Labas rytas ir labas vakaras
Nešnekios. Aš vėl išsisėmiau, labai daug visko atsakinėjau, rašinėjau, sprendimus priėminėjau, jaučiuosi nusipelniusi poilsio. Nuo stalo - link sofos, prie mezginio.
Labas.
Skaičiau apie katuko džiaugsmingas emocijas.
Apie kosmetologus ir dermatologus. Tai mano sūnėnui labai problematiškas veidas. Tai jie nuėjo pas dermatologę poliklinikoj, tai nieko ten daug nesigilindami, skyrė kažkokio tepalo su antibiotikais ir tik po ilgo laiko nepagerėjus, sako, gal nueikit kokį veido valymą padaryt. Tai kaip tik kosmetologės darė kažkokius tyrimus, ir sakė, kad visai netiko tas tepalas su antibiotikais ir sakė dar nematė tokio problematiško veido. Tai dabar ten vaikšto. Nors ką aš žinau - jos sako, kad gerėja, bet išoriškai tai vis tiek ne kas. O moka didžiulius pinigus už procedūras ir tuos jų tepalus. gal pasirodys, kad ir ten nepadėjo.
O aš vakar pabaigiau savo Helia. Buvau jau savaitgalį pabaigus, bet buvau paėmus mažesnio numerio virbalus apačios atnarai, tai labai sutraukė apačią ir iš vis atrodžiau kaip balionas. Tai permezgiau tais pačiais virbalais kaip visą kūna ir nebedariau skeltukų, kur pagal modelį priklausė.
Kerpena, koks dailus megztukas, ir antroj foto kokia laiminga tik vat spalva tikrai visai ne kerpeniška
Aš tai intensyviai kažką veikiu, neseniai tik grįžau iš gastrolių ir vyrui skundžiaus, kad nesuprantu, kur diena dingo, atrodo tik atsikėliau, o jau miegot laikas.
Bet nemažai nuveikiau, pamezgiau ryte su podcastu, pasitvarkiau šeimos batus, prarūšiavau sezoniškai, apsipirkau Ikėjoj, pavakarieniavau su dukrom nupirkau dovanų, ryt į balių, sesers 55.... ir gal dar vėl kokią eilę pamegsiu, pagaliau gal VIENĄ pyniuočio rankovę užbaigsiu
Iškrypusio stuburo atstatyt be operacijų neįmanoma. Nedideliem nuokrypiam jų nedaro. O kad visokių ten skausmų išvengti, reikia tiesiog stiprinti raumenį... ir kad išvengti iškrypimų, irgi reikia stiprinti raumenį.
Laimė ten ar prisimerkimas nuo saulės, nežinau. Buvo visokių baisių išraiškų nuotraukose, nes saulė švietė į akis, tai baisias pratryniau.
O dėl spalvos, tai šįkart rinkausi siūlą, o jis tik tos spalvos ir buvo. Be to jau esu prisimezgus per daug spalvotų, kuriuos apsirengdama vis galvoju, kiek kvailai atrodau savo storumu ir spalvotumu. Reikia turėt, kaip tikrai lietuvei, ir pilkų atspalvių.
O kas per siūlas?
Lietuviški pilki atspalviai šiaip man patinka pilka, bet pastebėjau, kad praktiškai neturiu šiuo metu nešiojamo nei vieno pilko rūbo
O dar apie spalvas. Kalbam su vyru, sako, tavo avataro fotkėj tokia graži plaukų spalva-nusidažyk taip. Fotkė gal 10 metų senumo, pasižiūriu, kažkokia riešuto spalva. Nu. O aš ką tik iš kitpyklos, nusibalinus konkrečiai. Pagal šeimos narių pageidavimus!!! Turbūt teks keist spalvą
iŠ tikro tie balti plaukai pradangina visą mano veidą. Antakių nėr, oda popierinė, akys mažytės, dar neprimatau, tai primerkiu...
Rankovę baigiau, kas numegs antrą
Kerpena, jungiuosi prie giriančių, labai dailiai numegzta ❤️ ir puikiai tinka...
O ir šiaip smagu kas kart kai užsuki.
Į terasą dar pilnai saulė neatsisuko, tad
sėdžiu pusiau įlindus į pagalbinį, saulutė šildo kojas, geriu kavą.
Būtų idilė, jei pašonėj mažė su kamuoliu nebumsėtų..
Tėvas pagaliau prisuko krepšinio lanką. Kažkaip įsivaizdavau, kad bernui bus smagu, o tas nė į tą pusę nežiūri, užtat mažė kur buvus, kur nebuvus jau ir mėto. Šiaip ir man smagu prisiminti vaikystę - visokius karalius, 21 ir pan. žaidimus.
Et, kaupiuos kilti ir eiti padaržininkauti, toks jausmas, kad jau visas svietas apsisėjo, tik aš vėlkuos iš paskos...
Nors šiandie visai norėčiau va taip ir likti kur pusiau saulutėje su knyga ar mezginiu
Šiandien išėjau ryte su tuo nauju megztiniu po plona, tokia vasarine striukele. Ryts buvo šaltas, o į prognozes nepažiūrėjau. Tik neseniai namo parėjau, visa sukaitus. nes saulė šviečia, troleibusuose karšta, į parduotuves užėjus irgi.
Siūlas Katia Kashwool
Aš jį nusipirkau kepurei, kai swapui mezgiau. Vienas iš variantų buvo. Labai patiko siūlas ir dar akcija jam buvo, tai tada nusipirkau megztiniui. Bet dar liko ir kelioms kepurėms. Jaučiu dar toks nedidelis megztukas net išeitų. Nes sau sumezgiau maždaug 4,5 matkelio. O dar du su trupučiu liko.
Labas rytas visoms Kerpena megztukas labai dailus ir puikiai tinka! Super!!
Mane mezgimo krize vel aplanke. Strigau ties antra rankove suknytes. Nors ten realiai vienos dienos arba dvieju vakaru darbas… nu gal sugrys vel.
vakar sruogas siulu susitvarkiau. Varem apsipirkt- tai viska siandien nesiu atgal ir kitos suknios ieskosiu. Pirkau tokia ilga suknele vasarai geltona plonyte. Pasimatuoju - krutine visam grazume stovi nu nenoriu tokios, palaidine marskinius pirkau - plona medziaga, liemenele sviecia - vel nenoriu. Ieskosiu sukneles be iskirptes. Arba megztuku tiesiog nusipirksiu
Kerpena - dailus diddarbis! Neįprasta gal kiek tave tokiu sportiniu stilium matyt, bet faina, ir šypsena labai puošia! O siūlas, panašu, kad tas, kur Qqutė kojines mezgus, tai labai malonus, kiek čiupinėjau. Gaila, kad nebegamina, pulčiau ir aš pirkt, ypač, kad toks skalsus. Ale šaukštai popiet .
Aš nemažai megztelėjau savo Knus light,😗, žemiau pąžastų. Kojininio siūlo plonumo Piuma medvilnė, krapštalynė. Bet gal bus smagu nešiot, jei pavyks viskas.