Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos mielosios, 

Kapseika - su gimtadieniu tave :cook: ! Nors niekada nematyta, bet artima dūšelė :wub: . Ir tokia meniška, spalvinga, ir tokia ūkiška lietuvaitė :wub: . Sveikatos ir laiko visiems tavo projektams, kad rezultatai džiugintų, o procesai - pernelyg nenuvargintų. Ir tau, ir mums linkiu vieną sykį turėti kur nors tarptautinį meetą ir susipažinti gyvai :) :4u: .

vėluojantis, bet širdingiausias ačiū Restar ir visom kitom prisidėjusioms... Taip taikliai sudėliojai🥰, o tas tarptautinis meetas būtų nerealu... nors kartais man pačiai sau reikia priminti, kad dar nė karto jūsų nemačius, neapkabinus.

Tame tarpe kalbėjote apie drauges.

Su mama visad buvom tiesiog mama - dukra, tik po 40 ir kai kurių sunkių bendrų išgyvenimų pajutau, kad dingsta įtampa ir bendravimas pasuko daug mielesne kryptimi. 

Kas liečia drauges-drauges. 

Man daug kas persidėliojo, kai galvoje perdėliojau lūkesčius. Būna tas romantinis supratimas, kad draugystė aukščiau visko ir bla, bla...O realybėje visi mes su savo charakteriais, šeimomis, augintiniais, darbais, kaip ir bet kuriuose santykiuose - šiek tiek konkurencijos, pavydo... 

Iš esmės, kai nesitiki, kad būsi pirmojoje vietoje, arba kitas draugaus (rodys draugystę) taip kaip tu tai darai, viskas pasidaro daug paprasčiau. 

Ir pauzės bendravime ar atstumai nėr baisu. 

Beje ir tiesmukas komunikavimas, nelaukiant kol įsiskverbs į tavo slapčiausius norėjimus irgi neblogas reikalas. 

Šiemet merginoms pasakiau, kad lauksiu pas save be vyrų, vaikų ir šunų (kas sukėlė visokių reakcijų :rolleyes: ). 

Norinčioms pasiūliau nakvynę. 

Buvo visokių bandymų pakeisti mano planą, o gal einam pašokti, o gal, kad nereiktų tau gaminti į restoraną ir pan. 

Pasakiau, kad visų labai pasiilgau, nes taip senai nebesimatėm tik moteriškai, vis kažkur tarp kitų žmonių ir veiksme. Tad laikysiuos savo plano. 

Židinys, sofkutė, pirtelė, maistas (nebūtina puse dienos praleist virtuvėj), mėtų arbata ir kokteiliai. Ką galiu pasakyti 7 ryto, draugiškai sutarėm, kad tai buvo nereali naktis ir kaip to buvom pasiilgę ir išsiskaidėme į lovas. 

Galiu pasakyti, o ir jom pasakiau, kad visos jos mane ne kart yra užknisusios, ir pabumbu, bet pabaigoje džiaugiuos kad yra mano gyvenime. 

Nu, šiaip ne bepriežasties aš čia apie tą gimtadienį, nes va tik šią nakt grįžau iš kelionės, kuri buvo dovanota, dar prieš 3 metus 40-ojo proga. 

Per 10 dienų skersai išilgai išnarstėm Tenerifės salą, pavargau kaip šunytis, įspūdžių nerealiai daug, gražu ir miela, bet jau penktą naktį sapnavau mezginį ir namus😁

Faktas, kad artimiausiu metu nenorėsiu jokių šiltų kraštų, gulėjimas pliaže per dienas ne man. Tada kas lieka - kalnai, pakalnės, įlipam, išlipam, paveiksluojam, važiuojam, po savaitės norėjau namo😁

Šiandie jau aplėkiau savo ūkį (daigiukai išgyveno :yahoo:) , įsitaisiau ant sofkės, kaip gerai, kad į darbą tik pirmadienį. 

