kažkokių kinietiškų :D  bet jei pameni, artimiausiu metu neplanuoju šitų megzt :D 

Bandžiau dar vakar vyro megztinio kaklą susirinkt, nu tai iš kelinto karto tik. Atrodo, jau ir metodą atkalus, bet vis kažkas koją pakiša. Nebaigiau dar, tai ne faktas, jog bus tinkama.

Qqte, tai vėl nebus mūsų minimytuko virbalų atmainymui :(  nu nebent pasakyk, kada į Bigo maximą eisi :D​  susitiksim prie kasos

Atsakyti

Liniuka, aš dar nenusprendžiau, duria ar ne :D  nes lyg ir duria, bet palaikau kažkiek prie kaklo- jau nebeduria... o pūką specialiai bandžiau pafotkint, kad parodyt, jog yr

Atsakyti

Pažiūrėjuas į katuko mėginukus, tai užsinorėjau megzti. Bet esu darbe. :(

Atsakyti

Katuko spalvos man priminė paskutinį spontaninį pirkį (nes už cielus 19 pinigų :) ), kurią net ir pranešiojau. 

Priedas  received_679523850634238.jpeg   134,64KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1493922727683521.jpeg   225,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, liuks!

Atsakyti

Niuma jeej kokia spalva kaip tau tinka

Kur parovei?

Katuk kiek laiko būsi?

Atsakyti

Planas iki sekmadienio

Atsakyti

Tai gal kokį penktadienį ar šeštadienį galima būtų pameetukint? Jau bus tų dienų daugiau praėję gal nebūsiu zaraza nu arba ir išlys kas ir man iki to laiko

Atsakyti

Jo, galim. Gal dar kas išreikš norą

Atsakyti
qqte, graziaiatrodai.lt - vietoj 49 buvo iki 19 nukainota. Dabar nelikę, bet tie megztinukai irgi savo forma kabina. Suknelė sudėtim neblizga, bet už tokius pinigus ir nesitiki kažko wow. Moheros 15 proc yra.
Atsakyti

Kapseika - su gimtadieniu tave :cook: ! Nors niekada nematyta, bet artima dūšelė :wub: . Ir tokia meniška, spalvinga, ir tokia ūkiška lietuvaitė :wub: . Sveikatos ir laiko visiems tavo projektams, kad rezultatai džiugintų, o procesai - pernelyg nenuvargintų. Ir tau, ir mums linkiu vieną sykį turėti kur nors tarptautinį meetą ir susipažinti gyvai :) :4u: .

Priedas  764feed61bc943c7e5ff09f33ba70046.jpg   51,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Viena namuose ir viena temoje šiandien  :bigsmile: . Ir net meetas tik vienas, net liūdna biškį :). Ai, nu katinas yra, bet ir tas jaučiasi vienišas, nuėjo netoli durų, atsisėdo ant kėdutės ir įsmeigė akis į duris. Galvojau, gal kuris jau pareina, bet šįkart katiną nuojauta apgavo, greičiausiai tik ilgesį taip parodė...

Atsakyti