Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gerai, kad ryte tą idėją jau visi pamiršę buvo... Na ir atsigulėm anksčiau, nei įprasta. Tik aš porai valandų buvau naktį prabudus, nes jei užmiegu anksčiau nei 22 val- iki ryto niekada neišmiegu.
Atsakyti

Sveikos, Vyras per naktį, paskui kartu dar dieną ir dabar kartu su kito vaiko mama kurpiame gal 4 lapų raštą ČMM. Karo kirvis iškastas nuo praeitos savaitės, nes jaučiu didelę neteisybę 2iejų vaikų atžvilgiu. Nežinau, ar ką laimėsim, nemėgstu kovoti, bet čia panašu, kad reikia pastovėti už savo ir kitą vaiką.
Oho Restar, matomai ir situacija rimta jei jau nutarėt netylėti. Nemalonūs tokie reikalai, bet būna kad kitaip jau negali. Esu ir aš pora kartų turėjus situacijas, kai supratau kad nutylėjus, kaip ir nieko dramatiško neįvyks, galėtume gyventi toliau, bet labai gąsdino, tai kad vaikui užsifiksuos tas neteisybės jausmas ir faktas, kad nieko nebuvo padaryta, kad išsiaiškinti. Tad lipau iš komforto zonos, na bet kitiems to komforto irgi  nebeliko...pabaiga buvo gera. Tad linkiu ir jums, kad viskas teigiamai susidėliotų. Beja smagiai tavo mamos diena susiskaitė. Aš tik su viena kursioke po studijų matausi, su kitomis retkarčiais susirašom, bet šiaip nunykęs ryšys. Vakar dieną taip pasidarbavau darže, kad šiandie vos pajudu🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 08 gegužės 2023 - 16:31

Situacija - iš vieno dailės darbo neigiamas pažymys ir išeina metinis neigiamas. Modulis, per kurį padaromi 2 darbai. Ir dėl to vieno sušikto darbo, kurio net neleidom jau paryčiais daryti ( 2 nemiegotos naktys iš eilės), negalės važiuoti į 2 sav vasaros praktiką Palangoje, kuri yra privaloma. Tai tas 2 sav Vilniuje darys tą darbą ( kurį gali padaryti bet kada dabar), o tada per vasarą savarankiškai paišys praktikos užduotis ir atsiskaitys rugpjūčio pabaigoje. Užsiutau nuo to absurdo mirtinai. Kitas vaikas savaitę sirgo gripu su 40 laipsnių ir mol irgi neatnešė į praktiką užbaigtų darbų. Visi viską daro paskutinėm naktim, nes kitaip nespėja, bet šitie užsimerkia ir sako, kad taip negalima. Sirk, mirk, darbai turi būti, jei ne - vasarą sau vienas paišyk. Tai is viso 4,5 lapo raštas gavosi, 2 teisininkai tėvai susėdo, o kalbininkė mama patobulino  :B  .  Vaiko savijauta ir šiaip baisoka, pervargimas, o dėl tos situacijos - išvis. Vyras tai pasiryžęs iki ministerijos, teismo eiti, bet, tikiuosi, kad neprireiks.  Aišku, gali užsisėst lygioj vietoj, na, bet aš naiviai tikiuosi sveiko proto sprendimo.

Va, rašau apie tai ir vėl drebėt pradedu... Biškį valeradix gėriau, ale neveikia. 

Atsakyti

Susiskaitė skaudžiai... tokie jauni žmogučiai, o jau su tokiais krūviais, stresais, persitempimais... Kažkaip viskas netaip dėliojasi, amžinos lenktynės, grumtynės. Kadangi aš su tokio tipo mokyklomis nesusidūrusi, tai man tiek visokių minčių ir klausimų sukilo.  Kažkaip naiviai įsivaizdavau, kad piešimas, tapimas ir pan. - atsipalaidavimas, emocijų ištaškymas, polėkis, malonumas ir t.t. Bet panašu, kad tas kelias, tolokai nuo romantikos. Suprantu kad reikia tobulinti technikas, mokytis, praktikuotis, bet ar tokios atšiaurios salygos nesunaikina, neiškraipo to emocinio užtaiso kūryboje. 

Žodžiu linkiu, kad viskas išsispręstų, kad atrastumėt kažkokiu būdu ramybę, ypač mergaitei❤️ 

Labai gerai, kad susivienijot, kad nesi viena, laikykitės! 

