Tai bazės uždėjimas pigiau kainuos. Ir laiko mažiau užims. Ir padaryt gali belekas pvz tie nailbarai prekybcentriuose.
Čia tu apie save ar apie mane parašei? Bet aš kitokių ir neturėjus, kiek save pamenu. ir dar plius - nelabai bet koks lakas laikosi. max 1 sav. Tai kokį sykį metuose pasidarau, bet dėka karantino jau ne vienus metus ir nesidariau
.
Tos pačios bėdos.
Taip pat galvojau, kol šitos meistrės nesutikau. Būdavo, ir po 3-4 d ilgalaikis atšoka šonuose. BET, pasirodo viskas priklauso- nuo pačios bazės, dar- kaip tepa ir kokią nago formą padaro.
Mėgdavau kvadratiškesnius. Nuo jų kampai greitai atšoka. Kai pradėjo daryt gražų ovalą, kartais link migdolo- viskas laiko 3 savaites. Bazę tepa ilgai, kruopščiai, plonai Sunku kitur dabar eit- nebetinka kokybė
.
Katukai, kaina mažai skiriasi- pora eurų gal, kai be viršutinio lako..
Mano tai abi dukros turi aparatus geliniam.
Bet.
Su manikiūru , t.y. pačio nago aptvarkymu problemytės. Ilgai krapštosi, ir netenkina manęs tas jų nuzulinimas. Nežinau kodėl, bet aparatinis manikiūras man pats geriausias.
Siaubas, dar klaidų kad palikau , dar kur šiaip spelingas, tai nesinervinu, o kai ia vietoj e
. Žinokit, kalbininkė tokios klaidos padaryt negali, pirštai ne tą suspaudė.
Ir esame kviečiami pirmadienį į mokyklą vėl. Gal net neisiu, vyrą leisiu dabar. Nenoriu girdėt to paties.
Restar, o į raštišką skundą/prašymą neturėtų ir atsakyti raštu? ar čia dar su jumis nori suderinti, ką atsakyt
Kad neužpavydėtumėt man (nors kaip visada-tai kas rodoma viešai, ne visada yra tiesa ) tai pasakysiu, kad laukiu anytos. Su nakvyne. Ryt visa diena bus reikaluose su jais kartu.
Nu plę, gal bent šeštadienį turėsiu ramų taip tikiuosi
Galėtų atsakinėti, bet ten toks liūnas, tiek visko esam pricitavę 4,5 puslapiuose ir radę akivaizdžių neatitikimų tarp jų deklaruojamų principų, skirtingų dokumentų ir to, ką sako, kad manau, jiems neapsimoka . O laikas, kol lauksim - ne mūsų sąjungininkas. Manau, kad abiems pusėms geriausia būtų greitai sutarti leisti vaikams atsiskaityti iki gegužės pabaigos ir išleisti į praktiką birželio 2 d. To ir tesiekėm tuo raštu. Nes jeigu, nastižvelgdami į savo popierius, bandys dar kartą įrodyti mums tą patį, tai, blyn, tegu tada atsakinėja. Pažiūrėsim, iki ko prieisim
.
Aš tai, Katuk, tau nieko nepavydžiu, ypač brilikų . Tavo anyta irgi brilikas, tik nenušlifuotas
. Aš iš saviškės tik juokauju, kad ji va, netyčia 2 kg varškės ar agurkų už pigiai netyčia prisiperka, tada mums kiša, nes kur gi jai juos dėti
. Ar galiu už tokius dalykus pykti
. ir gaila, kad labai jau užsidariusi ji tupi, neina kur ištempti. Esam su jos dukra kažkurio jubiliejaus proga masažų padovanoję - masažistė atvažiuodavo į namus su masažo stalu. Tai nežinau kelis iš 10 sugebėjo išnaudoti - teko mudviem su vyro sese išbaigti tuos masažus pačioms
. Rado priežasčių išsisukti, nors masažistė tikrai puiki ir švelni, ir gera. O pas mus buvo labai seniai jau kokiam vaikų gimtadienyje. Tiesa, buvo atvažiavusi, kai mes buvom kelionėje, o dičkis su sulaužyta koja vienas namie, atvežė maistelio... Ji nuostabi
.
