Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano kirpėja nekerpa trumpai. O aš gal noriu..... bet nueit kažkur kitur tai bele kur nesinori. 

O noriu trumpiau, nes tas ilgis toks kažkoks.... bobiškas. Dar kai išplaunu, išdžiovinu, galiu kentėt, bet kitą dieną jau prilimpa prie galvos, o skalbt tingiu,o ir nepavaikščiosi nuolat su garbanom-erzina, nervina, nepatogu. Bet ne faktas jog trumpi taip pat nenervins.

Ai, Restar-kasdienėj veikloj net nepastebėsi, kaip tos dienos pralėks. Svarbu nepamiršt :D 

MsuM-nu kad laimė nelaimes užgožtų :4u:  :D 

Atsakyti

Su trumpais tikrai nebus paprasčiau :). Bet aš noriu trumpinti. Ant savo galvos  :oh: (skamba tai dviprasmiškai :)) . Esu įsižiūrėjusi vieną šukuoseną, sakė, kad man tiks ir patogi, gražiai atauga. Tik nesu tikra, ar turiu pakankamai plaukų, kad ir ant manęs gražiai atrodytų... Ir dažymą šiek tiek keisiu. Dar sakė, kad priemonių parekomenduos ir už savikainą galėsiu nusipirkt. Žodžiu, esu ryžtingai nusiteikusi paišlaidauti  :B . Užtat siūlų nepirksiu, nebent kokių turkiškų  :lol: . Labai vilioja va šitie, bet nei akcijų, nei ką, nelabai krikščioniška kaina  :Bhttps://www.mezgimoa...lt/lamana-perla. Kardiganui atrodo, kad būtų faini. Bet aš ir dėl modelio dar neapsisprendus :D.

Atsakyti

Kerpena, gražus megztukas. O pati kokia ilgakasė :) Augini?

Mane kažkoks gerklės skausmas kankina. O dar ryte neįvertinau laipsnių ir vien vaizdu pro langą susižavėjusi išvariau į miestą per plonai apsirengus, sušalau. Vežiau savo didelį vaiką į pasimatymą :D  Susipažinus per žaidimus su bendraamžiu estu. Tai jis vakar su tėčiu atskrido, šiandien abu visą dieną po Vilnių vaikštinėjo ir vakare jie išskrido. Nu kaip gražu ir romantiška :wub: Vasarą žada vėl atvažiuot. Galvojau pas šiuolaikinius paauglius kitaip viskas :)

Per savaitgalį du serialus sužiūrėjau. Faina tokios ilgos išeiginės :wub:​ 

Eina sau Liniuka, papasakojai beveik mano didelio vaiko istoriją 😁

Tik jo mergaitė iš Belgijos, susipažino taip pat per žaidimus... Pirmam pasimatymui ją atvežė mama į Hamburgą, kur tiedu dviese visą dieną praleido :wub: ...

Man tai toks nustebimas pradžioje buvo. Jis pas mus toks socialus, turi daug draugų, pažystamu, dalyvauja vakarėliuose, pasibuvimuose, o va panelė įtiko tik iš kito svieto galo😁...

Savaitgalį megztelėjau, pagaliau pradėjau pečių liniją, vis atidėliojau, nes neturėjau jokio plano kaip ten ką daryt, nes siūlai gal dvigubai, jei ne daugiau plonesni nei aprašyme, ne gana to, sugebėjau pradėti mezt nuo padėklų, kai aprašymas - nuo kaklo🙈tai teko burti... Matysim kas gausis.

Jau noriu nubengų, nes nu supratau, kad būtinai reikia kokio užmestuko, dabar vos ne kasdien į darbą Girlfriend tampau.

Darže tai tik bulves pasodinau.

Gėlynai pas mus katastrofa, man jų ženkliai per daug, kaupiuos visą smulkmę grūst lauk ir užsodint kokiais žydinčiais krūmais ar pan., kad nereiktų knebinėtis. Aš savo daržų nelabai nuraviu, o čia dar gėlynai - reiktų per vasarą imti nemokamų...