Atsakyti

Taip, kaip tu sakai, buvo gal 5oje klasėje - džiaugdavosi, kad atsipalaiduoja piešdama. Dabar baisiai irgi nesiskundžia, nebent tuo, kad labai pečius skauda, stovint prie molberto, be to žiemą, kai nėra dienos šviesos. 5-7 klasėje būdavo peržiūros po pusmečio, o nuo 8 iki 10 klasės per metus 4 moduliai ir po 4 peržiūras: dizainas, tapyba, grafika ir skulptūra. Vieni dalykai sekasi lengvai (grafika, skulptūra, akvarelė), su kitais sunkiau - pvz., dizainas nauja, ten daug juodo tikslaus darbo, kol supranta užduotį, tapyba patiko, bet šiame ketvirtyje buvo mokytojas baisiai antipatiškas. Nuo kitų metų šeštadieniais mokytis pradės. Kai jau norės - galės mesti, bet kol kas nori mokytis čia. Tas suš... kovidas buvo nesąmonė, nes koks piešimas be mokytojo priežiūros, prie kompo, šiaip atsiskaitymų daug, o ta mūza ant peties nebūtinai iškart atsisėda, kai tik išgirsta užduotį... Užtat ir kovojam dėl tos praktikos, kad papieštų gamtoje atsipalaidavę, bet kartu iš tiesų ir gautų tos normalios praktikos.

Atsakyti

Oho, Restar, siaubas...

Ir šiaip, visam gyvenimo kontekste, koks skirtumas, kada tą darbą padarys, ypač jei priežastys tokios pateisinamos... 

Į mokyklų kontekstą - Rusnei norėtume mokyklą keist, bet per vėlai sugalvojom ir neužsiregistravę toj sistemoj. Įdomu, ar yra kokie kiti keliai  :hmm: Reiktų pasidomėt ir kelių ieškot, ale va laukiu kažkokio nušvitimo, kad savaime viskas išsispręstų.. 

Šiandien turėjau labai įdomų susitikimą. Moteris virš 50, visą gyvenimą dirbus kirpėja, prieš 7 metus kardinaliai pakeitė veiklą ir šiuo metu dekoruoja sienas. Menininke norėjo tapti nuo pirmos klasės... tėvai neleido dailės lankyti. O dabar žydi žaliuoja visa išsišiepus ir laiminga  :wub: 

O apie kasdieną - tai taip jau nusibodo rytais langus gramdyt.. :wacko: Kur tas pavasaris šiltas??

Atsakyti

Ai dar apie kasdieną - vėl ieškau manikiūrininkės...  :oh: Jau buvau tokią gerą susiradus, tai nusprendė įsirengti namo IIa. ir kol kas veiklą sustabdė. Nes kur buvo įsirengus darbo vietą, ten laiptai bus dabar. O ir vaikiuką dar mažą augina, tai nedirbs kol kas.

Gal kuri turit ką rekomenduot aplink Žirmūnus, Jeruzalę, Balsius su normaliom kainom?

Atsakyti

A va taip įdomumo dėlei, kas LT yra normali gelinių nagų kaina?

Pas mus šiandie 22 laipsniai :yahoo:

Tai į darbą išlėkiau su tokiom pustrumpėm kelnėm, nu juokas, nes dar daug kas su žieminėm striukėm, tai buvau biški balta varna😁

Atsakyti

Sveikos. Kelinta diena taip normaliai prikimus. Ledų pavalgau lyg geriau  :D 

Dukrai kažkoks entero virusas panašu. Neleidžia nei į lauką išeit, bijo viena likt. 

Pas mus viena manikiūro mokėsi tai 13€ kaina buvo. Bet padirbo pora mėn ir jau 20€  :D tik gan skaudžiai nudildžiuoja, kad po lempa degina  :huh2:​ 

Atsakyti

Na, mano rajone neradau pigiau 30 Eur :rolleyes: Tai man jau tikrai reik smarkiai pasvarstyt, gal jau ir nesidaryt visai šito reikalo. Iki šiol mokėdavau 20 Eur, tai dar proto ribose mano supratimu. Jau geriau skaniai pavagysiu ko nors su baisiais nagais  :lol:  :lol:  :ax:​ 

Atsakyti

Limit - kaip aš :). Dzin man tie nagai, nes jų nėra. Tai ir nematau.

Atsakyti

Limit, tu gi Kaune buni ;) galiu duot kontaktus kur po 15e. Susitari is anksto ir padarys. Gan greit daro ir gerai ;) 

Atsakyti