Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit  :4u: . Vakar rašiau ta tema, ale, matyt, parefreshinau, nepaspaudus atsakyti :). Mane su neštuvais būtų nešę į lėktuvą, matyt, tokioj situacijoj... Vis sunkiau pradedu pakelt stresą, o dėl mylimo gyvūno kančių, oi, kaip būtų nelengva...Papildomai smegenis spaustų ir faktas, kiek tie veterinarai ir paslaugos jų kainuoja...

O kiek metų išgyveno katukas? Mūsiškis irgi su inkstais lyg turėjo problemėlių, bet kaip sykį sakė vienas gydytojas, tai reikalai su šlapimo takais pas katinus neturi medicininių priežasčių, dažnai neurologines. Tai mūsiškiui, turbūt labiau tas atvejis ir yra. Dabar yra namie caro vietoje, tai viskas gerai, ale tik sugalvojam išvažiuoti kur - tai stresas, kaip katinas reaguos... Išvis pasiimti jį į sodą baisus stresas, nes paskutinius 2 kartus kai vežėmės, tai paskui reikėjo kišti į kibirą ir magozti jį, nes boxe visas apsivaręs nuvažiavo... Ten būnant - labai faina ir gera jam. 14 metų bus šiemet. Į senuką visai nepanašus.

Dailininkė šią naktį išvis nemiegojo, prieš tai 2 naktis - po truputį, o jaučiuosi lyg aš būčiau nemiegojus, nervas ima... Viena viltis guodžia, kad liko paskutinė (iš 4) peržiūra šiais mokslo metais ir ji bus pati lengviausia - skulptūra, o ne itin tikslus dizainas...

Vakar buvom vėl Kino pavasario filme, vakare, paskui dar dirbau, tai irgi nei akelės neišmezgiau. O filmas jau iš tų intelektualesnių - "Begalybė", apie kurį norisi galvoti, vaizdai stovi akyse, bet iki galo tai ir nesuprantu, ką labiausiai norėjo pasakyti. Gal, kad gyvenimas - sudėtingas, o italų dainos visur tinka :).

Limit, o tu buvai kur nors, kur rekomenduotum nueiti? Mums dar liko "Aštuoni kalnai", kur iš anksto nusipirkau, tai jaučiuosi labai dalyvaujanti, kaip pirmą sykį gyvenime, bet tikrai ne paskutinį :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 kovo 2023 - 14:15

Limit, o kokioj klinikoj buvot?

Atsakyti

Jeruzalės. Pas ta patį veterinarą, pas kurį savo rastinuką pirmą kartą vežėm.  Toks pagyvenęs vyriškis, bet sutvertas tam darbui  :wub:  :heart: 

Kartą jo nebuvo, buvom pataikę pas kitą, tai oj oj koks grubijanas jaunas  :oh:  

Nežinau kaip kitur kainos, bet čia kiekvieną kartą skausmingai taip per kišenę... Bet ko tik nepadarysi dėl tų pūkuočių  :wub: 

Restar, einu šiandien į Aštuonis kalnus. 

Kitų žmonių vaikai (griebiantis toks :cray: ) ir Metas išeiti - abu galiu rekomenduoti. 

Daugiau nieko nemačiau ir turbūt viskas bus šiemet.

Atsakyti

P.S. Katukas mūsų dar kaip ir nesenas buvo apie 10metų. Tikslus amžius neaiškus, bet kai radom išmestą prie  namų,  tai mažiukas dar buvo.

Atsakyti

Aš tai neabejoju, kad visur kainos pas veterinarus kandžiojasi... Nes gi ne taip kaip žmonėms, pūkuočiams niekas nekompensuojama.

Dėkui už rekomendacijas, bus matyt, ar dar pavyks kur ištrūkt. 

Atsakyti

Mes 'Sūnus' buvom. Nerekomenduočiau. Nors pati ėjau kaip į gerą filmą ir salė pilnutėlė. Visiškai mėgėjiškas. Idėja gera, bet dialogai tragiški. 

Atsakyti

Aštuoni kalnai labai patiko🥰🥰 

Atsakyti
Sveikos, dičkį vėl po fizinio į klinikas vyras išvežė - pirštą atgal užsilenkė. Sesutė sakė, lūžio neturėtų būt, lyg išnirimas, bet geriau peršviest. Žodž, tik krepšinį pradeda lankyti taip ir traumos mokykloj..
Mažius kosti, tai šiandien aš iš namų. Rytoj turbūt irgi nuotolinį susiforminsiu.
Atsakyti

Vaikiui nelabai gerėja, temperatūra dar kyla, gerklė ir kosulys, užrašiau pas gydytoją ryt. O ir man gerklę kabina tai nelabai gausis susimytukint

Atsakyti
Mano vidurinis į Vilniu važiuos šeštadienį, autobusu su būreliu - karate paskaitą. Bet šį kartą turiu likt namie su kitais dviem. Vyras turbūt važiuos į kaimą tėvam padėt malkas sunešt, gal šiltnamį perkelt. Tai man belieka namie ligonius prižiūrėt. Nors tie ligoniai- paturbinti. Emilis be tempos, tai išleidau į lauką, nes atsikosti šlapiai, energijos neturi kur dėt namie, o man dirbt reikia.

Šiaip iš kolegių daug ir ilgai sergančių. Man pačiai sloga nėra pilnai dingus, o rytai net ir kosulys atsiranda.
Atsakyti

Qqte :4u:  nu visiškai ne likimas, teks tau su senais virbalais megzti...o ligonis.... panašūs simptomai į mano didelio ligonio. Aišku, suaugęs tai ne vaikas, maniškiui ACC labai pagelbėjo. Vitaminų šotukai (citrina, medus, imbieras), liepų/čiobrelių arbatos...

Kitiems ligoniams irgi  :4u:  pavasaris.. mačiau, kad kitą savaitę vėl atšals, plę, o aš jau pakavausi ir batus ir striukes suslėpt, tai dar teks luktelt.

Bandžiau svetainės užuolaidas dienines skalbti, tai visi kabliukai sutrupėjo :D  :oh:  reik važiuot pirkt, nes nėr ant ko kabint

Atsakyti

katukai tiksliai gi citriną su medum pamiršau, o ir acc lyg dar kažkur yr

testai abu neigiami ir gripo ir covido, matyt kažkokia kita bjaurybė

Atsakyti