Kerpena, faina tavo paprastuoliška kepurė, mielai priglausčiau😁

Atsakyti

Oi, auginom lėliukus kartu, gražų jaunimėlį, tuoj draugystės, meilės, o ir vestuves švęsim, anūkus sūpuosim :). Mano kol kas  1 susiporavęs, ale laimingas, sekmadienį kartu muziejuje buvom. Šešiolikmečiai kol kas su savo lyties draugais draugauja :), nors iš to, kaip plunksneles kedenasi, tai, manau, rūpi ir kitiems gerai atrodyt.

Atsakyti

Mes neoficialiai nuo vakar tapom bevaikai :P  išsikraustė ir antroji dukra  :cry2:​ 

Atsakyti

Tušti namai  :bigsmile: . Tai nieks nesujauks, kaip išvažiuosi, taip ir rasi, niekam valgyt gamint nebereiks... Bet jo, skamba vienišokai, ypač, kai viena grįžti namo. Merginos į miestą išsikraustė?

Atsakyti

Taip, abi. Viena Žirmūnuose, kita Naujamiesty :rolleyes: 

Biškį dar šitą antrą reiks paremt finansiškai,vistiek dar studentė. O pirmoji tai minėjau berods, rudenį išvažiuos magistratūron. Greičiausiai į Karolinska univerą. Nors dar laukia galutinių rezultatų, bet va tokios tendencijos.

Nu liūdnoka liūdnoka tokiuose palociuose vienai. Bet tiek čia ir beliko mums to užsienio, tik vasarėlės mėnesiukai. Nors tada irgi turbūt mažokai namuose būsim :D​ 

Atsakyti

Let's go wild - Kam rodys🤟

https://www.facebook...3?fs=e&s=TIeQ9V

Atsakyti

Limit, palaukim Friday :D​ 

Atsakyti

Aha, biškį teks luktelt😁

Atsakyti

Galvojau pamatysiu Limit su draugėm wild dances Atėnuose :).

O šitus bajeristus meta man instoj pastoviai, tai prisiūriu apie šiauriečių skirtumus, ir ne tik jų :).

Kai lieka tik lygus mezgimas iki galo, labai sunku prisiverst baigt.... bet vis tiek raštų nedėsiu ant pilvo, nors pagal aprašymą galima. Nepatinka man. O bliuzė gražiai gula, formuojasi, jaučiu, kad panešiosiu šią vasarą tikrai :).

Vakar supratau, kad jau ir su mokslo metais finišo tiesioji - susirinkimai, atsiskaitymai, koncertai, stovyklos, ekskursijos (pinigų vien per vakar sužinojau apie tokias išlaidas: 5+26+170, o ryt jau ir apie virš 200 sužinosiu...). jau kiti keliones susiplanavę, stovyklas vaikams, o man brangu viskas ir be idėjų... Aišku, dičkiai planuojasi patys, mažė tai planšetėj pragulės visas atostogas, jeigu niekur jos netempsim...

Atsakyti

Priedas  20230503_110853.jpg   195,83KB   0 Parsiųsta kartų

Ką manot? 

Virbalus paimsiu didesnius, kad būt rečiau, tiesiog dabar neatsivežusi.

Kidsilkas netiko/nepatiko. Derinti kažką šalia nebuvo prasmės, nes jo plaukas tiesiog per ilgas.

Šitus pirkau visiškai papigiai, turkų Yarnarto angora star, gal pora spalvų įsimaišė Alize angora gold (abiejų sudėtis smarkiai akrilinė :D ) kadangi kamuoliukai 100graminiai, tai įtariu, bent tris megztinius galėsiu numegzt :rolleyes:

Ir aha, megsiu net jei klientė nepalaimins. Nu nes. Spalvų terapija. Sunešios namie nuotaikai pasikelt :D

Atsakyti