Atsakyti
Kapseika, planuokis rudeniui į Lietuvą, į kasmetinę mezgėjų pirtelę su nakvyne wub.gif
Atsakyti

Niuma, būt fainai🥰

Matysim, kaip ten tos kortos kris, žinau, kad vasara grįžtam, nes praeitais praleidom, reik mamos ūkį biški aptampyti ir pan.

Vienas didelis kelionės į šiltus kraštus pliusas, beveik nėr ko išpakuot grįžus😁

Tašės panaikintos.

Jau MB sakiau labai noriu pirties, dičkis irgi pareikalavo palaukt kol grįš iš susitikimo sporto klube su draugais, tad kursime savo šilumą😁

Atsakyti

Užsieninė šiluma nešildo :D 

Kapseika, labai smagu tave skaityti :4u: 

ką domina LT dalies orai? :D 

Grįžau.

Sugalvojau, kad turiu visai neblogą grojaraštį, tai 4.5 valandos tokiais nemažais decibelais klausiau :D​  Nuotaikikė vo :thumb_yello: 

Atsakyti

Oi, Kapseika kaip šviežias gaivus vasaros vėjelis parėjo  :wub: . Taip malonu skaityti laimingų žmonių pasakojimus, bet ne kokius svaigulius, o su gera realybės doze :).

Per 10 dienų skersai išilgai išnarstėm Tenerifės salą, pavargau kaip šunytis, įspūdžių nerealiai daug, gražu ir miela, bet jau penktą naktį sapnavau mezginį ir namus😁

Faktas, kad artimiausiu metu nenorėsiu jokių šiltų kraštų, gulėjimas pliaže per dienas ne man. Tada kas lieka - kalnai, pakalnės, įlipam, išlipam, paveiksluojam, važiuojam, po savaitės norėjau namo😁

Taip mes ir čia panašios  :D . Gulėt nesiguli, tada nuvargsti, aišku, kitaip, reikia to nuovargio, kad išnyktų tas, kur nuo rutinos būna atsiradęs, tada namučiai, kad ir neypatingi, tampa daug mielesni, ir visa kasdienybė netgi brangi :). Gera pravėdinti galvą.

Žiūriu, mūsų Limit skrajūnė vėl bastosi  :wub: .  Katuko nuotaika smagi :wub: .

Man truputį liūdna, nes nežinau, nei kur norėt atostogaut, nei kur išgalėsim ne pernelyg skausmingai. Kol kas palieku visas paieškas vyrui, paskui gal kišiuosi, jeigu turėsiu jėgų, nes po pernykštės lėkimo patirties jau buvo kiek daugoka laiko mašinoje :D.

Vakar nusivariau nuo darbo, bendravimo, namo grįžau 19 val, vakarienės darymas, tada vienas toks ypatingas žmogus dar nukamavo visą valandą iki 10 darbiniam meete, kai net 2 kartus tiesiog prašiau man parašyt laišką. Kai kurie mėgsta paprastus dalykus padaryti sudėtingus  :B . Po to teko padirbėt, na, ir miegot kritau kaip užmušta.

Šiandien visas veiksmas iš namų vyks, nebent susigundysiu iki sakurų palėkt - ar su vyru, ar su dukra, žiūrint, kas norės pasirašyt tam su manim :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 balandžio 2023 - 08:35

Padangos pakeistos.

Barščių sriuba su kauliukais baigia virt.

Tuoj į polikliniką akių pasitikrint.

Tarpuose padirbėta nemažai (žymiai rezultatyviau, nei vakar iš darbo).

Išsimiegota pagaliau, nes pusę dešimtos guliau. Na, pora prabudimų neskaičiuoju (wc ir nuo sunkaus sapno). Tai ir nuotaika kita, nes vakar jau piktas keksas buvau ir namie, ir darbe, ir su Viliaus klasiokų mamom dėl kelionės bendraudama. 

