Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laukimo ypatingo nėra, bet žiūrėsiu, vis kokia pramoga. Norėjau sakyt - prie mezginio, nors megzt tingiu :).

Ruošiamės į sodą, bus darbelių.

Atsakyti

Aš pusfinalius visiškai pamiršau, tai gal bent finalą paspoksosiu :rolleyes:  kaip tik liko tik rankovės atnara.

anyta išvyko tik šiandien.... bet pamezgiau net ketvirtadienio vakarą. O buvo taip: biškį sustreikavo indaplovė, kažkoks ten vandens padavimo vožtuvas parėjo, taip sakant vandens nenulaiko :D  ramybės būsenoj prisipildo vandens. Reik užsukt. Bet skalbia normaliai. Tai užstačiau vakare, bet neįvertinau, kad skalbia beveik 3 valandas :oh:  tai teko sėdėt laukt, kol išskalbs, kad užsukt vandenį. Vyko kažkoks šeimos atsiminimų ir nuoskaudų nagrinėjimo vakarėlis, tarp abiejų uošvių ir sūnaus. Kadangi aš kaip ir neturiu tos praeities su jais, kurią nagrinėjo, tai pasiėmiau mezginį :lol: bus pabaiga gal šiandien.

anyta mano visai nebloga šiaip, bet iš to senatvinio neturėjimo ką veikt, labai visur nori sudalyvaut ir viską išspręst. Tai nuolat randa kur patarimus dalint. Ir dar su visokiais prietarais :lol:  pvz žinojot, kad šiukšlių negalima išnešt po saulėlydžio :lol:  aš dabar žinau. Arba savo žiedų, ypač vestuvinių, neduot niekam matuot... taip pat žinau, kaip reik valyt langus, kur laikyt šluotą ir t.t. ir panašiai. Žodžiu, jos atvykimas iš manęs visada pareikalauja kovinės būsenos. Būnu visada įsitempus, dažnai kyla noras teisintis, kodėl taip darau, o ne kitaip, ir t.t. o ta įtampa kartais prasiveržia į paviršių kokiu nors susierzinimu. Tada vėl save plaku už tai... 

Tai va, šiandien išvažiavo dar ryte, atsipalaidavau, bet toookia pavargus jaučiuos :oh: 

Atsakyti

Aš tai labai šprico kokio noriu. Eisiu gal aperolio nusipirksiu, prosecco turiu. Vakare mėsytės pagrilinsim.

Dirbu šiandien. Tvarkausi aplink tvenkinuką. Skruzdės žemių privilko, tai tarp akmenų žolių priaugo. Teko perdėlioti akmenis, viską išvalyti. Tada dar spyglių visur pribyrėję. Dar kelis krūmus išgenėjau. Juka po žiemos labai negraži, ruškiai nežydės šiemet. Tai tą irgi apipjausčiau. Dar liko vienas plotas su akmenų ir spyglių mixu, reikia atrūšiuot. Kaip vyras sako - dirbi visą dieną, o rezultato nesimato.

Atsakyti

Shpritz aperol, shpritz Hugo. Gaila limoncelo neturiu :D​ 

Atsakyti

Atsiminimai iš Italijos? 😁 Spėju pagal vieną Katuko foto.

Turiu prosecco. Vartosiu :) 

Diena kažkur dingo. Nieko daug ir nenuveikiau. Šiek tiek namie tvarkiausi. Su vyru Laisvėj, Saloj buvom, kavinėj deserto. Dar optikose akinių prisimatavom. Aš noriu dar vienus pasidaryt, nes vis namie palikinėju, jei vakare mezgu. Jis- nuo saulės ieškojo.

Vilius buvo žygy. Du kiti- Vilniuj, dukterėčia į energetikos muziejų vežėsi. Aišku, Emilis savanoriu pagrindiniam  veiksme sudalyvavo - lemputę laikė, kuri paskui šviest pradėjo. Visas laimingas ir pilnas įspūdžių. 

Eisiu prigamint vakarienės, susirinkom visi nesenai namo.

Sveikatos nerasta. Kosčiu ir sloguoju. Matysiu, ar pirmad pas gyd eisiu, ar pagerės. 

