Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, gal truputį mažiau tirpsta rankos, jei nieko neveikiu. Bet užtenka kokiam darže pasidarbuoti ir vėl naktim vargstu. Tai apie mezgimą dar net galvot nenoriu.

Tavo vaiko tai nuoširdžiai gaila. Gal reikėtų jai padėti suprasti, kad jei yra talentas tai ir be šitos katorgos jis išsiskleis. Kol nesutraumavo iš vidaus...

Atsakyti

Tai rimtai tau iš tiesų tada...

O dėl dukros, tai nėra viskas taip paprasta, kaip gali atrodyti iš šalies. Ji kituose dalykuose nespindi, bijo, kad kitoj mokykloj išvis nepritaps, čia draugai, čia viltys sudėtos. Ir gal nėra toks ypatingas talentas, kuris "iššautų" be nuolatinio darbo. Iš esmės liko šis mėnuo ir kiti sunkūs metai. Nuo 11 klasės jiems daug lengviau bus ir lyg matematikos egzaminas neprivalomas, stojant į meninius dalykus. Šiemet matematika einasi gana gerai, net 6 išeina :). Pernai džiaugiausi 4ertu, rimtai. Ji pati renkasi, aš savo misiją matau būti šalia ir palaikyti jos pasirinkimus, kol jie argumentuoti.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: biski uzsisuko gyvenimas pas mane. Darbas fainas patinka labai! Smagus kolektyvas, pfiso vieta gera, darbas idomus ir man daug informacijos duodantis. Veliau manau ieskosiu kazko kito bet kol mokausi bus super. 

oro geuzdintuve turim tefal - vyras norejo, man dazniausiai naudojama hash browns kept pusryciam, bulvem saldytom ir uzkandukam visokiem (kaip spring rolls, krevetes). Norejom ninja, bet kai pirkom jos visos out of stock buvo…

eurovizija vakar ziurejau. Buvo proga pasedet ir pamegzt, nes kitaip deja labai liudni reikalai mezgimo fronte…

Atsakyti

Tuščios dienos - be pokalbių beveik :).

Džiaugiuosi už MsuM, kad tokia įkvėpta nauju darbu ir matai perspektyvą į ateitį.

Aš būčiau stebuklingai greit antrą bliuskę nusimegzus, jeigu būčiau laikiusi tokį greitį, kaip pradžioje, deja, deja... Arba visai laiko nėra, arba noro mažokai, vakar pradėjau megzti ir aptikau save skrolinančią telefone ne vieną sykį. Numezgaiu kelias eilutes nei 2 cm nesusidarė... Trūksta ne tiek ir daug, ale neįdomu. Iš visko sprendžiant - artimiausiu metu visai galiu nustoti megzt, įtampa tik auga, artėjant konferencijai...

Mokykla primadienį atrašė, kad tą pačią dieną pasitars ir atsakys, bet jau 3 dienos nieko, įdomu, kuo viskas baigsis, negi telkiasi teisininkus... Dėl tokio, atsiprašant, nieko, laikosi niekam nesuprantamų principų. na, bus matyt. Protingo vadovo vietoje aš tiesiog pasikviesčiau pasikalbėti, kad atslūgtų įtampa visiems. Dabar tai, kai prisimenu - noriu vemti....

Atsakyti

Labas

Restar :4u:  sunku man suvokti tuos moksleivių reikalus, taip toli aš nuo jų... o ir anksčiau nelabai tokių patirčių turėjau. Tikiuosi jums kažkaip išsispręs teigiamai, nesuprantama man tokia pozicija iš mokyklos pusės

Pas mane kas naujo :hmm:  vakar baisiai susirūpinau savo ausim, vis dar po skrydžio kažkokie ten traškesiai kliurkesiai, tai staigiai nuvariau pas gydytoją (turintems draudimą galima susisukt :P ) tai ką-vistik yra ten kažkoks pavadinkim- otitas. Kažkokio sekreto yra pastrigę už būgnelio ir niekaip neišsivalo. Tai gavau receptą Cirrusui, Nasonexui ir prapūtimus daryt daug kartų per dieną...