Atsakyti

Aš jau šianakt sapnavau, kaip nespėju kelionei nieko, ir suprantu, kad pamiršau dantų šepetėlį! Panika :D  plę dantys liks nevalyti.

Atsakyti

Aha, Katuk, vyksti į Afrikos džiungles, nerasi nusipirkt šepetuko :D. Bet šiaip nerimas suprantamas. Ko tik aš neprisigalvoju, kai su šeima kur varom. Arba kai skridom į Madeirą, vaikams buvo 1 skrysis ir iškart 5 valandos, net video prisižiūrėjau, koks baisus tas oro uostas, gal vienas iš 6 pavojingiausių...  Viskas bus gerai. Viskas mūsų galvoje :).

Atsakyti

Sveikos, vis retkarčiais nosį įkišu pažiūrėt kaip gyvenat :B  bet tas striginėjimas per daug erzina :aggressive:

katuk aš vartoju toki https://www.livinn.l...pildas-turmeric:blush-anim-cl:

Atsakyti

Katuk, svarbiausia pasas, lėktuvo bilietai ir banko kortelė. Va jei šituos pamirši, gali kilti problemų. Nors dabar galvoju. Jei paskutinį kartą būčiau skridusi tik į Vieną, tai paso galėjau net neturėti, nes jo paprašė tik persėdant į kitą lėktuvą. Pamenu, kažkada iš Varšuvos skridau, tai irgi niekas niekur nepaprašė parodyti asmens dokumento.

Atsakyti

Labos, 

šiandie aš visai nei gaivus, nei vėjelis...

Pabudau, su skaudančia gerkle, vos pakrutu, toks nenusakomas jėgų neturėjimas.

Spėju kondicionieriai lėktuve pasidarbavo ar šiaip kokią bacilą parsivežiau. 

Lauke lyja, kaip ir puikiai susiklostė mezgiminės aplinkybės, tik va bėda - nerandu akinių, o be akinių viskas liejasi. 

Šiaip keista, tą paprastėjimą jutau palaipsniui, ilgokai užtruko kol prisiruošiau juos įsigyti, o ir po to vis pamiršdavau užsidėti, o dabar va toks jausmas, kad staiga visai be jų neapsieisiu, viskas liejasi, net jaučiu tempimą akyse.

Restar, su tom atostogų kryptimi aš menka patarėja, mums didžiosios metų atostogos ilgą laiką buvo Lt.

O šiaip kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad mums labiausiai patinka kokių 4-5 naktų išvykos. Danija, Olandija, Belgija, DE Šiaurės jūros pakrantė. Šiaip DE dar tiek nelankytų krypčių. 

Bet labiausiai mylim Daniją. Visą pakrantę prie Šiaurės jūros. Beveik visad važiuojam per rudens atostogas. Atstumas mums itin draugiškas, apie 200 km., visad nuomojamės namuką, kainos taip pat draugiškos, dažniausiai apsistojame kur kopose kelių šimtų metrų atstumu nuo jūros. Labai patinka klaidžioti apylinkėse, kopose ar milžiniškais paplūdimiais, sėdėti puikiai įrengtoje terasoje ar viduje prie židinio. Visi namukai su šaldytuvais, šaldikliais, puikiai įrengtomis virtuvėms, tad dažniausiai važiuojame su savo maistu, tai jokių parduotuvių, kavinių. 

Toje pačioje Danijoje yra nemažai atostogaujančių prie Baltijos jūros jiems Šiaurės jūra per tamsi, niūri šalta ir pan., o mes ją būtent tokią kitokią ir mylim.

Prie Baltijos važiuojam nebent kai norim aplankyti brangius žmones, bet tada jau gaunasi toks svečiavimasis, nesi pats sau šeimininkas, tad stengiamės maksimum porai naktų. 

Atsakyti

Priedas  20230420_173000.jpg   208,15KB   0 Parsiųsta kartų

Nu ką žinau...kažkaip blankoka

Ryt klientė grįš, bus verdiktas

Atsakyti