Atsakyti

Mano eurovizinis favoritas liko paskutinėj vietoj :lol: 

Bet megztinis baigtas, išskalbtas, džiūsta. Yra šansų parodyt, jei neiškepsiu :hihihi: 

kas toliau-neįsivaizduoju. Esu visiškai išsiderinus, susikaupt negaliu, o reiktų kažką susipakuot, išvykstu ilgesniam laikui...

Atsakyti

Sveikos, Eurovizijos mačiau antrą pusfinalį tik ir finalą. Tai per pirmą žiūrėjimą buvau itin kritiška, net pati stebėjaus, kaip niekas nepatiko. Per finalą jau ir tie nepatikę buvo visai nieko, nors be visi. Buvo tragedijų tiesiog. Bet buvo ir daug gražių. Manau, kad laimėjo pelnytai švedė, nors... panašu, jeigu kokia Adele ar Lady gaga ateitų - ar daug kitiems šansų liktų? Tai ir keista, kad nugalėtoja atėjo darsyk nugalėt. Suomio dainą tik išgirdus, supratau, kad publikai labai patiks, tikrai ypač įsimenanti. Šiandien - nuo 12 iki beveik 16 val aplink Kotrynos bažnyčią ir joje pasitryniau, chorų festivalis, kur ir maniškė dainavo, ir Ristinos dičkį susekiau, mamai patransliavau :).Pranešiojau savo Ranunculus, netyčia prisiminiau, kad nefotkytas, nerodytas. Tai rodau :). Priedas  IMG_20230514_181808.jpg   239,17KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 gegužės 2023 - 17:38

O makaulė šviečia :oh: . Ryt einu pokyčių ant galvos daryt. Šiąnakt ta proga sapnavau košmarą, kad nuėjau pas neaiškią kirpėją, ne pas tą, kur sutarus. Ta jau kirps, kai aš susizgribau " o tai jūs žinot, kaip aš noriu kirptis?"...

Rūbų jokių nenusipirkau, mažu ryt kur nuvarysiu vakare... Nežinau, nei ko noriu, sunkus atvejis ieškoti....

Atsakyti

Restar, kūrinio autorė gali eit pas tave į kursus, kaip iš nesąmonės padaryt nuostabų rūbą 🥰 Vienas iš mažai gražių išpildymų, nes proporcingas. 

Atsakyti

Iš šito siūlo norėjau tokio tvarkingo mezginio, bet neatmetu minties ir kokį tinklą nusiraizgyt :). Man gražu tie oversizeai, nors nežinau, kaip aš su tokiu atrodyčiau :).

Ir kitąsyk nemegsiu trumpintų eilių priekyje. Buvo nauja kažkas, išbandžiau iš smalsumo, bet ačiū, nebūtina :).

Atsakyti

Graži moteris su gražiu rūbu :clap_1:  fainai gavosi, spalva graži.

trumpintos eilės prieky :hmm:  čia tipo dėl kaklo formavimo? Bet tada kažkaip kitaip gal reiktų paformuot, nes gali smaugt. Nors negali žinot :D mano raudonas apvaliu kaklu, nieks neformuota ir viskas vietoj.

kažko ten šviečiančio, kol pirštu nepabaksnojai, tai ir nemačiau :hihihi: 

Šūds, vis dar nežinau, ką megsiu užjūry :B  susikroviau tas vaivorykštines moheras, kurių galėjau ir neparsivežt :D  gerai būt pamažint, nes tikrai tiek nereiks, bet tai kas dabar nusuks. Nu ir dar kažko norisi paįvairinimui, bet nieko kabinančio neradau....

Atsakyti

Dabar tai jaučiuosi itin keistai. Už 100 eur mane nukirpo ir nudažė draugė ... ryžai ... :B . Ji nusprendė, kad šaltos spalvos man netinka, neįsivaizduoju, ką man pridarė, dar detaliau namie pasižiūrėsiu, bet tokią spalvą aš gal 25 metų nešiojau, o daug jaukiau jaučiuosi su tamsesnė spalva...

Atsakyti