Dar buvau pas ginę, ech, oficialiai patvirtinta premenopauzė :(  pagersiu raudonų dobilų papildų visokiems reikalams pabalansuot.

dar laukia erkinio encefalito skiepas :D danties karūnėlė ir vienas malonesnis reikalas-nagai :D  Limit jau pasakota apie mano nagainų meistrę. Puiki. Bet ima 25 pinigus.

Tame tarpe biškį ir pamezgu :rolleyes:  liko sprindukas rankovės, norėčiau dar ir išskalbt šiuos namuis spėt. 

Ai, o kad jau nebūčiau neapsimezgus, tai pardė man "numezgė" va tokį daiktą https://m.aboutyou.l...gztinis-9254795labai smagus, prie šviesių plačių kelnių, pirmadienį su tokiu autfitu atšvenčiau sidabrinę veseilią :blink:  :D pasidovanojom su antru šventės kaltininku balto aukso žiedelių :rolleyes:  įžadų atnaujinimo nebuvo, bo mes abu bedieviai :D  bažnyčioj nesam davę priesaikos iki šiol.

tai va tokie reikalai.....

Atsakyti

Katuk, update, kad nuo birželio nagainos jau 30 :B​ 

Atsakyti

A jopštvairogės.... nu tubūt ir aš tada būsiu baisianagė🙂

Atsakyti

Nu, kaip pistelėjo iškart 20 proc... 

Atsakyti

Į mokyklų kontekstą - Rusnei norėtume mokyklą keist, bet per vėlai sugalvojom ir neužsiregistravę toj sistemoj. Įdomu, ar yra kokie kiti keliai  :hmm: Reiktų pasidomėt ir kelių ieškot, ale va laukiu kažkokio nušvitimo, kad savaime viskas išsispręstų..

O iš kokios mokyklos norite pabėgti? :unsure:

Atsakyti

Oi, pagalvojau apie Rusnės mokyklą, o neparašiau. Apie mokyklą žinau, bet kas nutiko, kad visgi nori išeiti??? Manau, kad registruotis savivaldybės sistemoje galima, ar ne iki gegužės gali? Pagal gyvenamą vietą turėtų priimt, nebent kur mandriau norėtų. 

Katuk, aš tai už bedievio ištekėjau, priesaikų man užtenka, kurias davėm. Fainai susigalvojot kažką simboliško pasidaryt. Papasakočiau mūsų vestuvinių žiedų istoriją, bet dabar tingiu :). Ai, nu trmpai: pasakėm juvelyrui, kad norim už 300 litų. Turėjom omeny, kad vienas už tiek. Balto aukso. Padarė abu už tiek :D. Mums buvo nepatogu pasakyt, kad norėjom storesnių. Ai, suėjo ir tokie :). Sakiau, gal po kiek metų atsinaujinsim, bet manau, kad liksim iki galo su tokiais. Rasim, kur kitur pinigus padėt :).

Atsakyti

Labos

Katuk, o tas pre...keiksmazodis, tai cia tas visko byrejimas negalejimas ir kitos nesamones 

Jauciu ir man nei pas būrėja ( gine) neverta eit.

Dar svorio augima primest... nu tik paverkt kamputi ir rėpliot toliau.

Kazka mezgu.letai.

Atsakyti

Mūsų pirmieji žiedai rausvo aukso anytos pirkti dar sūnums mažiems būnant. Tai jiems gerokai daugiau amžiaus, nei mūsų priesaikoms. Ir nekainavo tada neikiek :rolleyes:  o dabar buvo pagalvota, kad paliksim dukroms kaip palikimą :P  nes aš tai irgi smarkiai priešinaus tokioms išlaidoms. Bet paskui susitaikiau. Vistik tai irgi turtas. Ir gan vertingas. :topsecret: Maniškiai dar ir su brilikais

Atsakyti