Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai laba ankstyvesnę dieną  :D Pabudau ir bandžiau suprasti, kiek valandų, nes laikrodukas ir telefonas skirtingai rodė iš pradžių, paskui persisuko ir laikrodukas.

Vyriškis surakinta nugara, tai matyt skipinsim planą pasimuziejinti. Palaisčiau ir patręšiau kvietkus, užmarinavau šašlyką ir svogūnus, kraustau bernų bardaką, skalbiu visokius radinius (o vakar maniau, kad viską suskalbiau  :oh: ).

Vakar taip gana produktyviai pamezgiau beveik visą rankovę  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Labas. Man nelabai labas dar

Mano laikrodis kažkodėl 2 h persisuko :D nu bet susinchronizuosiu susitvarkys

Vakar beveik kojinę iš naujų siūlų numezgiau. Šian dar nėr jėgų megzt

Atsakyti

Šįkart Barbora keistai prekes surinko - kai kurių sveriamų kiekiai perpus mažesni  :oh: Nieko kritiško, tik šiaip keista.

Mums irgi :unsure: - vynuogių juokingus 250 g atvežė, kai mažiausias įmanomas užsakyti kiekis – 500 g. Matyt sistema pagrybavo.

Atsakyti

O, valio, veikia SM  :rolleyes:​  Ir net mano žinutė įsidėjo, nes būtent po to, kai paspaudžiau atsakyti, puslapis nebeatsidarė ir galvojau neįsidėjo...

Atsakyti
Sveikos.
Savaitgalis kažkoks. Vyras buvo pas tėvus, šiltnamį perkelt, malkas kraut. Gytis važiavo į Vilnių, tai anksti ryte vežiau iki Megos. Paskui važiavau pasiimt. Visokių striukių rūbų skalbimai, maistų gaminimai. Lidle bulvėm nuolaida, tai maišą pasiėmiau. Žinot, tą posakį - pinigai baigėsi, o menesio dar liko. Tai man paskutiniu metu su visom kainom vis daugiau to mėnesio lieka... O šiaip, penktadienį labai durnai prisideginau savo gerąją brangiąją keptuvę. Ir dabar ji nebekepa, o tik svilina. Bandžiau vakar bulvinius blynus kept, bet po pirmos keptuvės - kugelį pagaminau. Na, kaip sakant, vėl žinau, kur kitos algos pinigus dėt.
Atsakyti

Sveikos, mano savaitgalis kažkaip per greit prabėgo ir daug pinigų išleidau: su dukra pas kosmetologę - procedūros, tada priemonės prabangios, ale kad tik padėtų..., pavalgymas kartu mieste. Vakar užmačiau, kad kačių paroda Vilnius Outlet, tai buvo proga pirmąsyk ekskursiją pasidaryt. Aplink katinukus pasiseilėjom, vis labiau noriu ryžo kito katino :). O pats centras - nieko įdomaus, kad pati savo noru važiuočiau ko ten ieškot. Na, bet pirkom batus dukrai ir vyrui, jai ir striukę, mažė užsimanė rūbų ( griūk negyvas - rožinį poliesterio megztinį išsirinko, kai niekada nieko rožinio nenorėjo), tada veidui kaukės, dičkė mėlynų tušo ir pieštuko ( spėkit, kas šiandien namie sėdės mėlynai pasidažius :D), tada dar Formosa... O grįžus namo dar internetu apsipirkau - ir Barboroj, ir aliejaus dėžę, ir Pharma oil - alginatinė kaukė dukrai patiko, tai abiems pačiupau po 1 eur, viena kitai tepsim, kosmetologė gyrė jas.

Šeštadienį baigiau žakardines kojines, vakar dukrai bepirštes. Vėl be mezginio. Vyras pasodintas ardyt megztuką, iš kurio megzt liemenę noriu. Lėtai gaunasi :), nes siūtas, tai dar bepirščių pagaminsiu.

Kolegės tėtis mirė šeštadienį...

Beje, keptuvės irgi reikia. Aišku, turiu ne vieną, bet pribaigiau didžiausią ( gal 32 cm), dažniausiai naudojamą. Man kažkaip ir labai geros, ir vidutinės vienodai tarnauja.

