Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, o norėjau pasakyt, kad limituoto leidimo Sostinės saldainiai su mangais ir bergamote yra dieeeeeviško skonio :wub:​ 

Sveriami ar dėžutėse? Nereikėjo sakyt :D. Bet Velykoms pirkčiau, jei rasiu.

Atsakyti

Pirkau sveriamų. Galvoju, kad mažokai :D 

Dėžučių neieškojau.

Man patinka šiaip Sostinė, vieni mėgstamiausių. Ir mangai patinka. Tai va tas derinukas tiesiog :wub:​ . Prie kavos vieno jau nebepakanka :D 

Atsakyti

Barboroj yra, su akcija :).

Atsakyti

Jie tik sveriami būna,būna ir kitų skonių-juodųjų serbentų su pipirais ,berods,ir dar kažkokių...Pernai,po Kino pavasario,kai jau taikė nuolaidas,keliskart pirkau.

Atsakyti

Sėdim , dirbam - vyras šoka ir sako - jau mūsų filmą rodo :). jeigu ne jis, tai būčiau ir neprisiminus. O pirkau tokiu nepatogiu laiku, nes norėjau, kad visi filmai būtų Paupy, nueinamu atstumu. tai pačiai juokinga buvo, kaip šokom ir su mašina nuvažiavom :). Vis tiek gerai, kad arti, nedaug praleidom. Nors dabar baisiai įdomu, kas ten pačioj pradžioj buvo. Patiko ir man Aštuoni kalnai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 kovo 2023 - 20:01

Sveikos, tylios kokios, švarinatės ar ką?

Aš po apsipirkimo, pilną savo nuo karo bėgimo vežimėlį prisikroviau :). Ir dar krepšiuose šio to. Dabar tik gamint :B . Prisiminiau tokį dalyką kaip šaltibarščiai, gaminsiu, kol dar neatšalo.

Į sodą neišeis šiandien, nes viena pana pas kosmetologę, kita į gimtadienį. Nu ir gerai. Noriu kojines baigt.

Atsakyti

Sveikos kas sveikos

Aš gerklėj ežių komandą turiu tai jausmas taip sau

Savaitgalis lovoj nusimato nebent tik į vaistinę nueisiu. O oras..nu kaip tam begemotui :)

Iš to liūdesio pora opalų dar užsisakiau. Nu nes spalvos labai gražios buvo :)

Atsakyti

Laba. Oras auksinis, bet pas mus dar labai šlapia, netraukia eiti kieme krapštytis. Susiskalbiau, pakeičiau patalynes, siurblys pasivaikščiojo, laukiu Barboros ir palengva mezgu.

Vakar nusidėjau - pirkau siūlus be projekto... Važiavau į MZ pasipildyt savo Ingrid, nes pirmas pirkimas negerai suskaičiuotas buvo, tai priedo prigriebiau kojininių iš Regia Premium: šilką, kašmyrą ir bambuką. Nu kokias kojines tikrai atrasiu megzti, bele bus iš ko, labai jau norėjau išbandyti.

Atsakyti

Taigi, vietoj mezgimo sėdžiu pas kosmetologę, pasiėmiau knygą, o akinių ne... Galvojau, pati nueis, bet kur tau. Gaila laiko....

Atsakyti

Šįkart Barbora keistai prekes surinko - kai kurių sveriamų kiekiai perpus mažesni  :oh: Nieko kritiško, tik šiaip keista. Žo, grilius iškūrentas, prakepiau dešrelių ir dar pievagrybių su pelėsiniu sūriu šoninės marškinėliuose, sotūs ir laimingi. Vakarienės nebegaminsiu  :B​ 

Atsakyti

norėč Šilingės meniu :D 

bet maitinamės kuo randam-aš mamos lietiniu su vištiena šaldikly turejau, vaiks dešreliu ir dar yr sriubos ryžių

vakare gal kokias salotas su tunu susikonstruosiu

Atsakyti

Pas mane salotos su tunu. Tik maniškės, su ryžiais, paprika, žaliom alyvuogėm ir mar.agurkėliais. parvykus dukra užsiprašė :rolleyes: 

Keistoka diena, nors ir visai sėkminga. Pagaliau įsigijau liemenę (striukinę) už cielus 18 pinigų. O važiavau tai dukros projektui piešimo reikmenų. Bando pagamint sviestą ant drobės :D 

Ir laabai gražus buvo lietus vakarop :wub:  be vėjo, su besileidžiančia saule. Toks gryn pavasarinis.

Atsakyti