Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, gražus megztukas. O pati kokia ilgakasė :) Augini?

Mane kažkoks gerklės skausmas kankina. O dar ryte neįvertinau laipsnių ir vien vaizdu pro langą susižavėjusi išvariau į miestą per plonai apsirengus, sušalau. Vežiau savo didelį vaiką į pasimatymą :D  Susipažinus per žaidimus su bendraamžiu estu. Tai jis vakar su tėčiu atskrido, šiandien abu visą dieną po Vilnių vaikštinėjo ir vakare jie išskrido. Nu kaip gražu ir romantiška :wub: Vasarą žada vėl atvažiuot. Galvojau pas šiuolaikinius paauglius kitaip viskas :) 

Per savaitgalį du serialus sužiūrėjau. Faina tokios ilgos išeiginės :wub:​ 

Atsakyti

Vištos smegenėlės :oh: 

pamiršau, kaip mezgiau rankovę pirmą. Ir pamiršau, kur rašiausi :lol: 

bandysiu atgamint,bet ne faktas, kad gausis tokia pat.

Apskritai, kažko mezgimas nebedžiugina... tik nesugalvoju, kuo užsiimt. Tiksliau, nebeatrandu, kas džiugintų

Kokius serialus Liniuka žiūrėjo? Aš ką tik baigiau absurdo komediją :lol:​  apie kovidą. Nerekomenduoju.

Atsakyti

Mane  irgi įma smalsumas dėl Liniukos serialų :).

Mano šeštadienis buvo labiau mezgiminis, sekmadienis - kultūrinis, o pirmadienis - sodinis :). Vienu metu nei rankyčių, nei kojyčių nepakėliau, bet pasėdir vėl eini. Aš tai ne kažką daug regimo ir nuveikiau, gerai, kai ne viena, o net trise darbavomės. Kai jau privedėm prie padorumo sodą - jau reik išvažiuot, gaila, po savaitės - vėl apžėlęs bus. Prie darželių rankos beveik nepriėjo, ten reikia susikaupti visa ko iškasimui, žemės užvežimui, augalų pirkimui, mulčo prisipirkt...

Kelias sutaupytas serijas "ist Endo seserų" pažiūrėjau. Labai man jis patinka, toks teisingas, vertybinis,

Atsakyti

Kerpena, gražus megztukas. O pati kokia ilgakasė :) Augini?

Neauginu specialiai, patys auga. :) Pas kirpėją tik prieš kovidą buvau. Ir tai tada pas netoli gyvenančią draugę kirpėja  į namus atvažiuodavo. Dabar, kai išgirstu apie išaugusias kainas, tai praeina nors kur nors eiti. O dar susirasti kur patiks, kaip nukirps... Beveik prieš metus tėvas pakirpo galus, tada tokie buvo, kad  tik tik  susirišdavo. Tai  nuo to laiko niekas nelietė. Nors gal dukros išleistuvėms reikėtų apsikirpti.

Ist Endo sesris ir aš pažiūriu. Esu mačius anksčiau, bet taip faina lietuviškai pažiūrėt.

Aš savaitgalį tokią paprastutę kepurę kepurę numezgiau draugės prašymu.

IMG_3274_medium2.jpeg

Akys galėtų ir lygesnės būt :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 gegužės 2023 - 07:03

Pirmas serialas Bad mothers. Toks truputį panašus į Nusivylusias namų šeimininkes, paviršutiniškas. Bet susižiūrėjo.

Antras Plan B. Truputį su fantastikos elementais, bet visai įdomus.

O abiejų bendras pliusas, kad tik 8 ir 6 serijos :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  as siandien einu i nauja darba - vakare papasakosiu. Vakar kontakta pagavau - telefona suskaldziau. Pakeiciau i sena o cia batarke  :rolleyes: reiks rasyt vyrui kad tvarkyt ekrana veztu… :D​ 

Atsakyti

Bad mothers mačiau. 

Plan B planuose :D 

Dabar radau kažkokį su daktarės Kvin aktore, detektyvas tipo, bet labai lengvas. Tik pavadinimo nepamenu :D  kažkoks vardas ir pavardė :D​ 

Atsakyti

Trumpi serialai, ale nemažai tų serijų :).

Kerpenos kepurė labai traukia mano akį. Visai paprasta ir net nežinau tiksliai kodėl - ta spalva ir tas subtilus paprastumas man super. O siūlas čia rogutinis iš kelių gijų (pamenu, lyg panašaus turėjai) ar koks matkelinis? Nes beveik norėčiau kopijuot :). Nežinau, kam, bet gal mažoji panelė panešiotų.