Pasidalinkit, jeigu kokią rekomenduojat.

Atsakyti
Aš pirkau iš Žanos, gilią keptuvę, bet pagal foto, neatsirenku, kuri mano buvo. Dabar kaip tik nuolaidos.
Atsakyti

Tognana Ambicioza!! 

Superinė, jau apie metus laiko turiu, vyras gerokai ją pakaitino, padegino, net žymės liko, o jai ničnieko neatsitiko. Superduper, nieks nelimpa. Brangoka, bet aš pirkau su 40proc nuolaida :rolleyes: 

Restar! Kurią dieną buvai parodoj? Nes aš tai šeštadienį. Bet man kažkoks nuovargio periodas, tai ta žmonių gausa tiesiog blogumą sukėlė, nesugebėjau net dorai katiniukų paspoksot. Tai tik liemenę nukoviau kažkurioj išparduotuvėj, į Rimi ir lėkiau iš ten.

Šiandien maliausi po Vilnių ratais kvadratais, paimk, nuvežk, atgal parvežk, vėl ten pat, tada dar vaistų vyro kolegės katinui paimt, vėl ten pat. Esu nusikalus nežmoniškai, vos pastoviu, nors ir nevaikščiojau daug. Reiks gal pokaituko numigt...

Ryt į kelionę..

Šiaip negaliu skųstis savaitgaliu, tikrai nemažai gerų dalykų nutiko. Kai kurie net labai labai geri :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ai, dar prisiminiau. Gi Kitchenaido keptuvę pirkau už lipdukus (nu aš gi du gyvenimus turiu :D ) tai Liniukai kažkas matyt nepavyko, nes maniškė puikiai kepa. Bet aš gal tiesiog mažai ją dar naudojau...

Atsakyti

Man arba brokuota pakliuvo, arba pati kažkaip nežinodama sugadinau :hmm: 

Aš irgi pas katinus buvau šeštadienį, varem pavalgyt, tai tuo pačiu ir katinus apžiūrėjom, visi po favoritą išsirinkom ir vis tiek nusprendėm, kad mūsų kieminukas mums pats mieliausias :wub: 

Katuk, nu smagu, kad tau smagu :D Ir man smagu ir ne tik todėl, kad tau smagu :D​ 

Atsakyti

Ir man smagu ir ne tik todėl, kad tau smagu :D​ 

Dienos frazė :D

Labas. Dirbu (miegu) iš namų

Bet galvą jau beveik praėjo tai gal gyvensiu

Atsakyti

Mes sekmadienį buvom. Paskutinį kartą kačių parodą lankėm  gal kokioj Panoramoj, kai vaikai maži dar buvo, tai atsižegnojus buvau nuo tos masės žmonių. Šįkart gal  erdviau man pasirodė. Teko šiek tiek plaukti su srautu, bet mes kaip aukšti, tai ir praeiti galėjom ir vis tiek matyti. Pstebėjom, kaip teisėjai juos vertino, kaip sunku kai kuriuos ištraukti iš narvo, o vienas Meino meškėnas tai ne juokais pyktelėjo ir trinktelėjo teisėjai :).

Aš turbūt visus katinus myliu, bet labiausiai - didelius :). Aišku, nesiruošiu pirkti kokios brangenybės  :B , bet seilę pavarvint vis tiek smagu, teigiamos emocijos - visada į sveikatą :).

Prajuokino Katuko pasakymas apie  2 gyvenimus, nes iš pradžių supratau, tai ne taip, kaip yra, o kaip sakoma apie katinus, kiek ten gyvybių jie turi :). O tie geri nutikę dalykai ir ex kaimynių mįslingi pasikalbėjimai labiausiai ir intriguoja :D.

Šiaip tai ten visokios magnetinės bangos, sutrikę cirkadiniai ritmai dėl laiko sukiojimo. Manęs tai tas laiko sukiojimas neveikia, tiksliau, prieš pat persukant laiką, mano organizmas jau būna jam pasiruošęs, tad priima natūraliai.

Atsakyti