Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, ciberžolė. Nupirkau jau. Erovaistinėj, Sapiens 600mg, buvo du už vieno kainą. Turbo greičiu, antradienį apie 12 val užsakiau, trečiadienį 13 val jau buvo paštomate. Galės gert, 180 vnt kapsulių :D 

O grįžtant šiandien ėjau siūlų siuntino, o prie kaimo pardės atvažiavę Pamario žuvys. Tokio įdomaus dalyko nusipirkau, rūkytų krevečių. Laukinių. Nu skanu, sultinga taip, dūmeliu kvepia...

Atsakyti

Geltonos trūksta.

Atsakyti

Geltonos trūksta.

Nu tai va. Neturi šita linija. Kol kas taip ir neradau, ką priderinti.

Ėmiau tą kairėj viršutinę vietoj geltonos, bet aišku kad ne tas.

"Mano siūlai" ar 9gijos turėjo, ale bet puslapy kabo išparduota.

Atsakyti

Aha, Katuk, ir man atrodo, kad geltona pataisytų reikalus. 

Atsakyti

Man atrodo, jei dėtum marytės plauko pusvilnę, kur būna 100 g- 1500 m, su ryškiom spalvom gali papildyt vaizdą. Ir bus ok :) 

Oficialiai prisipažįstu beprote. Ėjau į Gymą, pusvalandžio treniruotę. Nuėjau per anksti, tai dar 20 min ant takelio. Dar susitikau kolegę, įkalbėjo užsiregistruot ir į sekančią valandos laiko. Visa šlapia po 2 val sporto 🤐 o prieš tai gal kovo pradžio paskutinį kartą buvau. su svarstyklėm nedraugauju. 

Atsakyti

Dabar galvoj visai ne tas. Gal po kelionės ir pagalvosiu, kur tie marytės plaukai tinkamų spalvų.

Atsakyti

Kada, Katuk, kylat? 

Atsakyti

Keistokai, Niuma, sportuoji :). Na, bet tavo pasirinkimas.

Aš taip norėjau išeit šiandien pasivaikščiot, ale užsikuičiau darbuose - dar tą padarysiu, ir dar tą, tai valgyt šildyt, tai daryt, va taip ir likau išvis namie... ir video apie zefyrų ir šu pyragėlių darymą prisižiūrėjau  :B . Sunku susilaikyt nuo darymo  :B . Reikės sekmadieniui ko pridaryt, vyro sesei 55, važiuosim pas močiutę į cepelinų balių, reikia ko atsivežt skanaus :). Gal ir martelė pasirodys giminei :).

Pirkau dar vieną aprašymą  :B . Bus jau kelintas - gal 4tas iš eilės mezginys apvalia kokete? Pastūmėjo man aišku kas - akcija ir atrodo, kad tinka to aprašymo tankumas mano siūlams. Pirkau kitam mezginiui, bet tam netiko...

Atsakyti

Pagaliau mano didysis metų auditas baigtas :yahoo: Streso belia kiek, bet rezultatai daugiau nei puikūs :angel2: 

Ir koks sutapimas - aš rytoj irgi skrendu į Italiją :D​ 

Atsakyti

Ai, vakare tik. 20.40 berods.

Liniuka, tai susitiksim :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Ir koks sutapimas - aš rytoj irgi skrendu į Italiją :D​ 

Nesunku buvo atspėt :D.

Atsakyti

Restar, aš sirgau po kovo pradžios sportų. Pirma savaitė, kai nekosčiu. Nu tik naktim nuo refliukso.

O ta pusės valandos treniruotė- kaip įtensyvus apšilimas. Į ją senbuvės eina vietoj takelio, o paskui iš karto lieka antroje. Aš su savo apvalumais ir toj trumpj turiu ką veikt. 

Atsakyti