Šią savaitę beveik atostogos bus - viena auklėjamąja namie mažiau :). VJG stovykloje - šiandien išvažiavo, penktadienį parvažiuos. Tobula dar ir tai, kad tėvams nebereikia nuvežti/parvežti, nuo Tymo turgaus autobusu nuvažiuoja. Gal įkrės ką geresnio į galvą LCC studentai :). Nes ta mūsų pagrandukė tokia atsipūtus auga (ar tėvai jos atžvilgiu), kad visiškas bardakas, ne vaikas... paaiškėjo, kad net takelio galvoj nemoka prasiskirti, o vasarą jau 12 metų... Atsiraišioję batraiščiai visą dieną netrukdo, žodžiu...

Atsakyti

:hihihi:  takelio galvoje aš ir dabar nemoku prasiskirt

Kerpenos kepka laaabai faina. 

Gal reiktų pamegzt iš visokių likučių, pasitreniruot taip sakant prieš kokį nors swapą :D​ 

Atsakyti

Suprantu, kad skiri skiri ir gal tobulai nesigauna :). Bet tai jai realiai nerūpi ir nuoširdžiai vakar pasakė, kad nežino, kaip. Ana dukra nuo 5 metų pati susirišdavo 2 uodegytes į darželį ir net gana gražiai, tai aš net mokyt nemoku :). Plaukai nurėžti ir spakaina, bet kadangi jų daug, tai vis tiek kažką daryt su jais reikia bent kiek :).

MsuM - lauksim papasakojimo  :4u: . Tikiuosi, kad viskas bus geriau, nei buvusiam.

Ai, ir turim vėl krepšininko lūžį šeimoj  :B , tai gerai, kad tik kairės rankos pirštas, ne koja, nereikės kaip praeitą pavasarį vežiot į mokyklą/iš mokyklos su ramentais... Penktadienį tylėjo kaip partizanas, nes tikėjo šeštadienį dar varžybose pažaist  :B . Na, visgi nuvežė vyras į Santariškes prieš varžybas, ne po, kaip norėjo vyrukas, tai teko tik sirgalium pabūt ir, kaip pats save įvardino, neoficialiu trenerio asistentu.

Atsakyti

Kerpenos kepurė labai traukia mano akį. Visai paprasta ir net nežinau tiksliai kodėl - ta spalva ir tas subtilus paprastumas man super. O siūlas čia rogutinis iš kelių gijų (pamenu, lyg panašaus turėjai) ar koks matkelinis? Nes beveik norėčiau kopijuot :). Nežinau, kam, bet gal mažoji panelė panešiotų.

Siūlas buvo merinas iš matkiukų. Pati draugė davė. Bet kažkoks seniai pirktas, neidentifikavo internete man jokio, pagal tai kas etiketėje parašyta. 50 g. 100 m.

Atsakyti

Vėl pareinu su klausimu - gal kam teko megzti ar čiupinėti Nako estiva? Į turkiškus siūlus nebežiūriu, bet gal be reikalo? https://siulumazgas....mbuko-pluostas/. Užmačiau  netyčia Ravelry kelias realizacijas iš to siūlo, patiko, kaip atrodo, įdomu, kaip mezgasi. Varau antrą bliuzelę vasarinę, gal tuo pačiu sprintu dar ką nors nusivaryčiau ir turėčiau kuo apsirengt :). Megztinuko ar kardigano dar reik.

Užsirašiau į kirpyklą, dabar gailiuosi, kad iki 15 d reikės dar kankintis... Kirpuosi jau n metų pas kirpėją, pas kurią man lengva užsirašyt, patinka kalbėtis ir neužtrunkam n valandų. Nereikia sakyt, kaip kirptis. Ir turiu kirpėją - draugę, paskurią tai nueinu, tai pabėgu. Pas ją sunku užsirašyt, kai plepam, tai kirpimas sulėtėja... Bet jau nebeapsikenčiu, kokie sausi ir styrantys tie plaukai, o be to jau noriu pokyčio, kurio sena kirpėja nebepadarys. Avantiūroms lengviau pas kitą kreiptis, bet kartu ir patikima, žinau, kad neteks paskui gailėtis. Žodžiu - keisiuosi prieš metinį renginį  :B . Bet tai kaip išlaukt dabar, kai negaliu žiūrėt į save jau dabar...

Atsakyti