Sveikos mielosios,
Kapseika - su gimtadieniu tave
! Nors niekada nematyta, bet artima dūšelė
. Ir tokia meniška, spalvinga, ir tokia ūkiška lietuvaitė
. Sveikatos ir laiko visiems tavo projektams, kad rezultatai džiugintų, o procesai - pernelyg nenuvargintų. Ir tau, ir mums linkiu vieną sykį turėti kur nors tarptautinį meetą ir susipažinti gyvai
![]()
.
vėluojantis, bet širdingiausias ačiū Restar ir visom kitom prisidėjusioms... Taip taikliai sudėliojai🥰, o tas tarptautinis meetas būtų nerealu... nors kartais man pačiai sau reikia priminti, kad dar nė karto jūsų nemačius, neapkabinus.
Tame tarpe kalbėjote apie drauges.
Su mama visad buvom tiesiog mama - dukra, tik po 40 ir kai kurių sunkių bendrų išgyvenimų pajutau, kad dingsta įtampa ir bendravimas pasuko daug mielesne kryptimi.
Kas liečia drauges-drauges.
Man daug kas persidėliojo, kai galvoje perdėliojau lūkesčius. Būna tas romantinis supratimas, kad draugystė aukščiau visko ir bla, bla...O realybėje visi mes su savo charakteriais, šeimomis, augintiniais, darbais, kaip ir bet kuriuose santykiuose - šiek tiek konkurencijos, pavydo...
Iš esmės, kai nesitiki, kad būsi pirmojoje vietoje, arba kitas draugaus (rodys draugystę) taip kaip tu tai darai, viskas pasidaro daug paprasčiau.
Ir pauzės bendravime ar atstumai nėr baisu.
Beje ir tiesmukas komunikavimas, nelaukiant kol įsiskverbs į tavo slapčiausius norėjimus irgi neblogas reikalas.
Šiemet merginoms pasakiau, kad lauksiu pas save be vyrų, vaikų ir šunų (kas sukėlė visokių reakcijų ).
Norinčioms pasiūliau nakvynę.
Buvo visokių bandymų pakeisti mano planą, o gal einam pašokti, o gal, kad nereiktų tau gaminti į restoraną ir pan.
Pasakiau, kad visų labai pasiilgau, nes taip senai nebesimatėm tik moteriškai, vis kažkur tarp kitų žmonių ir veiksme. Tad laikysiuos savo plano.
Židinys, sofkutė, pirtelė, maistas (nebūtina puse dienos praleist virtuvėj), mėtų arbata ir kokteiliai. Ką galiu pasakyti 7 ryto, draugiškai sutarėm, kad tai buvo nereali naktis ir kaip to buvom pasiilgę ir išsiskaidėme į lovas.
Galiu pasakyti, o ir jom pasakiau, kad visos jos mane ne kart yra užknisusios, ir pabumbu, bet pabaigoje džiaugiuos kad yra mano gyvenime.
Nu, šiaip ne bepriežasties aš čia apie tą gimtadienį, nes va tik šią nakt grįžau iš kelionės, kuri buvo dovanota, dar prieš 3 metus 40-ojo proga.
Per 10 dienų skersai išilgai išnarstėm Tenerifės salą, pavargau kaip šunytis, įspūdžių nerealiai daug, gražu ir miela, bet jau penktą naktį sapnavau mezginį ir namus😁
Faktas, kad artimiausiu metu nenorėsiu jokių šiltų kraštų, gulėjimas pliaže per dienas ne man. Tada kas lieka - kalnai, pakalnės, įlipam, išlipam, paveiksluojam, važiuojam, po savaitės norėjau namo😁
Šiandie jau aplėkiau savo ūkį (daigiukai išgyveno ) , įsitaisiau ant sofkės, kaip gerai, kad į darbą tik pirmadienį.