Nesunku buvo atspėt
.
Nu tipo aš neturiu daugiau su kuo keliaut
ar kaip čia-nėra kam daugiau manęs kur nors nuskraidint
Iš tikro- ačiū ačiū Liniukai, kad mane suorganizavo
Labryt,
Nieks taip giliai nekapsto. Perdaug stengiatės būt mįslingos, kad viskas nebūtų kaip ant delno .
Kapseika - jums tobula, kad visokie užsieniai taip arti . Ir tas pati De didelė, irgi užsienis. Mano vienavs vaikas ten veržiasi. Kai buvom Čekijoj, tai visai jau netoli Dresdenas buvo, bet nenorėjom iš maršruto nuklyst.
Mane tas romantiškas kelias Bavarijoj vilioja. Esu Miunchene buvus, pro Garmish Partenkircheną važiavus, prie kažkokio - see buvo poros dienų renginys. Kilom į Alpes .
Norit pažvengt iš mano organizuotumo
Kažkodėl pasą sugalvojau atsiverst tik vakar. Galioja iki 2023-05-27. Ok, įkvepiam/iškvepiam. Tai ES, užteks ir kortelės. Drebančiom rankom traukiu.... uf, iki 2028 metų dabar svarbu nepamiršt pasiimt.
Na, paskutinius ketverius metus naudojuosi kitokiu pasu, tai gal kiek pateisina mano žioplumą. Bet po tokių pačios akibrokštų nu toks nusivylimas savim, iki nevilties. O gal tiesiog nepatirtis ir jaudulys...
Nu ko tu nerviniesi - ES gi svarbu, kad galioja, nereikia, kad pusę metų galiotų. Grįši ir nueisi pasikeist - ot tai big deal . Juolab, kad ir kortelę turi, o savo dažnoms kelionėms - dar ir kitą pasą. Žodžiu, buržujus
. Aš kortelės nebesidariau, kai baigėsi, užteks paso arba teisių.
Na, bent mano patirtis buvo tokia, kad nenorėjau rizikuot ir paskui nespėt laiku gaut pasų, tai kai jau užsiregistruoji vienam laikui, kito nebegali rezervuot. Nebent kažkaip atšaukt, bet kur garantija, kada kitą gausi. Nemėgstu nei nervintis, nei gaišt laiko tokiuose dalykuose.
Qqute - aū , nelabai kalbiesi čia
. Nepretenduosiu į tavo žalio siūlo likučius
, pirkau vieną kamuoliuką "Siūlų miške". Visada buvo labai keista parduotuvė: vieta nei šiokia nei tokia, pardavėja nei žodelio papildomo netars, atrodo, kad nei siūlas, nei mezgimas, nei tu jai nerūpi
. Kainas geras padarydavo kartais, tai internetu maloniau pirkt. Bet vieno kamuoliuko siųstis sąžinė neleido. Nuvarau, o ten - toks vyras, lietuviško verslinyko tipo sėdi. Kafkos knyga ant stalo
. O jau bardakas siūluose - dar taip nemačius - pakų bilekaip pridėta, primėtyta, pridraskyta, siūlai išrausti, išmėtyti... Dabar kai pasakoju, tai neįmanoma perteikt, bet jausmas labai nemalonus - patalpa ten didelė, ir visur - grynas jovalas.... Pliusas vyrui - kalbino mane, klausė, ko ieškau, kokios sudėties. Bet ar man malonu su tokiu apie siūlus šnekėtis? Radau greit savo kamuoliuką, dar bandžiau pasidairyt, bet buvo taip nemalonu ten būt, kad skutau pro duris nesidairydama...
Jausmas, kad ne verslas ten, o kokio turtingo vyro poniutės pinigų plovykla... Nebent internetu priprekiauja, nes kas ten į tą nemalonų visom prasmėm užkampį ( turėjau laviruot, tarp pristatytų troleibusų, kad įsukčiau) gali daugiau belstis... Jau mažų mažiausiai elementarią tvarką galima pasidaryt be klientų sėdint, o mylintis mezgimą žmogus dar kiek visko faino galėtų padaryti...
Pavasaris paspaudė gazą! Net pomidorai akyse auga nuo šilumos.
Na turbūt rekordų rekordas. Net pažiūrėjau pašte, kada viskas tiksliai vyko. Pirkau internetu daiktą šiandien - 13:47 gautas laiškas, kad užsakymas priimtas, o 17:11 atėjo į viberį žinutė, kad siunta paštomate.
Kadangi per viberį darbo klausimais paprastai susirašinėjam, kai vienos iš namų, kitos iš darbo dirba, yra net skyriaus grupė sukurta. Daugiau ten labai retai kas man rašo. Tai pamačiau žinutę, jau galvoju, ką iš darbo pražiopsojau. Skaitau ir savo akimis netikiu.
Aha Restar, tikrai nebloga geografinė padėtis, tik naudokis... Bet va ta žmogiška prigimtis - vis žvilgčiot į kitą kranto pusę, gal ta žolė žalesne😁
Merginos, linkiu puikios kelionės!!! Tikiu, kad kai jau Liniuka bus šalia, sutramdys visus jaudulius, liks tik mėgautis 🍹🌞
Sūnui dariau pasą vasaros gale tai palaukėm gal 1h. Manau galima eit ir be registracijos. Gi daug tų langelių dirba. Viskas vietoj.
Restar, man atrodo qqte pasakojo, kad nemaloni pardavėja tam miške
Katuk, geros kelionės. Nestresuok. Pasipildyk gerų emocijų. Bus tikrai smagu