Man savaitgalį būtina pasisodinti likusius pomidorus, svogūnus, gal dar kažką sukišti į daržą ir tada pabandyti bent apsipirkti save rūbais padoriais, ne vasariniais .
Aha, Resrar, gal pas gerą meistrę nebuvai. Nes mano paskutinė kažkokių ten triukų darė irniekada anei vienas nagas nebuvo atšokęs ar dar kas atsitikę, kas nebūdavo reta pas prieš tai buvusią.
Manau, kad tikrai nebuvau. Nežinau nei kas ta bazė, nei nieko. Bet pas įvairias blogas esu buvusi . Kirpėja, pas kurią eisiu, man rekomendavo vieną manikiūristę, pasižiūrėjau į Treatwell, tai pas kitas tam salone gal 30 manikiūras, o pas ją - 40... tai net neišsisaugojau, kas ten ji tokia. Ai, ir nežinau, ar geriausias manikiūras gali atlaikyti, jeigu aš viską su tom savo rankom darau be pirštinių. Tiesa, sode visą pavasarį stengiuosi dirbti su pirštinėm, nes šiaip nepatinka, kai rankos ima šerpetoti nuo dažno plovimo, bet kartais tik apsidairau, o rankos - jau ir žemėse be nieko
.
Vyras pasikaustęs - sakė - jeigu ką - prašysim teismo laikinųjų apsaugos priemonių, ką jos ten bereikštų, bet anot jo - turėtų leisti važiuoti į praktiką. Viliuosi, kad neprieisim iki to. Naivi, ar ne? .
Limit - dėl mokyklos - gaila, jeigu dėl finansų tik keisite mokyklą, bus streso vaikui keisti ir prisitaikyti... Bet pilnai suprantu. VJG keičia sutartis, didina mokestį ir leidžia pasirinkti bazinį mokestį, didesnį ir dar didesnį. Mes, deja, renkamės bazinį, su dviem vaikais visgi susidaro sumelė...
Pasirodo neišgalvotos legendos apie tą mokyklą. Dukros draugė nuo 5 iki 8 klasės ten mokėsi. Su džiaugsmu į kitą gimnaziją išėjo.
Tą - tai kurią turi omeny? O išeinama dėl ivairių priežasčių. Kasmet egzaminai metų pabaigoje, ne visi ir praeina... Kasmet vis naujokų ateina, dukra sakė, kad kitąmet vėl 2 bus.
ČMM. Baletas. Gal ten konkurencija didelė, nes jau 7 klasėje žinojo, kad gimnazijoje mokysis kitoje, bet ir psichologiškai labai pavargo.
Bazės uždėjimas pigiau nekainuoja. Aš kartais tik bazę be spalvos darau, man ji viena graži, bet kaina ta pati...
Šiaip paėmus tai grožio pramonė su savo apyvartom tuoj turbūt net narkotikų verslą apdės
Su tom menų mokyklom tai klasika, kiek girdisi tai nuo seno tuos vargšus būsimus menininkus dūchina... Gal čia koks kerštas iš kartos į kartą, mane spaudė, tai aš dar daugiau. Kažkaip techninėse kryptyse tokių dalykų nesigirdi.
Šiandien vaziuoju į darbą su autobusu, tai tiek laiko viskam Savaitgalio laukiu, jau tas oras
O aš dar svogūnų nepasodinau
Ir net neturiu svogūnėlių ir netnet nerandu pirkt
Reikės rytoj pavažinėt paieškot įdėmiau.
O kur qqtė dingus? Kojinės tai matau mezga, ale nebeparašo.