Qqutei virbalų trūkumas .
Aš tai ir neužsisakiau dar tu Mindful, nes 2,25 ir 2,5 neprisukami tik (o ko aš tikėjausi ), be to, daug kur nėra, gal tik vienoj veitoj radau, susidėjau į krepšį ir ... pamiršau ten. Nedega man, bet gerai būtų turėt. Bet beveik visgi norėtųsi pačiupinėt juos gyvai. O kai nueisiu į MZ, tai ir nusipirksiu, matyt. Bet kaina ten paprastai būna didesnė
.
Sveikatos nuo visų kvarabų
. Permainingi pavasario orai visada prineša virusų. Mano kolegė galuojasi, sakė, keturiom laiptais lipa, nesvietiškas nuovargis. Kitos kolegės senukas tėtis pakliuvo į ligoninę dėl kitų bėdų, šiandien pervežė į kitą ligoninę ... dėl covid, ligoninėj užsikrėtė. kadangi gal kokie 96 metai ir daug bėdų, panašu, kad nebegrįš
. Na, ir galima ligoninėjė lankyti ir covidinius... tai ir nešiojasi tie virusai po visur. Gaila, kad tik tie sirgimai nelengvėja, pasirodo...
Maniškis su krepšiniu,anksčiau traumų daugiau turėjo, su futbolu tai ištisai buvo, dabar biškį ramiau, tfu, tfu...
Pomidorų nemaža dalis sudygo, tai dabar pats laikas atšalt . Negalėsiu į balkoną išnešinėt, o namie nėra kur padėt normaliai.