Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho Restar, ačiū!!

Taip išsamiai, pirmoji dalis net sukėlė seilėtekį😁viską saugaus, reiks peržiūrėti kokių čia pas mus yra, kokios kainos.

Bet jau tie vaikai, mažė atropojo su savo pageidavimu, kažkokio ten mandro čiužinio sportavimui, kaina kosmosas, sakau jūs gal varžotės kas mandriau :umn:Už poros mėnesių gimtadieniai, reiks kalbėt, kad kažkaip ten gal apjungti🙄

Atsakyti

Na, ir ką, mama, - vienas nori sau gamintis, kitas sportuoti - ar gali gi atsakyt? :D  :oh: .

Va tokia mano vaiko: https://allegro.pl/o...mJlM2Y5MmNiNTM=. FB grupėj vienas fruktas po 150 pardavinėjo, o kitas mane paprotino, kad galiu čia pirkti. Siuntimas tik 5 eur buvo. Amazone atsiliepimų pažiūrėjau - kaip ir geri buvo, ilgai rinkdamasi negaišau, nusiunčiau sūnui pora alternatyvų, kad pasirinktų.

Kiek žinau, dar Philips skrudintuves giria, kaina nemaža lyg tik.

Atsakyti

As naudoju philips karsto oro gruzdintuve. 4 asmenu seimai nezinau ar uzteks jos, nebent kelis kartus kept kazka. As tai vietoj orkaites sau naudoju :) ir varskes apkepa kepu, bandeles kokias pasildau, kugeli, mesas. 

Atsakyti

Vaikas šiandien vėl kepasi picą, vėl džiaugiasi :). Viena bėda -mažos tos picukės, o jeigu 2 dedi, tai reikia padėklus kaitaliot :).

Atsakyti

Sveikos. Turėjau dvi karšto oro gruzdintuves.

1. Zylė. Niekam nerekomenduočiau. Nors kepė gerai, bet po mėnesio dalim byrėt pradėjo. Pirma rankena, paskui puodų fiksatorius, nors nenaudoju metalinių įrankių teflonas apsilaupė. 4 žmonėm mėsos pasikept užtekdavo.

2. Dabar porą mėnesių naudoju Lidlo, nulūžusių dalių dar nėr, mėsa, daržovės iškepa, keksiukai irgi. Dydis turbūt panašus, talpos užtenka.

Tik lyginant, labiau patinka orkaitės tipo gruzdintuvė, su durelėmis ir lentynėlėmis, nei puodas.

Atsakyti

Ramintas - kokias mėsas, kokias daržoves kepi? Aš tai tik bulves :). ir skiltelėm, ir fritkes namines porąsyk dariau, arba išvirtas dar apskrudinu.

Beje, Zylės ir pas mus kai kurios plastmasinės dalys nusiteriojo, bet neesminės, funkcijų nesutrikdė, su danga viskas OK. 

Atsakyti

Ooo, karšto oro gruzdintuvės  :rolleyes:  Turiu Xiaomi 3,5 litro. Pirkau telefoną, o gruzdintuvę pridėjo dovanų  :lol: 

Labai skanūs sparneliai. Bulvytės fri neblogai. Vyras kartais vietoj mikrūškės naudoja, nes nebeturime, o šiaip mums sueina kartais, kad orkaitės nejungtume dėl maisto dviems žmonėms. Pati pirkusi nebūčiau, bet kai gavau dovanų, neatsisakiau.

Atsakyti

Restar, dar kepu batatus (būgne dažniausiai), cukinijas kartais, burokėlius. Iš mėsų: dažniausiai vištienos dalys, kokios žalios dešrelės, kukuliai, didelių gabalų ko tai bijau, kad neiškeps

Atsakyti

Vat aš būgno neturiu, tik pas sūnų yra.

Atsakyti

Nu jau tokia emocinga (ir darbinga) diena, kad dėve, dėve... ir dar nepabaiga, dar ryt turėsiu emocingų reikalų, kaip čia su sveiku protu susitart, kad nepratrūkti...

Atsakyti

Sveikos,

https://www.lrt.lt/m...i?time_start=10- Gyčio debiutas maždaug  nuo 20tos minutės :) 

Atsakyti

Vau! Super, nors ir mini. Pati laida labai smagiai susižiūrėjo, kaip ir įvaizdinta istorija

Atsakyti