Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqutei virbalų trūkumas  :bigsmile: .

Aš tai ir neužsisakiau dar tu Mindful, nes 2,25 ir 2,5 neprisukami tik (o ko aš tikėjausi :oh: ), be to, daug kur nėra, gal tik vienoj veitoj radau, susidėjau į krepšį ir ... pamiršau ten. Nedega man, bet gerai būtų turėt. Bet beveik visgi norėtųsi pačiupinėt juos gyvai. O kai nueisiu į MZ, tai ir nusipirksiu, matyt. Bet kaina ten paprastai būna didesnė :B .

Sveikatos nuo visų kvarabų  :4u:  :4u:  :4u: . Permainingi pavasario orai visada prineša virusų. Mano kolegė galuojasi, sakė, keturiom laiptais lipa, nesvietiškas nuovargis. Kitos kolegės senukas tėtis pakliuvo į ligoninę dėl kitų bėdų, šiandien pervežė į kitą ligoninę ... dėl covid, ligoninėj užsikrėtė. kadangi gal kokie 96 metai ir daug bėdų, panašu, kad nebegrįš :(. Na, ir galima ligoninėjė lankyti ir covidinius... tai ir nešiojasi tie virusai po visur. Gaila, kad tik tie sirgimai nelengvėja, pasirodo...

Maniškis su krepšiniu,anksčiau traumų daugiau turėjo, su futbolu tai ištisai buvo, dabar biškį ramiau, tfu, tfu...

Pomidorų nemaža dalis sudygo, tai dabar pats laikas atšalt :B . Negalėsiu į balkoną išnešinėt, o namie nėra kur padėt normaliai.

Atsakyti

Atrodo,nieko baisaus, grįžta- stiprus sumušimas. Nuskausminami. 

Atsakyti

Restar, qqtei ne trūkumas virbalų :D  gi per kugelį atidaviau savo senus tuos tris kojinėms, o nauja pakuotė pas mane. Aišku, dėvėjimo žymių nėr ir ant ant senų, nu bet ne lygis :D 

Plę,nu devymdevyni prakaitai išpylė,kol kabliukus sukabinau užuolaidoms. Aišku, pati žiopla, jog bandžiau ant kopėčių tą atlikt, gi atrodė viens du ir padarysiu. Chacha. Visų pirma, nusipirkau kažkokius žnybtukinius, kurie baltai dažyti, ir visi tie dantys sulipę :lol:  teko reples atsinešt. Tada tie dantys kimba už kabinimo juostelės, jėgų reik įgrūst. Ir dar visa tai darau ant kopėčių :lol:  su savo besisukančiom planetom.... :karsta:​ 

Nu įveikiau. Vieną dalį iš trijų. Ryt jau  skalbsiu likusią dalį, ir kablius kabinsiu ant krėsliuko :hihihi: 

Atsakyti

Paskutinėj įmonės konferencijoj buvo du pranešimai. Vienas apie grįžtamą ryšį, kitas- apie miegą. Apie miegą labai daug įdomybių prisiklausiau, ko nežinojau. Na, pvz, miegą dienos metu, kad geriausiai miegot arba 20 minučių, arba pilną miego ciklą- 90 minučių.  Blogiaisia savijauta būna, jei po kokių 40 min prabundi, nes gali vidury gilaus miego nubust.

Jei pasirenki 20 min (vadinamą Italų miegą)- išgeri espresso, užmiegi, po 20 min pradeda veikt kava ir atsikeli pilnas energijos. Na, tai šnd išmiegojau du pilnus ciklus.... nuo pusės penkių - tris valandas 🫣 . Kada eisiu miegot- nežinau :) 

Dičkis jau muilinasi ryt nuo pamokų... Nors atleido tik nuo fizinio porai savaičių. 

Atsakyti

Niuma, o kas apie miegą kalbėjo? Ne Majorovas? Nors yra ir kitų, kurie apie tai kalba. Įdomu ir kas apie GR. Profesinė liga žinoti :). Mes baiginėjam su kolege įveikti naują svetaainę savo metinei konferencijai, ryt gal net paleisim.

Mano 16 jau pasirašė pagaliau sutartį su Wolt, laukia tik striukės du krepšiu. O tada ... pašals ir pasnigs :D. Jau trečią kartą panašiai... Na, bet pavasaris vis tiek ateis.

Pomidorai sudygo po 5 dienų. Dabar tik svarbu nenumarint, kol mažose talpose, o aš tam gabi  :B​ .

Atsakyti

Labas. Panašu ir aš tą brudą pasigavau, visą naktį kaulus laužė,tai karšta twi šalta, galva plyšta. Temperatūra 37,5 kaip ir nedidelė...

O dar mokymai šian, gerai kad nuotoliniai 

Žodžiu pasiskundžiau tai reikia ir pasigirt- visą savaitęsiūlai ėjo ir pagaliau jau paštomate :) va tik kaip iki jo nušliaužt

Atsakyti

Qqute  :4u:  :4u:  :4u: . Gyvensi, jeigu taip siūlai rūpi :D.

Laukiu vebinaro, kada legaliai darbo metu megsiu :).

Atsakyti
Restar, aga, Majorovas. Bareikės - balsas ir kalbėjimo maniera labai patrauklios, bet temos aktualumas, įdomumas- mažas.
Kaip išpakuoti grįžtamojo ryšio dovaną?​ (Pranešėja SIMONA BAREIKĖ)
Gero miego gidas (Pranešėjas VITALIJUS MAJOROVAS)
Atsakyti

O joo tikrai jau :)

Nu aš mokausi va ir mezgu lovoj :)

Atsakyti

Qqte :4u:  virusai nesnaudžia...

aš tai kažkaip išvengiau, bet ir saugojausi. Nors kelis kart jau galvojau yr :D  kaip ten būna, kai bele kokį neįprastą jausmą priskiri tam, kam nori.

Šiaip šiandien nesijaučiu bais laiminga. Smulkmenos visokios gyvenimą gadina, pvz iš lovos išvertė anytos skambutis :D nu blyn, negi ir aš pensijoj būsiu tokia. Ir tų metų dar ne tiek daug, bet visur už rankytės reik vest, už ją paskambint, suorganizuot...

bandau rast teigiamų ir džiuginančių reikalų, pvz saulytė šviečia (bet tada nuėmus užuolaidas purvini langai nekaip atrodo :hihihi: ). 

Gal vėl kokios magnetinės audros :hmm: 

Mezgimo reikalai. Turbūt per plačios rankovės. Vėl ta pati istorija, cm kaip ir vietoj, kiek nuplanuota, bet vizualiai kažkaip ne taip atrodo. Pamatuot nebent pagal kokį seną megztinį.... užkniso tos abejonės, net visą ūpą numuša.

Atsakyti

Ai, o norėjau pasakyt, kad limituoto leidimo Sostinės saldainiai su mangais ir bergamote yra dieeeeeviško skonio :wub:​ 

Atsakyti

Aha, abu žinomi. 

Atsakyti